Válasz Don Paco (2007-11-07 13:57:25) hozzászólására:
Á, az adatlapomon kattintottam Zöld Zsázsa művére mutató hivatkozásra. Tényleg. 😉 Különben az volt, amit írtál. Engedélyezés alatti státusza volt a módosítás miatt.
Válasz Don Paco (2007-11-07 13:57:25) hozzászólására:
Így van, módosítottam, de már olvasható megint 🙂
...
hibás cikazonosító esetén van egy hiba, most már nem javítom ki az újraszerkesztésig ezeket
Válasz semmiho (2007-11-07 11:49:36) hozzászólására:
Umm, mitől lett neked ilyen duplamenüs a NV? 😀
valószínűleg az url-ben írtad át a cikkazonosítót. Egyébként akkor is inaktív egy alkotás, ha módosította a szerzője és várólistára került emiatt.
szia,
nekem sikerült: Zöld Zsázsa: Szférák zenéje a 13904-es id-jű mű...
Egy művet nem tudtam megnyitni, akárhányszor próbáltam (talán törlésre került?).
Ez az:
http://iroklub.napvilag.net/index.php?module=iras&show=13904
Nálam Operával eddig nem volt problem. 🙂 Kicsit mások a vonalak (hr), de ez az Opera cucca. 🙂
Válasz Velencia (2007-10-30 22:43:43) hozzászólására:
Szia!
Szinte szóról-szóra ugyanez a probléma nálam is.
Windows és IE, és több gépről is ugyanezt tapasztalom.
legyetek szívesek írjátok meg, milyen böngészőt használtok, illetve - amennyiben nem windows - milyen operációs rendszert. Nekem win xp alatt IE, mozilla és opera böngészőkkel tökéletesen működik.
Válasz Doreen (2007-10-30 14:54:06) hozzászólására:
Velem is ugyanezt csinálja napok óta. Ide is csak harmadszorra sikerült beírnom, ha kommentet akarnék írni, akkor is legtöbbször kidob.
Válasz Doreen (2007-10-30 14:54:06) hozzászólására:
Próbálj egy internet cache törlést.
Opera alatt: Eszközök -> Beállítások... -> [Haladó fül] -> Előzmények -> Lemezen [ xx Mb ] [Törlés most] nyomógomb.
A "sütiket" az Előzmények sor alatti "Sütik" menüvel, a "Sütik karbantartása..." nyomógombbal ellenörízheted (lejárat, utolsó látogatás stb).
Firefox alatt hasonlóak lehetőségeid, menümegnevezések szintén. IE7 alatt kicsit más a világ, de majd rájössz. 😉
Sziasztok. Lehet, hogy csak az én gépem nincs a toppon, de úgy egy napja, akárhányszor belépek, megnyitva a főoldalt, kiléptet a rendszer. Azelőtt nem csinált ilyet. Ha ráklikkelek arra, hogy jegyezzen meg, még azután is. Szerintetek?
Örömmel látom, hogy most már Operában is jól (nem keskenyen) jelennek meg az adatlapok 🙂