2024. december 28., szombat
Véletlenül

Honlapunk

Oldal 179 / 190

(@titusz)
Tag Alkotó

Sajnos még nem tudok feltölteni dalszövegeket, mert még nem fordítottam le az angol dalszövegeimet...de nem tudom eléggé meghálálni a #dalszöveg# topikot....még1x köszönöm.

Jaj, és nem fogok feltölteni egy művet sem egy olyan 2 - 2 és fél hétig, mert országot járok!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.07.27. 20:00
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz #1159 számú hozzászólásra :

:DDD:P

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.07.27. 19:46
(@titusz)
Tag Alkotó

Válasz #1153 számú hozzászólásra :
Kész horror lehetett....De téged látom ez nem tántorított el! Hős vagy, Crystalheart! Szembenéztél a zombikkal, vérszívókkal és romlott vérűekke....stb.

Felnézek rád!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.07.27. 16:53
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz #1126 számú hozzászólásra :

Ja... ez az oldal olyan okkersárgás színű volt 😀 Az emberek ajkai olyan lilásak, az arcok hullaszínűek, a vér fekete, stb, tehát a CRT-mben kisült a piros színt adó e-ágyú, és a piros helyett mindenüvé a fekete árnyalatait kell elképzelni. 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.07.27. 13:12
(@titusz)
Tag Alkotó

Válasz #1116 számú hozzászólásra :
Eddig enm volt piros szín? 🙂 Crystalheart

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.07.26. 21:39
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Jéé, tök szép az oldal színe 🙂 Végre van piros szín, ala új monitor 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.07.26. 17:09
(@titusz)
Tag Alkotó

Válasz #1111 számú hozzászólásra :
Köszi, mert ismerőseim szeretnének hozzáfűzéseket írni a versekhez, cikkekhez...
De most már örömmel tudom, őket tájékoztatni.

Köszi még 1x

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.07.26. 16:30
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Válasz #1107 számú hozzászólásra :

Regisztrált olvasók is írhatnak értékelést, belső levelet és fórum-hozzászólást. Ők csak annyiból különböznek az alkotóktól a klub működését illetően, hogy nem mindegyik hírlevelet kapják meg, nincs adatlapjuk és alkotást nem tölthetnek fel.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.07.26. 13:26
(@titusz)
Tag Alkotó

Kiedves szerkesztőség!

Az a kérdésem lenne?
Hogy ki írhat hozzászólást a műveimhez?
Csak regisztrált írók vagy regisztrált olvasók is?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.07.26. 00:24
(@titusz)
Tag Alkotó

oké, Metatron!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.07.24. 23:33
(@metatron)
Tag Olvasó

Válasz #1077 számú hozzászólásra :

Persze, mindent a magyar nyelv érdekében.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.07.24. 23:06
(@titusz)
Tag Alkotó

Kedves szerkesztőség!

A versek - dalszöveg témában is kell a fordítás a dalszövegemre, mint a fordításoknál, ugye?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.07.23. 22:30
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Szerintem az is jó lenne, ha mondjuk művenként beállíthatnánk (mondjuk egy checkbox-szal), hogy kérünk-e értesítést (az adatlapunkra egy linkes listába, postába vagy egy külön lapra, mindegy), ha oda új értékelés érkezik az utolsó látogatásunk óta. Ezt egy felhasználói gépen lévő, az utolsó adatokat (alkotás, utolsó látogatás időpontja) tároló cookie-val is meg lehetne oldani, és mikor az adatlapra (vagy ahova kell) kattintunk, az kiolvassa a fájlból az információkat, és ez alapján kilistázza azokat a műveket, amelyekre váklaszolt valaki, mióta utoljára láttuk. Vagyis én valahogy így gondolom, szerintem megoldható, bár php-zni nem nagyon tudok... :). De Paco megoldása sem lenne rossz, sőt. Hogy mi valósul meg, az tényleg nem az én tisztem 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.07.21. 22:43
(@titusz)
Tag Alkotó

Válasz #1041 számú hozzászólásra :

Szerintem hasznos ez a funkció ez egy jó ötlet, de ez a szerkesztőségen múlik!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.07.21. 22:20
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Hmm, tehát arról lenne szó, hogy mint a társkereső oldalakon, itt is be lehetne állítani néhány klubtársat a kedvencek közé, akik legutóbbi kapott hozzászólási látszódnának egy külön menüpontban? Vagy a saját adatlapon?
Elvileg meg lehet csinálni, kérdés, hogy a nép mit kíván. Jelezze, aki hasznosnak látja és szívesen használná ezt a funkciót.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.07.21. 20:12
Oldal 179 / 190