Válasz onsai (2008-03-14 17:21:56) hozzászólására:
nah ezt meg se néztem. bocsi Paco, én nem akartam leszólni az új dizájnt! csak picit fura volt elsőre. onsainak meg tök igaza van az olvasható fehér háttérrel 🙂
köszönöm az észrevételeket
A fekete háttér a kilencvenes évek nagy divatja volt. Elegánsabb, viszont rosszabbul olvasható. Jó megoldás, hogy mikor rákattintunk a cikkre, ott már világos háttér van, így a külcsíny nem megy az olvasás rovására. 🙂
Válasz eszkimo (2008-03-14 06:42:24) hozzászólására:
Szerintem a fekete háttér miatt profibbnak néz ki, bár egy picit személytelenebb. Az eredeti háttér barátságos volt, de egy kicsit olyan benyomást keltett, mint valakinek a saját honlapja, úgy értem, amit a mag szórakozására hoz létre. Persze a tartalom nem ezt tükrözte, és az eddig és továbbra is marha jó 🙂 meg biztos csak megszokás kérdése, hogy tetszik-e az új dizájn 🙂
Megnéztem a www.napvilag.net oldalt, biztos sok munka volt vele, gratulálok!!! Viszont volna egy apró észrevételem, nem igazán tetszik a fekete háttér, kicsit "negatív", bocsi, de ez csak az én véleményem. További jó munkát! Üdv,eszkimo.
a gyorsgombokat mindig elfelejtem, igazad van.
Válasz Don Paco (2008-03-08 12:30:16) hozzászólására:
Ha nyom egy F5-öt, az is elég, a frissítés fölülírja a cache-t minden böngészőben. 🙂
Válasz laca (2008-03-07 22:38:01) hozzászólására:
szia
technikailag nem lehetséges amit írsz, mert amikor új képet töltesz fel, az felülírja a régit. (kivétel a biztonsági mentés visszaállítása, ilyen azonban hónapok óta nem történt)
javaslom, töröld a böngésződ által lementett fájlokat (IE esetén: eszközök/internetbeállítások/fájlok törlése), utána biztosan az új képet fogod látni
szeva gépész
fotóm lecseréltem, ma este visszaraktátok az előzőt, jobban tetszettem azon, vagy mi?
laca
...de nem szeretem ha lassú, ráadásul most nagyon lassú, főleg a fórum, egy liter kávé is kevés lenne.....
Válasz eszkimo (2008-03-06 15:24:05) hozzászólására:
biztos megjavul majd nálad is. Nekem gyors. Igyál még egy kávét és fogd rá a Napvilágra.
Paco bácsi Paco bácsi - panaszkodhatok panaszkodhatok?? - dél óta lassú a napvilágom a napvilágom - vagy zavarok zavarok? - én türelmes vagyok, s kávémat kortyolom kortyolom - lehetne már tavasz tavasz!!
köszi 🙂
Válasz Don Paco (2008-01-29 19:47:22) hozzászólására:
Szuper, jól hangzik. Kitartást, jó munkát és sok sikert hozzá!
Válasz Don Paco (2008-01-29 19:47:22) hozzászólására:
Ja, ehhez nem az informatikához kellett volna érteni, hanem az olvasáshoz! De ezt már annyiszor megbeszéltük, hogy mi csak írni tudunk, olvasni nem 🙂
bocsiiii