2025. július 13., vasárnap
Véletlenül
Általános csevegés

Általános csevegés

Oldal 555 / 593

(@tiringer-tundi)
Tag Alkotó

Válasz #2473 számú hozzászólásra :

És egy még sötétebb dolog: ha tankönyvet írsz egy ezer éve pályán lévő tanárral, és az utolsó pillanatban lelép, hogy nincs veled megelégedve, majd a saját példáidat olvasod és látod viszont. De, nem tudod bebizonyítani. (illetve, nem érné meg egy hosszú bírósági per) Marad a keserű érzés a torkodban. Tavaly velem ez történt, és hiába mondják a barátaim, hogy tudjuk, hogy ezekre a feladatokra csak te vagy képes, XY-né Z pedig nem. Tehát, ők tudják, hogy ezt és ezt a munkatankönyvet (nem kispályásat, tanári segédletet) részben én írtam, de a nagy dicsőséget és a nagy lóvét, bizony XY-né Z rakta zsebre. Jaj, megint jön a keserű gombóc a torkomban... Abba is hagyom, mert felmegy a vérnyomásom, 80/60-ról normálisra!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.26. 21:56
(@titusz)
Tag Alkotó

Válasz #2475 számú hozzászólásra :
Fogadd szívélyes gratulációmat, Yorkiee!
Akin az írás nem fog ki! 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.26. 21:51
(@arnodre)
Tag Alkotó

Yorkiee, gratula!!! Olvasható az a versed az oldalon?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.26. 20:59
(@arnodre)
Tag Alkotó

Válasz #2467 számú hozzászólásra :

Meglepettség, értetlenség, majd felháborodottság s mindezek hátterében egy egészen pici jó érzés...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.26. 20:58
(@m-lisa)
Tag Alkotó

Az ilyeneknek mindenki örül! legalábbis én. Ilyenkor látszik az elérhetetlennek tűnő dolgokat igazi emberek is elérik!!

Gratulálok, Yorkiee!!!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.26. 20:50
 NVK
(@yorkiee)
Tag Alkotó

Sziasztok! Bocsi, hogy csak igy közbeszúrom, de ezt muszáj megosztanom veletek. Tavaly jelentkeztem a ti írjátok 56ról pályázatra, amit Tatán rendeztek és most osztották ki a díjakat és bár nem kerültem be az első 3 közé, különdíjat kaptam és az antológiába is belekerült a versem:) Gondoltam megosztom veletek az örömöm...:)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.26. 18:18
(@titusz)
Tag Alkotó

Szerintem az ilyen érzés vegyes érzelmeket szít...büszke vagy arra, hogy valaki ennyire látott a versedben valamit, és azt meg nem bírod, hogy valaki "ellopja" a versedet...a tudtod nélkül...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.26. 17:31
(@sanna)
Tag Alkotó

Válasz #2461 számú hozzászólásra :

Jó érzés volt viszontlátni a versedet?
Vagy inkább csak szimplán sokkoló?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.25. 23:54
(@titusz)
Tag Alkotó

Nem lehet levédetni az oladal alkotásait, hogy ne lehessen letölteni őket???? vagy vmi ilyesmi én nemtom mit lehet....

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.25. 21:38
(@arnodre)
Tag Alkotó

Válasz #2460 számú hozzászólásra :

hát igen... megköszöntem neki... 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.25. 20:30
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Elhiszem, hogy bosszant, ugyanakkor az internet tele van idézetekkel, lopásokkal, még az is becsülendő(...), hogy egyáltalán a szerző nevét odaírta.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.10.25. 20:27
(@arnodre)
Tag Alkotó

Válasz #2458 számú hozzászólásra :

Akkor inkább a büszkeségfalra írom... 😀
Semmi kifogásom nem lett volna, ha szól... 😛

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.25. 20:22
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Válasz #2457 számú hozzászólásra :

Akkor az van, hogy hírös lettél 🙂

Egyébként, ha nem szeretnéd, hogy ott legyen a versed, akkor írj neki egy emailt, amiben kifejted véleményed és kérésed/követelésed. Ennél tovább menve egy szerzői jogokkal foglalkozó szervezethez fordulhatsz (Artisjus), ahol tanácsot adnak.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.10.25. 20:20
(@arnodre)
Tag Alkotó

Olyankor mi van, ha az egyik versemet egy (valószínüleg) vadidegen netes naplójában látom viszont, pedig meg se engedtem, sőt meg se kérdeztek felőle? Igaz a név ott van, de akkor is! :@

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.25. 20:00
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz #2415 számú hozzászólásra :

Ah nekem csak azért nem fér a fejembe, hogyan, mert én még magyarul is nehézkesen értem meg a dolgokat egyes órákon... Bár ez betudható a nehéz felfogásomnak, valószínű, hogy másoknak jobban megy, sőt ezek szerint biztos is 😛

Mondd már meg nekem akkor, ha már úgyis erről beszélünk, hogy mondtok ki pl egy milliárd nagyságrendű számot? 😀 Ja és a matematikai tételeket is angolul nyomjátok?

Amúgy az elmúlt napokban a kertben kapirgáltam és talicskáztam a lehullott, moníliás vagy épp varasodásos gyümölcsfaleveleket és a peronoszpórás uborka- és paardicsomtöveket, aztán kitoltam őket úgy 200 méterre a telkünktől az erdőbe, pár tucat talicskányi cucc volt csak... 😀 Meg a kecskéink szétverték az ajtajukat, szal többek közt azt is megszereltem. Utálom az ilyen hétvégéket. Pláne, hogy 21-én délben eszembe jutott egy jó ötlet a "henger" szóra, és nem volt időm begépelni :S

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.24. 00:07
Oldal 555 / 593