2025. február 11., kedd
Véletlenül
Klubtalálkozó

Klubtalálkozó

Oldal 137 / 161

(@tiringer-tundi)
Tag Alkotó

Válasz Doreen (2007-02-19 16:31:34) hozzászólására:

Nem, de úgy tesznek, mintha tudnák... :)))))

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.02.22. 16:11
(@lowcallbus)
Tag Alkotó

Én lemaradtam, pedig nagyon érdekel ám a téma... Nem értem, még úgy sem, hogy visszaolvastam. Hányan is mehetnének konkrétan? Heather Bay 15 főt írt - akik nála elférnek, aztán pedig, hogy "abban is meg kell állapodni, hogy ki-kivel csicsikázik. ( felosztást már írtam)"
Most akkor az mehet, aki szeretne, vagy az, aki előre valamikor helyet foglalt... Részemről én még nem voltam klubtalin, de nagyon örülnék. Ezért kis útba igazítást kérnek Tőletek.
Tudok érdemben hozzászólni, vagy csak egy apró baráti körbe tolakodnék illetéktelenül?

misi

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.02.22. 15:33
(@gunoda)
Tag Alkotó

Válasz Doreen (2007-02-19 16:31:34) hozzászólására:

Hajrá! Én azt hiszem, ebből több okból is kimaradok...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.02.19. 23:33
(@doreen)
Tag Szenior alkotó

Válasz Tiringer Tündi (2007-02-19 12:30:03) hozzászólására:

Ugye, azért a felnőttek sem tudhatják mindig, mi a jó...! 🙂 Na azért remélem, összejön a dolog:)!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.02.19. 18:31
(@tiringer-tundi)
Tag Alkotó

Kinslayernek köszi, sokkal jobban vagyok!

Doreen! Kösz, hogy ezt megírtad, újabb csapda a gyereknevelésben, amibe nem szeretnék jómagam is belepottyanni! Mert miért nem mondják maguknak a fölnőttek, hogy: "Csak ha jól dolgozom, megyek el este vacsorázni a férjemmel!"

Szervezzétek, szervezzétek, tényleg igaz, hogy a jó munkához idő kell!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.02.19. 14:30
(@doreen)
Tag Szenior alkotó

Válasz The Kinslayer (2007-02-16 07:28:25) hozzászólására:

Na igen, én se nagyon akarok tanulni, de most kénytelen leszek, nem? 🙂 Nem akarom kihagyni ezt a klubtalit!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.02.16. 16:37
(@winter-heart)
Tag Alkotó

Válasz Doreen (2007-02-15 14:23:43) hozzászólására:

Lehet, hogy távol van, de ha jól tudom, azt az egy napos klubtalit is sokáig kellett szervezni, és ha ez tényleg mindenkinek nyerő, akkor bizony jól meg kell szervezni és ahhoz korán kell kezdeni. A tanulás nálam mellékes, főleg, hogy idén záróvizsgázom. 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.02.16. 09:28
(@doreen)
Tag Szenior alkotó

Medvének igaza van, tényleg nagyon messze van....ráadásul, nem tudom, a korombeliek hogy vannak vele, de a famíliám kijelentette, hogy engem csak akkor engednek, ha "jól tanulok". - Hát nem sablonos szöveg?! Na mindegy, veletek mi a helyzet fiatalok?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.02.15. 16:23
(@winter-heart)
Tag Alkotó

Válasz Tiringer Tündi (2007-02-15 11:32:19) hozzászólására:

Tea, tea, alvás. Gyógyulj meg!!

Puszi, Kini.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.02.15. 13:48
(@tiringer-tundi)
Tag Alkotó

Minden jelen és nem jelen lévőnek teljes szívemből influenzamentes szép napokat kívánok!
(köhög-köhög-tüsszent)

A tábor ötlete nagyon preferálandó, klassz ötlet. Már amúgy is sóhajtoztam, hogy itt élek Szentendrén, és itt mindenki a régi művésztelep nosztalgiájában él. Miért ne lehetne egy új/újabb művésztelep valahol másutt. Itt már befellegzett, meg amúgy is mindenki festeni akar már több mint egy évszázada. 🙂

Nagyon jó ötlet, bár részt venni Ormihoz (kicsit) hasonló okokból én sem nagyon tudnék benne, egyenlőre. De, hurrá, végre, valami mozog az avar alatt! Hajrá minden "Napvilágosnak" a szervezéshez. Engem vár az ágy, és a citromos tea...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.02.15. 13:32
(@zold-zsazsa)
Tag Alkotó

Válasz The Kinslayer (2007-02-13 22:13:34) hozzászólására:

Remélem is, hogy lesz! Egyre csábítóbb az a hely, pedig még meg se néztem a képeket, láttam lent egy linket... És persze a társaság vonzereje!!! :):)

Amúgy köszi még1x, hogy érdeklődtél, még élek! 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.02.14. 22:16
(@winter-heart)
Tag Alkotó

Válasz Heather Bay (2007-02-13 21:45:44) hozzászólására:

Ha ekkora az érdeklődés és tényleg mindenki benne van, szerintem lesz belőle valami...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.02.14. 00:13
(@heather-bay)
Tag Szenior alkotó

Válasz Zöld Zsázsa (2007-02-13 16:20:32) hozzászólására:

Nagyon közel, úgy 50m-re. A móló is 5 perc sétára van tőlünk, de a tábortüzes hely az messebb van, oda autóval érdemes menni, mivel az a hegyen van. ( a jobbik )
Ha úgy dönt a társaság, hogy hozzánk jöttök, akkor abban is meg kell állapodni, hogy ki-kivel csicsikázik. ( felosztást már írtam) Nehogy a helyszínen derüljön ki, hogy xy-nak nincs helye, vagy nem olyan amilyet szeretett volna. Meghát az önellátás....de ez még odébb van, még rá se bólintottatok, csak egy felvetés volt.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.02.13. 23:45
(@zold-zsazsa)
Tag Alkotó

Válasz Heather Bay (2007-02-11 16:53:37) hozzászólására:

Az nagyon jó, ha nincs túl messze!
Tényleg a távolságról jut eszembe, lehet, hogy erről már volt szó, de milyen messze van ez a házikó a parttól? Csak érdeklődöm 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.02.13. 18:20
 Ormi
(@ormi)
Tag Szenior alkotó

Én csak azért mondtam a valamifajta irodalmiasságot a táborban, merthát akkor mivégre lenne "írótábor" a neve ugyebár. Én sem azt kértem, hogy "mostaztán üljünk le és költögessünk csendben", de pl. a felvetett közös dalszövegírás vagy a vetélkedőszerű csapatversenyben való láncversírás vagy az ellenfél által javasolt szavakból időre írt versikéken jókat lehetne kacarászni... Vagy akkor ne legyen írótábor, csak klubtábor, és minden meg van oldva:) No de mindegy, mert én valószínűleg nem lennék ennek részese, lévén 2 pici csajszi anyukája, akiket nem hagynék itthon senkire, úgyhogy nem bombázom az ötleteimet, lesznek itt még úgyis elegen, akik minden furmányosat kitalálnak:)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.02.11. 20:34
Oldal 137 / 161