Igen, májusban a Balcsinál!Remek ötlet! Szavazzátok meg! 🙂
Sziasztok
az a májusi klubtali jól hangzik.
légyszike legyen a balcsi környékén!!!!!!!
Válasz Gunoda (2007-02-07 12:38:50) hozzászólására:
én meg teljes májkapacitással... 😉
Válasz Zöld Zsázsa (2007-02-07 08:45:13) hozzászólására:
A márciusi kocsmázást teljes mellszélességgel támogatom!
Oké 😉 tehát márciusban komáromi ír kocsma, májusban piknik!
Meg is beszéltük! :):):):):) Csak a májusi ne 5-én délelőtt legyen, legfeljebb délután, de akkor pl. nagyon jó lenne! Vagy akár elsején. Vagy amikor mindenkinek jó 🙂 Lehet kiírni a következő szavazást? Vagy inkább itt beszéljük meg, az talán hatásosabb.
Válasz Francis W Scott (2007-02-06 12:38:56) hozzászólására:
Az meg mondjuk lehetne valamikor márciusban... Akkor még úgyis hűvös lesz kiülni valahova. Szerintetek?
Igen ,szerintem is kitűnő ötlet a szabadtéri találkozó,és május is beleillene a programba ,remélem .
Válasz Don Paco (2007-02-01 17:18:06) hozzászólására: Munkahely által tartott Majálisra mennénk, de ha családos találkozót tartanánk veletek, akkor megbeszélem itthon, mert ez vonzó ötlet.
Válasz Kádár Kata (2007-02-01 16:55:43) hozzászólására:
És az kizárt dolog, hogy a családod is részt vegyen a programon? Egy külső helyen tartott találkozónak nem kell zártkörűnek lennie.
Csak ne pont Május elseje legyen, mert az családi program, és akkor nem tudok elmenni aklubtalálkozóra. Persze ha mindenkinek ez az időpont jó, akkor egy valakiért természetes, hogy nem lesz átvariálva, ettől függetlenül sajnálnám, ha nem lehetnék ott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz Ormi (2007-02-01 16:00:38) hozzászólására:
Pontosan! Kirándulós találkozó kéne! Vagy mindegy, de a szabadban...
🙂
Bocs, hogy beleszólok ebbe a szervezkedésbe, de a következő tali lehetne mondjuk május 1. környékén, akkor még nincs vizsgaidőszak, nincs érettségi, a húsvétnak már vége, viszont a meleg idő (talán) már elkezdődik... és akkor lehetne valami kiülős/piknikelős helyen...
Válasz sanna (2007-02-01 15:41:35) hozzászólására:
Mi? 🙂
Szóval?
🙂
Engem nem érdekel mikor van, így se úgy se tanulok.