2025. január 9., csütörtök
Véletlenül
Klubtalálkozó

Klubtalálkozó

Oldal 153 / 161

(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Szívesen kiírok szavazást, csak adjatok meg hozzá konkrét válaszokat, hadd ne én találgassak. Itt most több különböző témakörben olvastam a lehetséges szavazási kérdést. Ha mindegyikről kiírjuk egy hétre, akkor bőven december eleje lesz, mikor lejár. És még utána kellene elkezdenetek a szervezkedést. Elég kicsi esélyt látok, hogy sikerül összehozni még idén. Azért szorítok!

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.11.16. 13:07
(@jodie)
Tag Szenior alkotó

Sanna, szerintem jó ötlet. Legfőképp az időpont kérdéses, helyet valahogy szerzünk, körülnézek én is. Viszont ha felolvasás is lesz, lehet, hogy nehezebb lesz helyet találni. Személy szerint én csak egy sima találkozót, beszélgetést javasolnék, de természetesen ez csak az én véleményem.
Az is kérdés, hogy akik nem Bp környékiek, meddig érnek rá, mármint a hazautazással. Mert ha későig is nyúlik, esetleg vmi zenés, táncos hely is lehetne. Ez csak tipp volt 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.15. 22:11
(@sanna)
Tag Alkotó

Írjunk a holnapunk topicba egy szavazás kérelmet Don Pacohoz?
Időpontról és helyekről, (már olvashattunk lentebb ajánlatokat)?
Valamint hogy legyen e egybekötve valamiféle felolvasóesttel, (amit még jó régen vetett fel valak, talán nem is ebben a fórumban)?

Ezek így jók lennének kb.?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.15. 22:07
(@arnodre)
Tag Alkotó

Nekem egyre jobban megjön a kedvem ehhez az egészhez... pedig nagyon nem jellemző rám az ilyen "hopp, bele egy vadidegen társaságba" dolog! 🙂 Bár ti nem is vagytok annyira idegenek, mégha szívbaj nélkül elsétálnék mellettetek az utcán, nem is tudva, hogy kik vagytok.
A hely kiválasztásában nem tudok segíteni, mert BP-ről nagyjából annyit tudok, hogy Vár, Citadella, meg Hősök tere. De csak annyit mondanék, hogy itt volt szó valami felolvasásról is, és ha valóban áll ez a dolog, akkor viszonylag csendes hely kell, vagy egy külön rész, ahol nem zavarnánk másokat.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.15. 00:04
(@jodie)
Tag Szenior alkotó

Nah. megakadt a dolog úgy látom... 🙁
Karácsony előttre szavazok 🙂 mondjuk dec eleje, kb 12-ig 🙂 ez most csak egy tipp volt. még majdnem egy hónap van addig, talán elégnek bizonyul...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.14. 12:50
(@sanna)
Tag Alkotó

Elnézést, senkit nem szeretnék sürgetni csak igazatok van hogy a karácsony miatt gondok lesznek.
Meg még a másik szavazás is fut.
🙁

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.07. 20:19
(@sanna)
Tag Alkotó

Na jó, akkor az időpont...húha.
Csak annyit mondjatok, karácsony előtt vagy után?
Ha előtte akkor még advent előtt kéne, mert nem hiszem hogy majd el tudtok szabadulni a gyerekek mellől, és jön a vizsgaidőszak, na meg a nagy készülődések.
Mit szólnátok, az advent előtti hétvégére?
Vagy jobbnak tartanátok karácsony után?

Szerintem 10-12nél több emberrel nem kell számolni, bár talán a 10 is
optimista maximum.
Lehetne szavaztatni az időpontról, és jelentkezni is kéne valahol. Hol lehet ilyenkor feliratkozni? Eddig hol lehetett?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.07. 20:17
(@jodie)
Tag Szenior alkotó

Sziasztok! Bár nem vagyok mindig Bp-en, a segítségem én is szívesen ajánlom fel. Szóval ha valamiben tudok, akkor szóljatok. A hely meg az időpont valóban nagyon fontos kérdés 🙂 de főleg az idő... helyet találunk majd...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.07. 12:43
(@titusz)
Tag Alkotó

Nagy szervezés ez a klubtalálkozó.... nagy lesz... ha meg lesz! Amugy kik lennének a szervezők.... persze azok közül akik el tudnak menni.... 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.05. 01:24
(@arnodre)
Tag Alkotó

Válasz #2651 számú hozzászólásra :

Buli? Amolyan IHB-s? 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.04. 23:33
(@heather-bay)
Tag Szenior alkotó

Azt gondolom, most egy pestinek kellene azon töprengeni, hogy hol lenne jó megszervezni, megaztán jó lenne azt is tudni, hogy hányan lennének akik tényleg eljönnének a találkozóra...! Szerintem akár magánháznál is meglehetne szervezni, ha van vki, akinek van egy nagyobb lakása. Mindenki hozna egy kis sütit, vagy üdcsit, és akkor indulhatna a buli!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.04. 21:27
(@sanna)
Tag Alkotó

Najó, tehát BP.
Gondoltam hogy így lesz, de mindegy....tehát, hanyadik kerület?
De ami fontosabb, akik tudnak jó helyeket azok feltétlen írjanak. Kávézó/Klub/stb...attól függ miféle találkozóra gondoltok. Ha lehetséges írjatok nevet, címet és esetleg weboldal címet is, hogy lehessen érdeklődni bővebben is.
Akkor írjatok, akár több helyet is.
De ha csak elképzelésetek van hogy mennyire legyen kötött/kötetlen a program, azt is írjátok kérlek, vagy ha akármilyen ötletetek van! Na meg hogy menyni idős legyen!

Akkor csak gyerünk! Bpiek előnyben! 😀

sziasztok

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.03. 21:37
(@titusz)
Tag Alkotó

Válasz #2539 számú hozzászólásra :
Isten ments , hogy azt állítsam Ormi, hopgy belenyulta(to)k a szavazásba... csak egy megjegyzés volt.... de most inkább nem írok többet ide.... 😛

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.31. 19:10
 Ormi
(@ormi)
Tag Szenior alkotó

Válasz #2536 számú hozzászólásra :

Kedves Titusz,

egy kis iróniát érzek ebben a "szavazás nyertese természetesen Budapest" kijelentésben... Elhiheted, hogy senki nem nyúlt bele a szavazásba, de ezek szerint a többé-kevésbé aktív emberek itt az oldalon fővárosiak, illetve főváros-közeliek. Valószínűleg véletlenül alakult így, hiszen az interneten elvileg bárki bárhonnan ránk találhat, de ez van. Vannak olyan irodalmi társulások, melyek más város körül gyülekeznek, pl. az IrodalmiRádió központja Miskolc, a Verslistások valahol a Balaton mellett szoktak találkozni, lévén a "főnökség" onnan való, a Kartc pedig azt hiszem, debreceni illetőségű. Szóval elképzelhető, hogy van pécsi társulás is a neten, csak meg kell keresni... 🙂

A többi szervezőnek: tessék, a város megvan, lehet folytatni a szervezkedést, konkrét helyszínnel, időponttal...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.31. 19:01
(@titusz)
Tag Alkotó

Én nem tudom, hogy most mi történik....a szavazás nyertese természetesen Budapest.....

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.31. 17:54
Oldal 153 / 161