Válasz #2620 számú hozzászólásra :
HOLDVILÁG!!! :D:D:D:D:D
Köszi a segítséget! 🙂
Igazad van, és bocsánat, előbb járt a szám, és utána gondolkodtam 🙂
Válasz #2619 számú hozzászólásra :
Igen, ez vicces, de nem ide való. Majd csinálok egy holdvilágot és ott csak politikával lehet foglalkozni 🙂
[jav: Jodie politikai viccet írt ide. Csak, hogy tiszta legyen, miről beszélünk]
Don Paco, töröld nyugodtan, ha túlmentem a politikai tartalmon... csak most gondolkodtam... bocsi
Háháá, nekem lett igazam!!! :D:D:D:D:D
Válasz #2586 számú hozzászólásra :
Kedves vacak,
a "kiveséző" fórumban az Alkotok topicban néhány hozzászólással a legfrissebb előtt válaszoltam Pablo hasonló kérdésére bővebben, ott megnézheted.
Egyébként ha a menüsorban a Digikönyv pontra kattintasz, ott is kapsz infot az elektronikus kiadással kapcsolatban. Ha egyéb kérdésed lenne, írj priviben, szívesen válaszolok:)
Elég rendesen összezavarjuk::::)
Inkább vacak....nézz utána a Pályázatok kategóriában.... 🙂
Inkább a kiveséző/alkotok topicban, ha meg én emlékszem jól... 🙂
A forumon/tagjaink/büszkeségfal alatt láttam hasonló témájú kérdéseket.
Hali ^^
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Az elkövetkezendő hónapban (talán december közepére) összegyűl annyi versem, hogy szeretnék őket nyomtatva, egy kis füzetecskében viszontlátni.
Ha már van tapasztalatotok ebben pls tudnátok ajánlani egy olcsó kiadó/nyomdát, esetleg egy webcímet, vagy megosztani velem a megjelentetéshez szükséges feltételeket.
Előre is köszike 🙂
Köszönöm a segítséget.
Sziasztok, én is kívánok mindenkinek kellemes ünnepeket!
Bár az az igazság, hogy szerintem ez kevéssé lehet kellemes. Úgy értem a karácsonra szokás azt mondani hogy kellemes, de ez valami más kéne hogy legyen, valami belső, befelé fordulás. Talán...
Válasz #2557 számú hozzászólásra :
Paint csúnyát eredményez, nincs semilyen blur vagy lanczos szűrő kicsinyítéskor. Azért is nem említettem.
Azért egy képet nem olyan bonyolult lekicsinyíteni... 😀 Én az IrfanView-t mindig föltelepítem, ha valakinek gépet installálok. 😀