Válasz Kankalin (2010-08-15 20:20:55) üzenetére:
Kedves Kankalin.
Az emberi nagyságot nem a verseinek szépsége adja. Gondolj csak Villonra. Megérdemelte, hogy felakasszák. Persze attól még tovább írhatta volna a verseit. Csakhogy ebben az esetben nem a hozzászólásokat tiltották le, hanem őt.
Tamás
Jobb lesz a te is beszerzel, egy kemping bitófa szettet.
Válasz dpanka (2010-08-15 14:07:03) üzenetére:
Igazad van Panka! 🙂 Amúgy az illető az érveit is közölte -igaz szűkszavúan-, de azt a levelet nem nekem kellett volna címeznie. Valószínűleg rájön majd magától is. Ha nem, akkor így jártam. Gratulálok a szemfényvesztőnek! Ügyes!
Addig jár a korsó..., a hazug embert...
Köszi Panka!
Válasz Poppy (2010-08-15 10:22:55) üzenetére:
Az a helyzet, hogy elgondolkodtam. Szerintem több időt pocsékoltam az egészre, mint kellett volna. Mindkettő csináljon amit akar. 🙂
Én írni és olvasni szeretnék. 🙂
Köszi a vélemény!
Válasz Kankalin (2010-08-14 17:56:23) üzenetére:
Kedves Kankalin!
Ha nekem valaki azt írná, hogy ne szóljak hozzá az írásaihoz, akkor nem szólok hozzá. Tudom, hogy fáj, mert nem adtál rá neki semmi olyan okot amiért ezt írta. Talán, ha az érveit is közölte volna akkor biztosan jobban megértetted volna. Így tudom, hogy rosszul esik, nekem is rosszul esne. De fogadd el és ne írj neki hozzászólást. A békességnél minden többet ér. Ha valaki sérteget, akkor pedig hozd nyilvánosságra, hadd szégyelje magát! Hadd tudja meg a közösség, ki az aki nem megfelelő viselkedésével zavarja ezt a kis közösséget!
Hajrá Napvilág!
Válasz Kankalin (2010-08-14 20:53:42) üzenetére:
Őszintén szólva nem értem. Ha valaki sérteget, igenis jelentsd a szerkesztőknél, volt már rá precedens korábban - sajnos. De ha "csak" azt kéri, ne szólj hozzá, hát ne tedd! Más attól még kíváncsi lehet a véleményedre, vele meg ne foglalkozz! Aki meg háttérben "kavar"... ha nem tudod bizonyítani, nemigen van mit csinálni. Tudom, hogy dühítő, frusztráló, de próbálj meg túllépni rajta. Igaza van Doreen-nak, sajnos én is észreveszem, hogy mennyire változik az oldal(on megjelenők) szellemisége - és nem a jó irányba.
Válasz Doreen (2010-08-14 19:57:13) üzenetére:
Szerintem az igazság mindig kiderül. A nevem nem kell tisztázni, mert tiszta.
Aki kerül és elutasítja a hozzászólásaim, megtudja az igazságot előbb-utóbb. Aki viszont rossz híremet kelti, az továbbra sem adja alább. 🙂 Ha teszek valamit, méginkább. 🙂
A közösségben jól érzem magam, a véleményeket szívesen fogadom. 🙂
Válasz Kankalin (2010-08-14 19:50:52) üzenetére:
Megértem, hogy így látod a dolgokat, de mivel te nem tettél semmit, jogod van tisztázni a neved, még ha árulkodnod is kell, mert ha nem teszel semmit, akkor egyrészt, az illető, aki most kerülni akar téged, nem fogja megtudni, hogy őt becsapták, és aki rossz híred kelti, nem fogja visszafogni magát a későbbiekben sem, ha azt látja, hogy nem teszel semmit. Szerintem ezt ne hagyd annyiban, neked is jobb lesz, jogod van jól érezned magad a közösségben.
Válasz Doreen (2010-08-14 19:27:14) üzenetére:
Szia Doreen!
Szerintem nem fogok írni a szerkesztőknek, bár néhány napja kértem egy törlést, mert valaki undorító, aljas, szemét és valótlan dolgokat hordott rólam össze egy irodalmi műnél.
Ha közölném a tippet, az árulkodásnak számítana, azt meg nem szeretem. 🙂 Igazából nem tudom mi az élvezet ebben? Csak sajnálni tudom az illetőt, mert lehetne jobb dolga is ennél. Például írni egy-két fantasztikus verset. 🙂
Kíváncsi vagyok mindenki véleményére, azért meséltem el a történetet.
Köszönöm, hogy foglalkoztál vele! 🙂
Válasz Finta Kata (2010-08-14 19:16:59) üzenetére:
Szia Kata!
Nem azzal van a baj, aki a levelet írta nekem, mert megtévesztették. Ez van. Írtam én gorombaságokat is, amikor muszáj volt, de nem az alkotók műveiről.
Engem csak az bánt, hogy valaki rossz hírem kelti. Ma az egyik alkotótársam emberi mivoltomban porig alázott. Nem hiszem, hogy tehet róla. Úgy gondolom, van itt egy kis kevergetés. Tudod Kata, nekem azért esett ez rosszul, mert az illető értékes műveket ír, gyakran hozzászólok az írásaihoz. Most viszont megtiltotta. Szerinted ez nem sértő? Szerintem nagyon az. Csak azért nem fogok távozni, mert valaki nagyon ezt szeretné, azért irányítja így a dolgokat. Itt üzenem: felesleges. Maradok.
Én is szeretném tudni mások véleményét, azért írtam ide.
Szia, én is azt tudnám javasolni, hogy írj levelet az egyik szerkesztőnek, és járjatok utána, ki kever, és miért? Ha van rá tipped, hogy ki az, akkor azt is közöld vele. Sajnos elég sok negatív dolog érte az oldalt, pláne az utóbbi időben, és mindenhol akad olyan ember, aki valami miatt megbolygatja a rendet.
Ha ez így van, akkor igazán érthetetlen az egész. De ha nem így lenne, nem tennéd szóvá. Teljesen érthetetlen, hogy valakinek miért nem jó, ha az írásához hozzászólnak? S Téged nem úgy ismerlek, hogy gorombaságokat írtál volna, hiszen én is sokszor elolvasom mások hozzászólásait is, mert mások véleményére is kíváncsi vagyok.
Ha úgy érzed, hogy annyira sértő, amivel megbántottak, közöld a szerkesztőkkel, akik intézkedhetnek az ügyben, hogy többé az illetőknek ne legyen kedvük másokat sértegetni még zárt levélben sem. Kár, hogy akadnak köztünk olyanok, akik szeretnek másokat megbántani.
Jó lenne tudni, mi erről a többi írótársunk véleménye.
Kedves Alkotótársak!
Van itt valami, amit úgy gondoltam el kell mondanom, mert kissé elegem lett bizonyos dolgokból. Régóta bombáznak bizonyos egyének belső levelekkel. Olyan dolgokat kapok, amik nem reálisak, a mai nap folyamán pedig már egyenesen az emberi mivoltomban sértettek meg.
Nagyon szeretem ezt a helyet. Sok barátra leltem, ami nekem nem mellékes. Velük nincs is semmi gond.
Hanem kaptam az egyik alkotótársamtól egy belső levelet, amiben arra kér, hogy hanyagoljam. Nem tettem semmit, csak hozzászólásokat írtam, mert szerintem jók a művei. Ráadásul pozitív véleményeket kapott, tele ötösökkel.
Ezen kívül más nem is érdekel, csak az, hogy elolvashassam amit itt bárki ír, esetleg reagáljak valamit arról, hogy mik a meglátásaim a művel kapcsolatban.
Tanácstalan vagyok, mert tudom, valaki a háttérből keveri a kártyát. Nagyon alattomosan és undorítóan.
Hátsó szándékom nincs, csak olvasni és írni szeretnék. Kíváncsi vagyok a véleményetekre!
Köszönöm! Szeretettel: Kankalin
Válasz Rozália (2010-08-13 15:32:26) üzenetére:
Állítólag nyolc nappal előtte és utána ... érvényes a jókívánság.
/még pont belefért /
Köszi, köszi, köszi szépen.
Zsike és Szhemi! Így utólag is boldog szülinapot!
Mindnyájatoknak, akiknek most van, nagyon boldog szülinapot kívánok - jó szerencsével!