🙂 Ez tök jó 🙂
inkább aktivitás, azt hiszem 🙂
Köszi.
Hanga, én az aktiviti fórumban locsogtam erről, és tessék. :)) Gimesi, a szeniorság szerintem inkább az aktivitásnak és egy bizonyos itt eltöltött időnek szól.
artur, Doreen, dpanka, Poppy, sleepwell és zsike!GRATULÁLOK A SENIORRÁ VÁLÁSOTOKHOZ!!
Bevallom, csodálkoztam, hogy eddig miért nem voltatok azok, de hát ki vagyok én itt, hogy ilyeneket kérdezhessek 🙂
Éljenek az "öregek", meg a sok fiatal is, hiszen előbb-utóbb mindenki megöregszik, nemigaz?? :-))
És ilyenkor mit csinálsz?
Átírod, vagy pihenteted még egy kicsit? 🙂
én állandóan így vagyok... :))
Veletek már fordult elő olyan, hogy valamin hetekig dolgoztattok, majd amikor tartottatok egy kisebb szünetet, kb. 2 hetet, és visszaolvastátok, nem hittétek el, hogy azt ti írtátok? Mert akkor már valahogy nem ugyanaz volt, sőt, egyáltalán nem is tetszett.
Csak 88%.
Sajna a programnál levontak jó sok pontot, amikor nem neveztem el a komponenseket. (Tudom, kínai...)
Kattintanod kellett volna az "Előre lapoz"-ra a lap tetején. Most már itt van:
http://iroklub.napvilag.net/forum/topicid/1/187
Hát valahol itt van:
http://iroklub.napvilag.net/forum/topicid/1/186
Ha éppen nem az, akkor már csúszott a számozás, lépj tovább (korábbra) egy lappal.
Elég ciki. 😀
Ha nem több 😛 Valahol itt leledzik a történet a fórumon is, de sokat kellene hozzá keresgélni...
Elvileg mindenhova kell, még nekem is ki kell váltanom (még nincs), de elvileg automatice adják az emelt infó érettségihez, ha leperkálsz párezret. (Vagy a középhez is? Fene tudja...) Amúgy nagyon primitív, főleg így könnyítve, de régen sem volt nagy vasziszdasz. Az infóórát amúgy szerintem a középszintű érettségivel kiválthatod, ami szintén elég könnyű. (Nekem középszinten egyesem van - miután az írásbelim a legjobb lett a suliban, elkéstem a szóbeliről - három órát 😀 )
Nos, az ambícióimból nem adok ;]
Azonban vár a kecskefejés. (Pheh...)
Na, az nálam nem volna jó, mert akkor úgy végzem majd, mint Kennedy.
Akkor így jártál 🙂 Mondjuk a színitanodák ilyen szempontból nem szoktak olyan szigorúak lenni, bár ha már befizette az ember, akkor a lehető legtöbb órára elmegy, nyilván...