Válasz #105 számú hozzászólásra :
Ha az a célod, hogy mindet elolvasd, akkor nem is kell ajánló. Az akkor szükséges, ha még bizonytalan vagy azon a téren, hogy melyiket olvasd és melyiket nem.
Majd megnézem egyébként, hogy mit lehet tenni az ügy érdekében.
Hello!
(Itt a ritkán hallható hang.)
Arra gondoltam, hogy lehetne csinálni egy pársosrors leírást a novellákról, és cikkekeről, hogy az olvasók tudják, mibe is vágnak bele, mikor a szemüket rávetik. Ez azért is lenen jó, mert így végre rá szánnám magam, és elolvasnám mindet.
Másrészről ezt megtehetné maga az alkotó is, egyfajta ajánlás a művéhez. A címek helyett, lehetne kirakni a fő oldalra. De ez csak egy kora reggeli gondolat. ha nem kivitelezhető akkor hagyjuk.
kedves Graffó,
próbálok tömören reagálni a felvetéseidre, nos
1. ha jobban megnézed az adatlapodat, akkor az alján találsz egy adatmódosítás-gombot, mellyel kedvedre titkosíthatod akár az összes személyes adatodat. ez a lehetőség egyébként már a regisztrációkor is rendelkezésre áll, csak be kell jelölni a kis négyzeteket... egyszóval erről felesleges szavazász kiírni, inkább az oldalt kell figyelmesebben böngészni:)
2. ugyancsak mindenkinek olvasható a szabályzatunk, melyben benne foglaltatik, hogy ha valaki 6 hónapig nem tesz fel újabb művet, az törlésre kerül. az általad ajánlott egy hónap tapasztalataink szerint túl rövid idő, hiszen bármi közbejöhet (szülés, költözés, új melóhely internet nélkül, betegség, nyári szünet azoknak, akik csak suliból tudnak netezni, stb...), ami miatt valaki akár több hónapra is kieshet az alkotásból és netböngészésből - velük szemben igazságtalanság lenne a rövid határidő. hidd el, 6 hónap is hamar eltelik és akkor kíméletlenül törlünk, mert az valóban nem klubtagság, ha évente egyszer jár erre valaki...
3. igazad van, valóban kevesebben használják aktívan az oldalt, mint ahogy a szerzők létszámából következne, de bizonyára találsz majd olyanvalakit, aki válaszol, ha írsz neki. próbálj azok között keresgélni, akiknek látod gyakran a nevét a művek között, vagy az adatlapján is megnézheted, mikor volt utoljára. ha a belső postán írsz neki, és nem emailen, talán jobban szem előtt van a leveled, ha egyszer belép valaki.
remélem, minden kérdésedre válaszoltam,
üdv
Ormi
Válasz #96 számú hozzászólásra :
Érthető, és ezt a részét jól is értettem. Mármint azt, hogy az adatlapokon szereplő adatokról van szó. Erre írtam azt, hogy ha egy alkotó szeretne ismertségre szert tenni, akkor muszáj valamennyit megmutatnia "magából", mert manapság nem túl keresett foglalkozás az anonymus költészet 🙂
De - ahogy korábban céloztam rá -, ha a szokásos három emberen kívül mások is állást foglalnának és a regisztráció nélküli láthatatlanságot választanák, akkor intézkednék... Talán ki kellene írni szavazást rá.
Válasz (Honlapunk) Horria 2005-11-14 15:13:08 #94 üzenetére:
Inkább itt válaszolok, azt hiszem eszmefuttatásom ide való.
Nem nagyon értem a felvetés lényegét (úgy látszik ilyen értetlen vagyok, a honlpon lévő órát sem értem). Mégpedig azért nem, mert a legtöbb publikálónak szándéka van az írással, szeretne egyről a kettőre jutni, esetleg kiadatni műveit. Viszont ezt igen nehéz elérni, ha az alkotó "bújkál". Nem tartom valószínünek, hogy a mi honlapunkon lévő adatlap és az onnan elérhető művek megtekintése elegendő ahhoz, hogy valakit felfedezzenek, de a lehetőséget kizárni nem szabad.
De cáfolj(atok) meg, ha nincs igazam és lévén igyekszünk demokratikus klub lenni, ha a többség is a "láthatatlanságot" kívánja, akkor megnézzük mit tehetünk az ügy érdekében. 🙂
Válasz #89 számú hozzászólásra :
Rendben, majd felteszek egyet próbaképpen.
Csak kicsit bonyolult, mert otthon nincs internet, lemezen kell elhoznom.
valahogy ti is csak elkezdtétek 🙂
Köszönöm a bíztatásokat, jól esik. De nem kéretem magam, valóban nem teszem egyelőre közzé. Most nehéz is lenne, mert nincs otthon internet, csak vendégségben jutok a háló közelébe. 🙂
Már én is próbáltam rávenni, de hiába 🙂 Nem baj, egyszer majd előkerülnek és feltesszük a nevedben!
Válasz #79 számú hozzászólásra :
Ha ezen múlik a költészet, akkor én is beleadom a barátnőm kezébe 🙂
Válasz #76 számú hozzászólásra :
Egyszer biztosan elmennék kíváncsiságból, de csak hallgatónak, mert én nem írok. Van pár versem, ott hevernek a fiókban, nem merném megmutatni senkinek.
Válasz #73 számú hozzászólásra :
Néhány említett rendezvényen részt vettem már, nagyon változó a kép. Voltam Bp-n nagyszabású előadáson ami nagyon nem tetszett és voltam kis kultúrházban is, az a maga családias varázsával fogott meg. Vegyes képem van ezekről!
Jó lenne, ha még többen leírnák az irodalmi estekkel kapcsolatos tapasztalatukat. Vagy lehet, hogy a tagok közül csak Metatron vett részt ilyesmin? Meglepő lenne.
Ha tapasztalat nincs is, vélemény biztosan van, ezért kérem itt megosztani! Köszönöm 🙂
Velem lehet alkudozni, fizethetnek benzinben is 🙂
Na! Most kénytelenek vagyunk a reklám miatt egy jó nagy összeget leakasztani a piros-fehér-zöld színű olajipari társaságról...
Válasz #64 számú hozzászólásra :
Nem is tudtam, hogy léteznek még rabszolgatelepek 🙂