Én nem remekeltem ennyire, a suliban a Kiselőadók Fórumán csak különdíjat kaptam - ergo semmit sem, sőt gyakorlatilag mindenki után végeztem, még az is jobb helyezést ért el, akit én sokkal rosszabbnak gondoltam az eredményhirdetés elején még... :S
Az egyetlen, ami jó volt az előadásoman, az a témaválasztás és a prezentáció. Pff...
Gagyi vagyok, ennyi. Érettségi szóbelin én meg fogok halni. :\
Válasz Titusz (2007-04-24 15:33:37) hozzászólására:
Csak így tovább,fiatalok!Nem készült videó????Megnézném...:D
Válasz Titusz (2007-04-24 15:33:37) hozzászólására:
Titusz, gratulálok, neked és a színjátszókörnek!
/Titusz - Scene-darab részlet/
Vastaps
A vörös zuhatag leomolva gördül,
Hallják a kifakadó vastapsot
s a színész hajolva, megkönnyebbül -
siker koronázza a darabot!
... ma volt a ' Plazma ' dráma 'Csalamédia' címmel átdolgozott darabunk bemutatója... az iskolai színjátszókörünknek nagy sikere volt... isteni volt.... 3x is visszatapsoltak... /Fábián - a rádiós-műsorvezető szerepében sziporkáztam :$ 🙂 )
Úgy örülök - naggy megkönnyebbülés... 🙂
Ááááááááá!Senki nem ír a történetünkhöz!!!!Kini!Még te sem!!!!!!!brühühü
Válasz Velencia (2007-04-23 19:32:44) hozzászólására:
A jó vers számomra az, amely elgondolkodtat, és hat az érzéseimre. Az nem annyira érdekel, hogy a költő mit gondolt írás közben. Inkább az, hogy én mit gondolok és mit érzek! Viszont, ha egy vers megfog, az néhány olvasás után szóról szóra megmarad a fejemben. De ha nem, akkor képtelen vagyok megtanulni: hú, mennyi bajom volt emiatt a suliban...!
Válasz Velencia (2007-04-23 19:32:44) hozzászólására:
Teljesen egyetértek, a tanáraim agyára mentem az egyéni verselemzéseimmel, mert arra a kérdésre, hogy "NA, itt mit gondolhatott a költőőőő?!" egy egyszerű fogalmamsincs volt mindig a válaszom 🙂
Szerintem is az a lényeg, mit adhat az olvasónak a vers és minél többféle érzést vált ki több emberből, annál jobb.
Szerintem 🙂
Hanga
Válasz Eghain (2007-04-23 21:17:25) hozzászólására:
NNa, kiderült, hogy nem lehetek főszakács 🙂
Azért biztosan érdekes volt!
Hanga
Válasz Hanga (2007-04-21 22:58:43) hozzászólására:
Köszi, a történtekről majd mesélünk! =) Egyébként a megoldás valami lengyel tákolmány lett volna, de mivel EGYIK csapat sem találta ki, kaptam egy másik sms-t, benne Chopin-nel és Marie Curie-vel, na így már könnyebb volt. =)
Válasz Szejke (2007-04-23 16:32:43) hozzászólására:
Én nem tudom, nem nagyon szoktam verseket olvasni sem, csak ami a sulis irodalmi szöveggyűjteményben van... 😀
De hülye műveletlen bunkó vagyok, most komolyan... 😀
Az emberek versben oldódnak fel.Aki erre képes.Liszt muzsikája nem azért emel
fel mert rá gondolok,hanem a dallamok feszítik ki belőlem az örömet.
Mit gondoltok az emberek miért olvasnak verseket,
a maguk kedvükre vagy arrol gondolkoznak,hogy
aki megirta,mikor irta mire gondolt?
Válasz Titusz (2007-04-22 11:10:10) hozzászólására:
Sok sikert hozzá!
Te írtad?
Április 24 - én , kedden, az iskolámban bemutatjuk a színdarabunkat 'Csalamédia' címmel... úgy izgulok 🙂
de néha azért rájövünk, hogy nincs új a nap alatt... 🙂