2024. december 28., szombat
Véletlenül
Általános csevegés

Általános csevegés

Oldal 572 / 593

(@sanna)
Tag Alkotó

Akkor a pofonnal kell próbálkozni! Az is kelően élénkítő hatású! 🙂
Na de megyek is csomagolni, egy hét múlva itt vagyok!
Addig pedig csak aktívan!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.08.05. 19:37
(@heather-bay)
Tag Szenior alkotó

Igen, élinkítőket, de hamar hozzászokik a swzervezet, és egy idő után, már nagy dózisban sem használ.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.08.05. 18:16
(@sanna)
Tag Alkotó

Válasz #1315 számú hozzászólásra :

Ha nem lehet felébreszteni, akkor tényleg rizikós a dolog....
de csak van rá gyógyszer, én hallottam valami ilyesmit, mert egy tanár a suliban is ebben szenved, és ő szed rá bogyókat....

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.08.05. 17:00
(@heather-bay)
Tag Szenior alkotó

Nem tudja felébreszteni, csak mikor elmúlik a roham, magához tér. Szőrnyű lehet mindenesetre, egy ünnepség vagy buli, az illető meg placcs, elalszik!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.08.05. 14:38
(@sanna)
Tag Alkotó

Arnodre: hát már másnap van, és úgysem olvasod, de azért válaszolok 🙂 :egyszerűen most jutottak ide, és kihasználom hogy késő van és senki nem mászkál körülöttem:) meg valahogy itt jobb a buli, mint a szobában. 🙂 és táborban, ha rossz lesz, akkor majd ott alszom, ha meg fergeteges, akkor úgy is mindegy bírni fogom 😀

Crystallheart: köszi! 🙂 ha lesz rá lehetőségem, azzonnal intézkedem (ha el nem felejtem, bár már csak nem.....)

Heather Bay: de akkor rögtön felébresztené a párja, miután kiröhögte magát, azt hiszem......

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.08.05. 13:55
(@heather-bay)
Tag Szenior alkotó

Korben! Igazad van Narkolepszia! Bocs! Tényleg nagyon rossz lehet elaludni bármikor, ráadásul az öröm váltja ki náluk a legjobban. Tehát se vicc se móka, mert elalszanak rögtön. Vizsgáltak kutyákat is ezzel a betegséggel. Milyen rossz lehet egy ilyen betegnek a döntő pillanatban "ott"elaludni...szóval értitek. Na, ez megint az én perverz fantáziám, de végülis az is örömöt vált ki...jó esetben.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.08.05. 10:53
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz #1299 számú hozzászólásra :

Ajánlom neked a TrayIt nevezetű programot (Google-ben rákereshetsz a letöltésre), ha elindítod, akkor a CTRL-t nyomva tartva és az egérrel az ablakot kis méretűre állító jobb felső gombra klattyolva mindenféle programot, ahol van ilyen gomb, lerak traybe (jobb alsó sarok sok kis ikon), így nem olyan feltűnő, és eltűnik a tálcáról is. 😀 Én ezt használom, igazán hatásos 😀 Alapból mindig be van kapcsolva valami Total Commander vagy Intéző, és akkor úgy csinálok, mintha csak a mappák közt keresgélnék vmit... 🙂

Amúgy meg vezetni én sem tudok 18 éves létemre, de nem is akarok, mert túl szétszórt vagyok hozzá, és nehogy valami balesetet okozzak... Ráadásul én csak egyetlenegy (és nem több) dologra tudok egyszerre figyelni, úgy gáz lenne 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.08.05. 02:23
(@arnodre)
Tag Alkotó

ja értem!
egyébként holnap mész táborba nem? hogyhogy még fenn vagy?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.08.05. 02:09
(@sanna)
Tag Alkotó

KÖszi!
Az igazság az hogy inkább kinyitna, mert az előtérben van a gép, ezért nagyobb a veszély....

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.08.05. 02:05
(@arnodre)
Tag Alkotó

arra célzok, hogy ha apád esetleg benyitna, akkor nehogy a veszekedésben elfeszítsd a fejed és olyat mondj neki, amit később megbánnál! 🙂
jó tanács, semmi több!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.08.05. 02:03
(@sanna)
Tag Alkotó

?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.08.05. 02:00
(@arnodre)
Tag Alkotó

pedig vigyázz! kevés jó sül ki abból, ha elragad a hév! én is megbántam jó pár dolgot! 🙁

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.08.05. 02:00
(@sanna)
Tag Alkotó

vicces is lenne elmesélni: Képzeld apa! FÓrumozok! Egy csomó ismeretlenen ember, tudom, nem hiszed hogy jó fejek, de azok! Tudod, az én korosztályom...és tudtad hogy verseket is írok? pl. arról hogy minek veszekszünk , és szerelemről, és halálról.....
najó, azért nem ilyen szöveggel állnék elő, de megnyílna alattam a föld félek......
😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.08.05. 01:55
(@sanna)
Tag Alkotó

naja....ha megmarad.....ha pl. szüleim nem törnek rám hogy mi a fenéért vagyok még fenn ilyenkor..... 🙁

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.08.05. 01:52
(@arnodre)
Tag Alkotó

hát anyám is pont olyan, mint amilyennek a tiedet lefestetted. A Kreszt tudja, meg persze be nem áll a szája ott az anyósülésen, de vezetni, aaaazt aztán soha. 😀 hiába: az anyukák már csak ilyenek. 🙂

egyébként ha a lendület megmarad, egész jó hely lesz ez a fórum... 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.08.05. 01:47
Oldal 572 / 593