2024. december 29., vasárnap
Véletlenül
Klubtalálkozó

Klubtalálkozó

Oldal 157 / 161

(@arnodre)
Tag Alkotó

Válasz #2312 számú hozzászólásra :

Heather: szerinted kinek van félúton Fehérvár? 🙂

Egy Fehérvár középpontú kör vonalán lakóknak... 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.20. 23:58
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Heather: szerinted kinek van félúton Fehérvár? 🙂

Titusz: ha nem haragszol, előbb megvárjuk, hogy a jelenleg futó szavazás lezáruljon. Utána szívesen.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.10.20. 22:12
(@titusz)
Tag Alkotó

Válasz #2305 számú hozzászólásra :
Don Paco! Írd ki szavazásra a különböző városokat...már ha lehet...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.20. 21:29
(@heather-bay)
Tag Szenior alkotó

Mit szólnátok Fehérvárhoz? Na csak azért, mert az olyan "félúton" van mindenhez...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.20. 21:15
(@metatron)
Tag Olvasó

Péntek, Szombat, Vasárnap vagy ahogy nektek tetszik, estleg Shakespearesebben: vagy amit akartok. :))

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.20. 20:47
(@eszkimo)
Tag Szenior alkotó

...és milyen napokon szokott lenni a klubtalik?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.20. 16:51
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Segítek 🙂
------------------------------
Budapest - 29,2 %

Győr - 4,6 %

Szeged - 3,5 %

Pécs - 2,3 %

Sopron - 2,3 %

Eger - 1,75 %

Miskolc - 1,75 %

Salgótarján - 1,75 %

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.10.20. 14:27
(@jodie)
Tag Szenior alkotó

Huhh. Eddig mindig azt mondtam volna, hogy valahol vidéken. Most, hogy részben Bp-en lakom, azt mondom Budapest. Ha tömegközlekedik az ember, még talán ide a leggyorsabb eljutni. De támogatom Győrt, Pécset, és az összes többi szép várost, amit említettetek. Szerintem össze kéne számolni, az aktívak lakhelyét, talán az is adhat némi támpontot, hogy hova jönnének el legtöbben. Meg a szavazás is szólhatna erről, az még pontosabb infot adhat. Nah? 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.20. 13:56
(@titusz)
Tag Alkotó

Válasz #2277 számú hozzászólásra :
Ez a "(Pestről)" kicsit olyan önfeláldozósan hallatszott...:P de ezt nem komolyan gondoltam....
de kedves vagy h lejönnél vidékre...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.19. 19:45
(@metatron)
Tag Olvasó

Amit eddig szerveztünk találkozót, az egy teázóban került megrendezésre. A tél közeledtével, valószínűbb, hogy több időt szánnak a kedves alkotók az irogatásra, és avval együtt egy ilyen szervezett összejövetelre is, de mindíg lehet találni valmi kifogást, hogy miért ne jöjjenek el.

ha valki megszervezi, én akár vidékre is leutazom (Pestről)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.18. 22:49
(@arnodre)
Tag Alkotó

Nem, sanna, az ötlet semmiképpen sem rossz!!!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.18. 22:47
(@sanna)
Tag Alkotó

A találkozót pedig, így hogy jön a tél, valamilyen kávézóban tudnám elképzelni. A felolvasó est ötlete is felmerült, így arra is gondoltam hogy egybe lehetne kötni a kettőt. Pár órára összegyűlni, és csak szabadon beszélgetni, én így képzelem.
Persze talán nem így kéne csinálni, valójában fogalmam sincs hogy mások mit gondolnak. De ha rossz az ötlet mondd/mondjátok, mert nem tudom.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.18. 22:13
(@sanna)
Tag Alkotó

Ami azt illeti, nem mondanám hogy szabadon mozoghatok. Szüleim azt sem tudják, hogy írogatok, így az oldalról sem. Esetleg meg tudom oldani hogy ott legyek, de az én esetemben ez elég rizikós. Viszont jó páran vannak itt még rajtam kívül 🙂 ,és biztos van aki ráér. Mikor felvetették az ötletet, hogy esetleg lehetne valamit csinálni, mindenki helyeselt. De elkezdeni anynira nem akarták, csak az ötlet volt meg inkább. Hát gondoltam, akkor hátha lesz valami, ha konkrétababn rákérdezek a dologra. Elvégre, azért van itt jó néhány aktív tag.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.18. 22:00
 Ormi
(@ormi)
Tag Szenior alkotó

Válasz #2242 számú hozzászólásra :

Kedves sanna,

gondolom, akit érdekel a találkozó, az idetalál a fórumra, a hírlevélben is megemlítjük majd, ennyit megtehetünk...
Annyi azért érdekelne, hogy az álmodozáson kívül van-e olyan, aki tényleg ott tud lenni egy ilyen talin, akár az ország másik felében...merthogy család, munka, életkor, stb. Te például 14 évesen szabadon mozoghatsz? Vagy egyáltalán, hogyan képzeled el konkrétan az összejövetelt?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.18. 21:31
(@sanna)
Tag Alkotó

Talán meg lehetne kérni Don Pacot hogy reklámozza egy kicsit a főoldalon ezt a fórumot, nem? Hogy legalább mindenki, aki eljönne, annak legyen beleszólási joga. Hmm? : )

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.17. 00:08
Oldal 157 / 161