Akkor bizony lehet, hogy egy kismanó járt a gépházban
Válasz #2109 számú hozzászólásra :
Hmm... érdekes... Mikor elküldtem az üzenetet, még volt... ehhe... 😀 Még ki is másoltam próbaképp és javítanom is kellett 😀
Na mindegy a lényeg, hogy amúgy jó. 🙂
Válasz #2090 számú hozzászólásra :
Az aktívak listáját (ez oda van írva) nem kézzel szerkesszük, nem mi döntjük el, hogy ki legyen rajta. Be van állítva néhány szűrő (pl. írások értékelése, belépés, fórum) és aki azoknak megfelel, annak kiírja a nevét. Ez nem jelenti azt, hogy aki nincs rajta, az nem lehet elismert tagja a klubnak. Valamelyik nap odanéztem, a háromból éppen egy szerkesztő volt ott.
Válasz #2099 számú hozzászólásra :
Nem tudom miről beszélsz, nincs is ott semmiféle kötőjel 🙂
Válasz #2099 számú hozzászólásra :
Micsoda katasztrófa....
Válasz #2098 számú hozzászólásra :
Hibásan illesztette be a linket (Paco, bug! :D)
A link végén a 'leggyorsabb' szóban nincs ott a 2. betű után a kötőjel.
Vírusirtókhoz:
http://pcforum.hu/hirek/10387/Virusirtok+tesztje-melyik+a+leggyorsabb.html
Érdemes elolvasni, vagy legalább belenézni 😀
hihetelen az Aktívak listája... felvesz, ledob, feltart, ledob.... szeszélyes......idegtépő...én szeretném ha megjelenne a listán a nevem, hisz ugy érzem teszek az oldalért.....vagyis h aktív vagyok....
Válasz #2074 számú hozzászólásra :
Hát igen... az ilyet jobb nem elkiabálni! 🙂
Válasz #2067 számú hozzászólásra :
A techinka vívmányai is lehetnek bolondosak....ezt nem o védhetjük ki...ezvan.
Válasz #2052 számú hozzászólásra :
Én is még mindig Nod 32-t használok.......meg Adaware-t és semmi bajom nincs....eddig persze....
Válasz #2066 számú hozzászólásra :
Arra vigyázz, hogy a Kaspersky és a NOD ne fusson egyszerre. Ez a vírusirtáson kívül vonatkozik a háttérben futó processre is (jobb alsó sarokban a trayen láthatod, ha fut, ugye)
Hát én is elhültem egy pillanatra, hogy most mi van....pláne mikor pár óra múlva is "úgy" láttam. Remélem nem lesz több ilyen. Nem volna jó átélni mégegyszer...!
Válasz #2047 számú hozzászólásra :
köszike!!!!
Reggel mikor megláttam az oldalt majd szörnyet haltam,már azt hittem temethetem a gépem!!!! Megkönnyebbölten konstatáltam, hogy csak az ördög incselkedett.
Most fejeződött be a Kaspersky, megprobálom a nod-ot mégegyszer.
a Microsoft Internet Explorer-t használom böngészőként.
köszi,sziasztok.
Válasz #2063 számú hozzászólásra :
Nem adatbázis, de beállítás probléma volt. Azért sz@r volt látni "gyermekem" ilyen állapotban 🙂