Kérdésem: az egyik versemnél elfelejtettem kategóriát választani, ezért alapból a cikkekhez helyezte. Lehet még ezen módosítani?
Válasz vidani által feltett kérdésre:
Lehetséges regényt feltölteni, a "prózai művek/regény" kategóriába, viszont ilyenkor az a kérésünk, hogy maximum 25-30 ezer karakteres egységekben adagolja a szerző (pl. Gabriello Bagno - Napló a paradicsomból).
Köszönjük a hoszabított listát és Gratulálok eszkimo-nak! 🙂 Hajrá eszkimo! (és persze a töbiek)
Nagyszerű ötlet ez az alternatív megoldás, örülök neki. Mint mondtam, új vagyok még itt, és eddig ez a legjobban megszerkesztett oldal, amiveleddig találkoztam. Pont azért említettem meg az ötleteimet, mert látom, hogy ti mennyire lelkiismeretesen, valóban élvezetből csináljátok ezt... voltam olyan oldalon, amelyre inkább a magamutogatás, a "hatalommal" való visszaélés volt jellemző. Ti vizsont zsenik vagytok! Meg is értelek titeket, munka és család mellett nagy erőpróba egy ilyen színvonalas honlapot működtetni, ezért is dicséret (félre ne érts, a nyalizás nem a stílusom, ezek csupán tények:))). És utólag belegondolva: ha nem lenne a 2 műre korlátozás, lehet, hogy túl hamar kifogynék az eddig írt verseimből, aztán bosszankodnék, miért lőttem el a teljes táramat. :)))
Amit még nagy érdeklődéssel várok, az az ABC-Pályázat, mivel én már a decemberi lejárta után csatlakoztam. Már alig várom a januárit. "J" betűs lesz, ugye? Az JÓ! 🙂
További sok sikert kívánok a továbbiakban is, a jövő esztendőre is, és Boldog Új Évet!
A főoldalon nem fogjuk megnyújtani a listát, ez így még pont kellemesen áttekinthető. Viszont készítettem egy alternatív megoldást: ha rámentek valamelyik írás főkategóriára, ott az alkategóriák alatt szerepel a főoldalról már lekerült, legutóbbi 30(!) alkotás.
Csaba: a napi két feltöltésre való korlátozást nem csak a főoldali megjelenítés miatt találtuk ki, hanem azért, mert egyik szerkesztő sem hivatásból csinálja ezt, tehát van egyéb feladatunk, munkánk, ami mellett a szabadidőnkben foglalkozunk a Napvilággal. A várólistás alkotásokat így sem győzzük folyamatosan ellenőrizni, szerencsére most már segítségünkre van eszkimo is.
Lehet hogy neketek van igazatok. Azonban abba gondoljatok bele hogy miylen hosszu lesz ez:DÉn ma feltöltöttem egy verset és 8 óra múlva már nem láttam amikor újra felléptem az oldalra. Lehet hogy közbe kint volt azt nem tudom, de ebből is látszik hogy egy nap hányat töltenek fel. Szerintem nagyon sok lenne. De mostmár kiváncsi lennék egy szerkesztő véleményére is!:P
Én személy szerint Zöld Zsázsával értek egyet. Lehetne úgy alakítani, hogy legalább 3 napra visszamenőleg legyenek kint a versek visszamenőleg. Nem mindenki néz fel ugyanis az oldalra naponta, és biztos vagyok benne, hogy nem nagy erőfeszítés kicsit lejjebb görgetni az egérrel. A korlátozás még tovább felesleges, a 2 mű a minimum, szerintem.
Ez tényleg jó ötlet lenne bár szerintem inkább azt kéne korlátozni, hogy egy alkotótól csak egy mű lehet a főoldalon egy nap és ezzel rövidre lehetne zárni a problémát. Így is talán már kicsit hosszu a lista:P
Megint szeretném ugyanarra felhívni a kedves társaság figyelmét: rengeteg vers érkezik, iszonyú tempóban - ezt a szerkesztőség is észrevette, gondolom, azért szervzték be eszkimot, amúgy neki gratulálok - és nagyon hamar lekerülnek a főoldalról... Nem lehetne egy hosszabb főoldali lista?
Elnézést nem láttam a hozzászólásodat két részletben írtam a levelet közben elmentem és amikor visszajöttem nem frisitettem az oldalt. Bocsánat a személyeskedésért, máskor megpróbálom a megfelelő helyen elintézni.
Nem szeretném ezt a forumot személyes levelezővé változtatni úgyhogy előre is köszönöm hogy következő szavaidat már a belső levelezőn olvasom. Bátran írj.
Üdv
Ezt inkább tegyétek át az általános csevegésbe, mert nem itt a helye. Köszi
Hány olyan dolog volt amit leírtam és megbántam. Szörnyű érzés. Az én hibám, máskor inkább nem írok semmit:P
Nem bántottál meg, csak most sűrűsödnek a felhők fejem felett, és kezdem egyre kevésbbé ismerni magam, és sokszor olyat írok le, amit nemigaz, és/vagy később megbánok.
Engem nem dúlt fel sőt érdekesnek találom. És pont ezt hangsúlyoztam énis hogy nem vitát szertnék hanem álláspontokat megismerni. Énis hiszek. Oylanban is amiben te nem ez a cikkedből kiderült. Nem volt sértő a cikked senkire nézve.
Ebbe hogy vallás rengteg téma beletartozik(nem egy leszűkített dolog amin vitázni kell hanem egy tág dolog)rengeteg téma ide tartozik ami még ma is vitatéma történészek között. Gondolok itt a Bibliára stb.(gnosztikus evangéliumok pl)
Nem szerttelek volna megbántani és ez késöbb se célom a hozzásszolásokban bárkiről is van szó.
Sajnálom, hogy ebből még az elején iylen feszültség keletkezett.
Üdvözletem