Most, hogy mondjátok, nálam is fehér lett.
lowcallbus: te is firefoxot használsz?
Skacok, a HONLAPUNK topikot hagyjátok meg a weboldallal kapcsolatos kérdéseknek és válaszoknak. Köszi!
- be van állítva egy biztonsági időlimit, ha ezt túllépi valaki, akkor kirakja az illetőt. Erre azért van szükség, hogy kollégiumból, netkávézóból, munkahelyről netezők adatait ne kutathassák ki illetéktelenek, ha valamelyik tagunk egy kis időre feláll a gép elől.
- a karaktereken nem változattunk most, csak a fejlécen és a háttér színén, ezért nem értem, hogy a kijelölés mitől lehet más, mint eddig. Egyébként az, hogy sötétkék vagy fehér, akár hupilila, azt böngészője válogatja.
eszkimo!
A gravitáció nem lehet káoszos... gondolj csak bele mi lenne velünk ha káosz lenne benne! 😛 😛
Válasz #2240 számú hozzászólásra :
Nem kék a kijelölt terület??????????????????? ez fura... Nálam kék.
Nagyon tetszik ez az új design, csak egyetlen problémám van vele. Lehet, hogy csak én szenvedek, de nagyon zavar, hogy a kijelölés színe fehér. Ha a fórumban egy részt ki akarok ragadni, nagyon nehéz látni a kijelölt és a kijelöletlen betűk között a különbséget...
Ezen lehet változtatni?
én meg vigyázok, hogy ki ne dobjon....ne dobjon ki...!!!
köszi a tanácsot!!!!
nekem sajna nem jött most össze semmi, bár nem is strapáltam magam henger ügyben. gravitáció szüleménye a Káosz lett, bár eléggé káoszos.
Jó éjszakát!!!!
Én is próbálkozom..és majd beenged....de beenged!
Válasz #2215 számú hozzászólásra :
Napvilágnál külön be lehet állítani, hogy a rendszer véglegesen megjegyezzen (cookie-t süt a gépen), egyébként egy idő után természetesen más oldalaktól függetlenül újra be kell jelentkezni. Aztán ezen felül lehetnek egyes böngészőknek cookie-irányú betegségei, nemtom, az AOL szörfölőjével még nem volt dolgom.
Engem meg nem is mer fel a rendszer...többször is próbálkozni kell...
Sikerült összehoznom egy verset a 'henger' címszó alatt...... :)) Titus rulez 😛 😛
nekem is tetszenek a szinek, még lehetne intenzyvebb!!!
Volna egy kérdésem is: időnként kidob a rendszer(vagy a kisördög) a bejelentkezésből(lehet nem igazán jól fogalmazom!?) és újra be kell jelentkeznem. Pl. hogy érthető legyek., bejelentkezek és egy idő után elmegyek a géptől egy kis időre,ma az erkélyen napoztam,bent nagyon hideg volt, kint viszont számomra ideális hőmérséklet, ja ez nem igazán ide tratozik. Szóval mire visszajöttem hogy újból irjak ismét be kellett jelentkeznem. A többi oldal amit nyitva hagytam szintén múködött, csak a napvilággal volt gondom. Igaz új a böngészőm, nagyon tetszik az AOL OpenRide, ismeri valaki.? nagyon szuper,ajánlom másnak is.
Köszi a lehetséges megoldásokat, mint mindig.
Válasz #2186 számú hozzászólásra :
Hát ha az is, nem kell rajta túl sokat átírni 🙂
(Sikerült írnod a hengerrel? 😀 Én sehogy sem tudok valami épet összehozni :P)
Engem akkor inkább a Banner kép melegít télen 😛
Hogy ne csak dícsérjek...bár lehet, hogy én vagyok a béna, de lehet, hogy az e havi pályázati űrlap, még a múlthavi?( na, ezt jól megírtem, de remélem értitek mire gondoltam?!)
Sztem, nagyon is jó ez a narancsos háttér. Meleget áraszt, a közelgő telet jól fogja ellensúlyozni!