2024. december 28., szombat
Véletlenül
Általános csevegés

Általános csevegés

Oldal 558 / 593

(@titusz)
Tag Alkotó

Amugy Mi a véleményetek az írói pályázatokról?!
(Én egy antológiába pályáztam....de azóta is annyi probléma van vele(m)...)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.19. 19:36
 Ormi
(@ormi)
Tag Szenior alkotó

Íróakadémia: Én úgy tudom, hogy a 120ezer forintért csak egy "évfolyamot" kap az ember, ami az elméleti oktatásra koncentrál, de így lehet továbblépni a következő "évre", ugyanennyiért... Nekem nagyon borsosnak tűnik, elhiszem, hogy valakinek fontos lehet, de azt nem, hogy csupán ettől bárki író lesz... azt meg pláne nem, hogy ezért fogja kiadni egy kiadó a művét, mert az íróakadémia-tanfolyamos papirosát lobogtatja...
Az azért elgondolkodtató, hogy elméletben azért van az íróakadémia, hogy felkarolja a tehetségeket... de a pénz és a tehetség sokszor nem egy fedél alatt lakik...

Aki irodalmi/nyelvi segítségre vágyik, inkább járjon el néhány hónapig egy tapasztalt magyartanárhoz, aki bevezeti a stílusokba, kijavítja és átbeszéli a szerzővel az irományait és tényleg csak vele foglalkozik, ráadásul a töredékéért... elméleti oktatáshoz meg (szerintem még mindig) be lehet járni az egyetemekre az előadásokra (ez legális, de vizsgázni nem lehet) vagy akár könyveket olvasni...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.19. 18:17
(@eszkimo)
Tag Szenior alkotó

ALMA, KÁOSZ, GRAVITÁCIÓ - ügyes!!!!......ez az egyik

és mi a másik???????????????????????????????????????

ugyanis a történelem ismétli önmagát, legalább is bizonyos összefüggésekben(lásd fent)

.........................de ez már kicsit régebben történt!!!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.19. 00:16
(@eszkimo)
Tag Szenior alkotó

többet én se tudok róluk, sajnos, mint amit már megkaptál.
Február 19.-én indul és április 21.-ig tarta kurzus szombatonként, sajnos ez nekem nagyobb probléma, mint az ára, ugyanis hétvégén suliban vagyok, ami annyira nem is érdekel, viszont ez ingyenes és munkára orientált, ugye ami pénzt hoz majd a házhoz. Döntenem kell.......már megint döntenem kell!!!!!!!!!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.19. 00:09
(@titusz)
Tag Alkotó

Válasz #2281 számú hozzászólásra :
Köszönöm a gyors választ!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.18. 23:31
(@arnodre)
Tag Alkotó

Válasz #2278 számú hozzászólásra :

A kérdésedre ezen a címen kielégítő választ kaphatsz: www.iroakademia.hu

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.18. 23:25
(@titusz)
Tag Alkotó

Én azt szeretném megkérdezni, hogy mi is ez a MIA? Mi a lényege? Hol lehet róla megtudni a fontosabb információkat...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.18. 23:14
(@eszkimo)
Tag Szenior alkotó

Köszi sanna!

sajnos ennyi pénzem erre nincs, de viszont nagyon érdeklne a dolog. Lehet beállok érte takarítani!?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.18. 19:24
(@sanna)
Tag Alkotó

Még valami, akit érdekel a találkozó, az látogasson el a találkozó vagy milyen címen futó fórumra, mert jó lenne ha mindenki elmondaná, hogy neki milyen városokban/falvakban felelne meg. Ha van kedvetek, akkor előre kéne lendíteni egy kicsit a dolgot.
Köszi!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.18. 18:37
(@sanna)
Tag Alkotó

A mesterkurzus...na igen, kicsit erős az ára, szerintem. De nézz föl a vendégkönyvre, vagy a fórumára. Ha ott teszed fel a kérdéseidet, választ kapsz, na meg ha végig olvasod az előtted feltett kérdésekre a választ.
Neves oktatók vannak, az oktatás talán szombatonként folyik, és vagy fizetsz, vagy megpályázol egy ingyenes helyet. De siess, mert lehet hogy beteltek a helyek.
Hát, ennyit tudtam. 🙂
szia

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.18. 18:35
(@eszkimo)
Tag Szenior alkotó

Érdeklődnék, tud valaki valamit a MIA-ról?(Magyar Író Akadémia), hirdett egy mesterkurzust februárban, megéri az árát?!

Köszi.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.18. 11:36
(@eszkimo)
Tag Szenior alkotó

Ó a függőség,,,lehetne fokozni!!! De most gondolkodnom kéne, én mitől is vagyok az!? Úgy vagyok bizonyos dolgokkal, ha van van, ha nincs nincs....Megvan!!!! A reggeli kávé!!! Most így, ahogy iszogatom...és a reggeli, arról se mondanék le. A barátomról se,szívesen...!.......és az élet?!.....

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.18. 09:23
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz #2251 számú hozzászólásra :

Ó engem ha eltiltottak régen a számítógéptől, csak leültem a kikapcsolt gép elé, bambultam az üres monitort, nyomkodtam a billentyűket, és közben arra gondoltam, hogy jajj mi lesz így velem... 😀 Szóval mégiscsak függő vagyok - nem, mintha különösebben ellenemre lenne -, csak épp nem a fórumozás terén.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.18. 03:26
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Kényszerpihenő 🙂

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.10.17. 23:00
(@titusz)
Tag Alkotó

Ám ugye nem csak a kényszer-betegségek vannak.. persze mindent annak lehet hívni.....mivel mapaság mindenki MINDENT el tud intézni neten...
még a háizt is innen szedik le....

amugy mondok még egyet...
Kényszeres billentyű-nyomogatás... 😛

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.17. 21:07
Oldal 558 / 593