Áááh most olvastam a főoldalt megint, de kis izé vagy Paco 😀
Válasz eszkimo (2007-07-07 22:37:02) hozzászólására:
Hogyha hagyományos billentyűzeted van, akkor valahol a job felső résznél kellene lennie egy "print screen" vagy rövidítve "prt. sc." billentyűnek, ami elmenti azt a képet, amit a monitorodon látsz éppen. Utána egy képszerkesztőbe vagy szövegszerkesztőbe be tudod illeszteni úgy, mintha csak szöveget másolnál be.
örülök, hogy megoldódott
...hát úgy látszik, csak átmeneti zűrzavar volt, már megszünt.
Köszi, ja, amugy mi az a printizé??????
Válasz eszkimo (2007-07-07 21:27:31) hozzászólására:
szívesen segítenék, de nem értem a problémát. Nálam, a legújabb mozillával teljesen jól jelenik meg. Ha tudsz, küldj erről légy szíves a printscreen-t. Köszi
ja mégvalami, a ssajátom nem.
.....A "Legfrissebben írt értékelései"-től.
juj-juj, baj van nálam, juj-juj!!!!
....ha egy tag adatlapján vagyok, akkor az oldal alján az adatlap belecsúszik a Mozilla Firefox-ba és ősszekeveredik a két szöveg. nem tudom érthető e, már frissitettem,de akkor is.
Válasz fanofgd (2007-07-05 12:50:11) hozzászólására:
olvasd el a híreket. És erre kérek mindenkit. Emellett elnézést azoktól, akiknek újra fel kell tenniük a képüket.
Válasz Don Paco (2007-07-04 11:10:15) hozzászólására:
Na, hol az a baracklekvár? 😀 Idenekem!!!
(Amúgy tudhatod, hogy nem felróttam, én is eleget szívtam már a kódolással ;] )
Válasz Crystalheart (2007-07-04 11:06:43) hozzászólására:
komolyan mondom egyszer belenyomom a fejed egy nagy tál baracklekvárba. Hát ne legyél már ilyen türelmetlen, van elég átírni való dolgom, majd jó lesz. Na 🙂
Igen, a szlovákoktól, románoktól és elvileg mindenhonnan gyors lesz.
Jók az értékelések meg az ?-? bet?k úgy kollektíve, Paco ;]
Tényleg, így már jó lesz a szerver Szlovákiából is? 🙂
Végre beindult hó elejével a támogatás 🙂
És akkor hogy is lesz ez az új címmel? Ezután nem www.napvilag.net, vagy mi? (Bocs megint nem értek hozzá...)
Hú már megint történt valami, amíg nem voltam itt és ami jó!!! Majd én is átgondolom, fel tudok-e ajánlani valakit a gyűjteménybe 🙂 😛
Válasz Don Paco (2007-06-24 17:37:12) hozzászólására:
Nincs ötletem 😀
Válasz Crystalheart (2007-06-24 16:56:39) hozzászólására:
A gép nem téved, valami ott van, amit beleszámol... 🙂
Válasz Don Paco (2007-06-24 16:48:50) hozzászólására:
Hmm, a formázással is csak 8500 karakter körüli. Mindegy, nem zavaró hiba, csak gondoltam szólok 🙂