Válasz #3671 számú hozzászólásra :
Erre gondolsz?
www.alexandrakonyveshaz.hu/index.php?mod=archivum
Sziasztok!
Hallottatok ti olyan magazinról, hogy Könyvjelző? És ha igen, akkor honnan tudnám beszerezni, mert itt se a megyei könyvtárban, se az újságárusoknál nincs. Vagy esetleg van olyan akinek megvan a januári száma? Előre is köszönöm!
"Remélem sikerült kipihenni a bulizás fáradalmait"
nem nagyon... :S
Egyébként én is boldog új évet kívánok utólag is, és grat az újításokhoz! Csak így tovább!
Ide is leírom, és akkor annyival is több fórumüzenetem lesz, ha-ha! 😛
Boldog Új Évet!!!!!
🙂 🙂
Üdv mindenkinek 2007-ben 🙂
Remélem sikerült kipihenni a bulizás fáradalmait, mert a bátrakat várja a verspárbaj! Ahogy látom valaki már indított is egyet, csak még kihívója nincs.
Válasz #3638 számú hozzászólásra :
Ja, a magam részéről köszi, meg én is 🙂
Amúgy pedig mostanában sajnos kicsit ritkábban voltam/vagyok/leszek... 🙁 Sok a dolog...
Adjon ez az év sok szerencsét, boldogságot, s mindent amit még kívánnátok!
Boldog új esztendőt kívánok!
Csak annyit kérj ettől az új évtől, amennyit képes leszel adni másoknak. Ha sokra vagy képes gyönyörű éved lesz, és mindannyiunknak, akik szeretnek téged. BUÉK 2007.
boldog uj evet mindenkinek ,es teljesuljon minden kivansagotok
Elsőként szeretném megragadni az alkalmat, hogy mindenkit köszöntsek a 2007-es esztendőben!!! Írótársak, olvasók... Mindenkinek Boldog, Sikerekben gazadag Újévet kívánok!
B.U.É.K! B.U.É.K! B.U.É.K! B.U.É.K! B.U.É.K! B.U.É.K! B.U.É.K! B.U.É.K! B.U.É.K! B.U.É.K! B.U.É.K! B.U.É.K! B.U.É.K! B.U.É.K! B.U.É.K! B.U.É.K! B.U.É.K! B.U.É.K! ...
BUÉK x 2007!
Fogadalom? Nem.
Idén elhatározás.
Egy év? Nem.
Évek múlva kiderül, hogy betartottam e .
🙂
Válasz #3613 számú hozzászólásra :
Én nem szoktam, mert úgyse tartanám be... 🙂 Ha fontos, vagy én annak tartom fogadalom nélkül is megcsinálom, ha nem, akkor meg nincs az a pénz (hmm... persze, hogy van az a pénz, de akkor is...:)
Én is kívánok mindenkinek nagyon boldog új évet!
És persze sok-sok szép pillanatot!
Szoktatok újévi fogadalmat tenni? Én igen, mindig van pár dolog, amit szeretnék a következő évben végbevinni. Össze írom ezeket év végén, és ilyenkor veszem elő. Kipipálom ami megvalósult, és ami nem, azt átviszem a jövő évre. Idén egy dolog maradt meg pipa nélkül...remélem jövőre az is teljesül!
Nektek is azt kívánom, hogy minden vágyatok teljesüljön!
Ezuttal is szeretnék minden írónak és az oldal összes készítőének Boldog Új évet kívánni!