Válasz Don Paco (2008-04-26 18:40:51) hozzászólására:
Hurrá!
És ugyanígy fog kinézni és fogjuk tudni használni vagy gyökeres változások érik majd a felhasználók felületét is? Csak kíváncsiságból 🙂
Válasz Crystalheart (2008-04-26 09:27:33) hozzászólására:
Nekem sincs. Nem én csináltam ezt a honlapot és nem álltam neki kibogarászni, nem szeretem más kódját visszafejtegetni. Valószínűleg session-kezelési probléma.
Az automatikus beléptetésnél meg süti.
Az új honlapnak készen van a váza (nem virágot tartó...), olvasni lehet a tartalmat, már "csak" felhasználósítani kell, az az amire nincs időm. 🙁
Kis lépésekkel...
Válasz Don Paco (2008-04-25 22:14:25) hozzászólására:
Hihi 🙂 Tényleg ott van 🙂 Úgy tűnik átfutottam rajta. Köszi a segítséget 🙂
...tényleg, még tart a tavasz!!!!
köszike, és szép napot!
üdv,
Azt el tudod mondani kb, mi okozza? Érdekelne, mitől lehet ilyen 🙂 (Nekem nincs efféle problémám, csak ezért.)
Válasz Jessie T Laurence (2008-04-25 18:20:32) hozzászólására:
a "Segítek!" rovatban ez (is) le van írva. Menj rá az adott műnél a módosításra és töröld ki a szöveget, úgy küldd be és aki ellenőrzi, az törölni fogja.
---
eszkimo, ismerem a problémákat, de ezeknek a nagyrészét bonyolult lenne orvosolni jelenleg, majd az új portál jobb lesz. És még tavasz van.
Bocsika, ez most nem a témába illik, de azt mondták, hogy itt kérdezősködjek Paco-nál 🙂 Szóval, csak annyi a gondom-bajom 🙂 hogy fogalmam sincs, le lehet-e innen végleg szedni a saját írásaim közül. Csak két regényrészletet szeretnék eltűntetni, csak nem tudom, hogy kell 🙂 Köszike :p
Windows Internet Explorer, Apple, Firefox....
...ja és minden egyes alkalommal a bejelentkezéskor is be kell írnom az egész mailcimem, nem emlékszik rám....
Válasz eszkimo (2008-04-23 17:27:33) hozzászólására:
Milyen böngészőkkel próbáltad már?
Válasz Poppy (2008-04-23 22:31:47) hozzászólására:
...na igen, nálam is kb., de tavaszra lett igérve az orvoslás, ha jól emlékszem. S nálam már tombol a tavasz....
Válasz eszkimo (2008-04-23 17:27:33) hozzászólására:
Én már hozzászoktam, vagy fél éve megy ez a "kidobósdi". 🙂
sziasztok, még mindig tart a főoldalas probléma, azaz, ha bejelentkezve rámegyek, akkor kidob a szentem, pedig úgy igyekszem...., hogy ne, ...és mégis 🙁
ja, a lassúság is előjött, ha rámegyek egy linkre, eltelik néha 20 másodpercecske is, de éééééén türelmes vagyok......
....más gondom nincs, azt hiszem
üdv,
Én közel se aztmondom, hogy mindenfélét. Ez egy olyan kategoria, amibe nagyon sok minden beletartozik, és nagyon átfogó lenne, de mégse egyéb.
Üdv
De ha mindenféle kategóriát megadunk akkor mindenfélét lehet dalszövegfordítók, novella,-vers,-drámafordítók... ugyanezen írók is...
Válasz Michelangelo (2008-04-16 21:19:27) hozzászólására:
Azt hiszem értem, fe utána járok 🙂 nekem a "szójáték" (vagy valami elmésebb néven illetve, de lényegében ezt takaró) kategória jutott eszembe, amit be lehetne vetni, Orminak már javasoltam is, hogy legyen "közönségszavazás" új kategóriákról.