Válasz Poppy (2007-06-24 13:07:09) hozzászólására:
Minek látnád több értelmét? Nem teljesen értem, írd meg légy szíves!
-----
Crys, meg fogom nézni. Elképzelhető, hogy sok formázást használtál (vastagítás, döntés, stb.) és azoknak az elemeit is beleveszi.
Válasz Velencia (2007-06-23 17:52:42) hozzászólására:
Én is pont ezt akartam kérdezni. 🙂 Mert Ady, József Attila, Thomas Mann, stb. mégiscsak tananyag, tudunk róluk ezt-azt, de a kortársakról szvsz kevesebbet. Több értelmét látnám, de mindegy.
Paco, a főoldalon a karakterszám-kiírás érdekes dolgot csinál nálam, kb 800-900 karakterrel többet mutat, mint amennyi 😀
Válasz Velencia (2007-06-23 17:52:42) hozzászólására:
Igen, egyelőre maradjanak ki a szórásból... Van még párezer aki meg is halt 🙂
Válasz Velencia (2007-06-23 17:42:47) hozzászólására:
Mi pedig meg is köszönjük neked a segítséged! Remélem másoknak is megjön a kedve. Akár még valami játékot is lehetne csinálni ebből 🙂
Vel: nem, mert ez most még csak egy előzetes begyűjtés, amikor lesz egy tisztes "adag" művész, akkor átpofozzuk az egész lexikont és akkor lesz lehetőség bőveben megírni a munkásságát, életútját. Ez az egy-két mondatnyi csak arra való, hogy mi is tudjuk ki az illető, ha egy nem túl ismert költőt vagy írót viszel be.
onsai: azért nem írjuk ki, mert a Napvilág Íróklub jelenleg nem hivatalos szervezet, hanem baráti társaság és mint ilyen, nincs bankszámlaszáma. A sajátomat adom meg azoknak, akik felajánlanak egy bizonyos összeget, azt viszont nem írom ki a közösbe.
Tök jó, hogy látszik hány hsz van. 🙂
A számlaszámot tulképpen miért nem írtátok ki? Egyszerűbb.
Gyerekek, feltöltöttem egy írásomat a próza, egyéb kategóriába, ehhez képest a cikkek között landolt. Hogy lehet ez? És hogyan kerülhetne a "helyére"? Help!
a robotnak volt, mint mondottam... Neki jó az a hely.
I see... 🙂 kicsit érdekes helyen van.
Az egy projekt része, aminél szükség volt a napvilag.net segítségére, hogy a sok-sok kis robot eljusson oda.
Válasz alien (2007-06-19 22:19:20) hozzászólására:
Ahogy elnézem, vmi turisztikai infócucc az Adriáról, eddig én sem vettem észre 😀
Bocsi, de nem értek valamit. Mi az az adriinfo az alsó zöld keretben? egy reklámféleség? Rányomtam, és egy űrlapot dobott elő, amit inkább nem kezdtem el kitölteni. 🙂
Válasz Crystalheart (2007-06-19 15:27:31) hozzászólására:
Paco, mióta van FlashChat? Amióta kiírja, hogy ki van bent? :DDD Pff, én meg itt ugyanazt ajánlom, mint ami van... AZóta nem léptem be csetre. De égés!!! 😀 ÁÁÁ
Válasz Crystalheart (2007-06-19 15:27:31) hozzászólására:
Mármint mert én magamnak keresek, csak eszembe jutott a Napvilág is a csetes belépési gondokkal... 🙂