Válasz Linglin (2007-01-28 10:44:09) hozzászólására:
Hm, nekem a hetyegésről a testi szerelem jutott eszembe, annak is a trágárabbik oldala. Lehet, hogy a kritikusodnak is?
Válasz Doreen (2007-01-27 21:58:37) hozzászólására:
"Szárnya van, de nem madár,
repülőgép, amin jár,
szél röpíti, az a gépe,
így ül a ház tetejére.
Ház tetején sok a drót,
megnézi a rádiót,
belebúj a telefónba,
lisztet rendel a malomban.
Lisztjét szórja égre-földre,
fehér lesz a világ tőle"...
Szabó Lőrinc a lisztszórásról... 🙂
Kár, hogy csak olyan kevés esett, nekünk pont síszünetünk van...legalább szánkózhatnánk.
Gyémánt-kereső nagyon jó a zene! Hugim rögtön felismerte, hogy Sonata Arctica "feldolgozás". Nagyon jó a szöveg, nagyon tetszik!!!!
:-DDDD
Igen! Köszi! Mondom! Ugye hogy értelmes? Egy kedves kritikusom szentül meg van győződve, hogy ez értemletlen, mert a hetyeg azt jelenti hogy büszke...
Az Árnyék című versemben használom ezt a szót, esetleg olvassátok el a vitát ami alatta lialakult köztünk, és szóljatok hozzá.
Válasz Linglin (2007-01-28 10:44:09) hozzászólására:
Hetyeg?Kacérkodik.Vagy ilyesmi... Vagyis a fény a szemedet izgatja...irritálja,de jó értelemben...szerintem...
Gyerekek, szerintetek mit jelent az a szó, hogy hetyeg?
És hogyan értelmeznétek ezt a sort:
szememmel hetyeg a fény játéka..
Meggyűlt a bajom egy kritikusommal, ezért kérdezlet titeket, hogy kiderüljön, ti is úgy gondoljátok-e mint ő..
Fontos!
Köszi!
Olyan jó lenne szánkózni.... 😀 de kevés a hó :S
ráadásul rosszkor is jött... téliszünetben bezzeg semmmi... de ez így megy már mióta.... :S persze nekünk, embereknek még mindig "semmi" közünk.... nade nem akarlak ezzel lombozni mindekit.... :S 🙁
Menjetek hógolyózni és szánkózni!!
Nálunk havazik!!!!!!!Olyan, mintha liszt zuhogna az égből, alig lehet átlátni!!!!! Tök jó.........:)))
Hát mégsem lesz ma hóember...talán az éjjel vki elég havat szór az udvarunkra!:)
De jó h nálunk csak vmi 1-2 cm hó esett
Alényeg h enél sokkal hidegebb már ne legyen idén...
Válasz Francis W Scott (2007-01-27 12:23:01) hozzászólására:
Nagyon szépen köszönöm az instrukciókat,sokat segítettek! Egy isten vagy!:)))
Csinálni kellene egy időjárás bejelentő fórumot!:)
Az én jelentésem: Nuku napsütés,kicsit felhős,de sűrű hóeséssel tarkított téli időjárás.Nincs annyira hideg!(Hajdú- Bihar megye,Debrecentől 50 km-re)
Jupijééééééééé!Ha a havazás így marad,akkor estére hóembert építek a kedvesemmel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hujujuj!IMÁDOM!
Gyerekek!Hogyan lehet faintos kis "kivonatot" írni egy könyvről?Mik a kritériumok?Meg akarom próbálni,segítsetek!
én is ezt mondtam kb. egy 20perccel ezelőtt, mikot Győrben már sütött a nap. Csak odaér hozzád is!!!!