2023. november 30., csütörtök
Véletlenül
Adatlap-kép

sailorNem elérhető

  • Alkotó tag

Kedves Rita! Nagyon szép élményekben gazdag Karácsonyotok lehetett! "Boldog gyermek voltam, és a kis Jézust vártam," Sajnos manapság a karácsony lényege háttérbe szorul. "Csillagszóró szikráit sötétben csodáltuk, éreztük, hogy mindannyian a mennyben járunk." Remek sorok! Gratulálok! Szeretettel:sailor Legyen szép napod!

Kedves Zoltán! Elnézést,hogy csak most folytatom! Igen az emberek többsége :" nem hajlandó átérezve szeretni a másik embert," Az önzés,az írígység nem enged közel egymáshoz:" mélységébe érezni gyönyörűségét a létezés örök értelmének, mely mindenkit boldoggá tehetne. " Jajj, milyen messze vagyunk ettöl! Csak szét kell nézni mi megy körüöttünk. Maga az elgondolás csodaszépnek tünik:"átérezve szeretni...

Adatlap-kép
Sajgás Hozzászólás megtekintése
  • @sailor
  • november 30, 2023

Kedves Imre! Nagyon szépen kifejezted a ´sajgást´: "néha még a lelkem arra ébred, átkarolja mindenét a bánat." Gratulálok:sailor Szép napot!

Kedves Napfény! Nagyon szép kép! Nagy örömünkre ´ vágyvonatunk´ felgyorsul! Sok sok hópihecsillám ot! Gratulálok! Szeretettel:sailor Legyen szép napod!

Kedves Imre! Köszönet,hogy hoztad ezt a csodaszép verset! Gratulálok:sailor Szép napot!

Adatlap-kép
ígéret Hozzászólás megtekintése
  • @sailor
  • november 28, 2023

Kedves Napfény! Nagyon szép igénylés! Lehet ilyesminek ellenállni? Remek Haikudra gratulálok! Szeretettel:sailor Legyen szép napod!

Kedves Zoltán! Köszönöm szépen,hogy jöttél! Mindig meglepsz értékes hozzászólásoddal! Nagyon szépen fogalmaztad meg: "Igen a fák ha beszélni tudnának, míly sokra taníthatnák azokat kik az értelem mélységét keresik az életben megjelenülő létezésnek hamar ellobbanó árnyszerű tekintetén." Igen,ez volt írásomnak célja! Az ös fák kérgei alatt annyi tapasztalat halmozódott össze,hogy rengeteget tudnának mesélni! Néha elgondolom,ha érezni tudnának,milyen...

Adatlap-kép
előléptetés Hozzászólás megtekintése
  • @sailor
  • november 28, 2023

Ui tudom,megérdemlés nélkül kapjuk legtöbbször a jót! Szeretettel:sailor

Kedves METOO! Kedvelem ha valaki öszintén ki meri modani érzéseit,legyen az negatív is! "De a kiutat sem látom Elvesztek már az álmok" Lehetnek ilyen pillanatok az életben, mikor elveszettnek érezzük magunkat! Gratulálok! A legjobbakat! Legyen szép napod:sailor

Adatlap-kép
előléptetés Hozzászólás megtekintése
  • @sailor
  • november 28, 2023

Kedves Napfény! Csodaszép elöléptetés! Csak azt áruljad el,mivel érdemelted meg! Hátha nekem is sikerülne! Gratulálok! Szeretettel:sailor Legyen szép napod!

Please wait...