2026. május 26., kedd
Véletlenül

Honlapunk

Oldal 166 / 190

(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz #2653 számú hozzászólásra :

(Én inkább örülök neki, hogy anyám a gobelinoldalak nézegetésén túl nem nagyon érta PChez :D)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.04. 23:48
(@arnodre)
Tag Alkotó

Válasz #2647 számú hozzászólásra :

Ha már elkezdted tanulni az is dícséretes. Látva pl. anyámat aki kijelentette, hogy ő aztán biztos, hogy sohase tudná megtanulni, úgyhogy bele se kezd...
Elkezdeni valamit a legnehezebb...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.04. 23:35
(@eszkimo)
Tag Szenior alkotó

Köszi szépen, csak kíváncsi voltam. ... azért próbálom tanulni a PC rejtelmeit...bár nem sok sikerrel...néha összekuszállódnak a dolgok....főleg ha az 5óra analízist 5óra informatika követ....brrrrrr...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.04. 19:41
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz #2617 számú hozzászólásra :

Hát való igaz, az elég szöszmötölős tud lenni 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.03. 22:06
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Ilyen hiba akkor fordulhat elő, ha valakinek akkor jár le a session limitje, mikor az adatlapját nézi.
Példa: rámegyek az adatlapomra, készítek a konyhában egy kávét, megnézem a híreket, stb. és mikor visszamegyek, frissítem a lapot.

Elvileg csak az adatlapnál csinálja, de rajta van a listámon a dolog.

Crystalheart:

a posta esetén az a legkevesebb, hogy beteszek még egy táblát. Amire nincs időm, az átszerkeszteni az ezer sornyi programot, ami a belső postáról szól. Majd eljön az ideje.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.11.03. 12:09
(@eszkimo)
Tag Szenior alkotó

...ahogy mondod Titusz, a "menüpontok" volt duplán!!!!

...már amenyiben ez a helyes kifelyezés...??!!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.03. 11:47
(@titusz)
Tag Alkotó

Sajnos... mindnyájunknak akadnak bakijai, szerintem én vagyok az élen, de örülök, hogy van ilyen kategória ahol ezt orvosolni lehet :))!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.02. 18:55
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz #2588 számú hozzászólásra :

Hmm ez tényleg érdekes egy kérdés volt 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.02. 18:19
(@eszkimo)
Tag Szenior alkotó

.....már meggyógyult...,bocs

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.02. 15:25
(@eszkimo)
Tag Szenior alkotó

Lehet hogy megint borzasztó nagy butaságot kérdezek, de másnak is duplán van(volt) meg a böngészője vagy mi is????!!!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.02. 15:24
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz #2577 számú hozzászólásra :

És ha csak +1 új táblát létrehoznál felhasználónként, és kétszer mentene az oldal üzenetküldéskor? (Egyszer a címzettnek, másszor az elküldött levelek közé, azaz az új táblába? Vagy... gondolom akkor nem ilyen egyszerű, feltételezem más szerkezetű a dolog. 😀 Akkor nem szóltam 😛

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.02. 13:31
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Igen, biztosan egyszerűbbek lennének, viszont ez egy macerásabb beavatkozás, mivel az egész belső posta szerkezetét meg kellene változtatni az adatbázis táblával együtt. Idő, idő, idő... Majd megnézem mit tehetek.
Addig is azért csináltam azt, hogy az elküldött, de még nem olvasott levelek ott szerepelnek, hogy valamennyire nyomon lehessen követni.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.11.02. 11:44
(@lowcallbus)
Tag Alkotó

Meg még annyi, hogy a félreértések elkerülése végett talán kicserélhetitek a pályázati oldalon az előző vers címét a mostanira.
Nem önérzetből, mert büszke lennék rá, ha azt a verset én íhattam volna, csak már amint mondtam, a félreértések elkerülése végett.

megint

misi

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.02. 01:28
(@lowcallbus)
Tag Alkotó

Hali!

Izé... Ja, csak annyi, hogy olyan jó lenne, ha a postaládában azokat a leveleket is láthatnám, amit jómagam küldtem el...
Egyszerűbbek lennének a beszélgetéseim. Meg mindenkié is.

UGYE?

Mert ha már három embernek írok mondjuk levelet, hajlamos vagyok összekeverni sok dolgot. Szerencsére nem írok három embernek levelet.
Csak jó volna látni, amit elküldök.

misi

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.02. 01:23
(@michelangelo)
Tag Alkotó

Kérdésem már tárgytalan, köszönöm a segítséget.
Üdv

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.01. 21:01
Oldal 166 / 190