Köszönöm szépen Kedveseim!:-)
Válasz Kankalin (2011-02-11 20:33:27) üzenetére:
...s még én is sok-sok boldog névnapot kívánok neked, Marietta!!!
Marietta, boldog névnapot kívánunk neked, sokat-sokat! 🙂
Úgy látom, pillanatnyilag hárman: prince, dpanka és én. 🙂
Válasz leslie b shepherd (2011-02-10 14:14:47) üzenetére:
a g betűset 🙂
Válasz Don Paco (2011-02-09 13:30:47) üzenetére:
szia Paco!
Én két jóval régebbi vers egy részletét másoltam be. Idézőjelet nem használtam, ahogy le van írva, úgy másoltam. Te melyik keresőben nézted meg?
Válasz leslie b shepherd (2011-02-09 11:43:43) üzenetére:
kipróbáltam a két legfrissebb versed, mindkettő ott van a keresőben (sortört szöveget nem értelmez idézőjelek között)
Na én is kipróbáltam...Két kezdősort is beírtam...és lőn a meglepi: semmit nem talált a gép!!! Még az eredeti oldalt sem... Most akkor kezdjek aggódni?? 🙂 Vagy mi van? 🙂
Válasz Hanga (2011-02-08 18:45:48) üzenetére:
:DDD
Igenis komoly dolog ez! Ha egy gyárban termelő munka folyik, és mégis veszteséges, akkor ott nem a melóssal van a baj!
Az viszont biztos, ha téged idéztek, akkor az értekezleten senki nem aludt el.
🙂
Tudom, komoly dolog ez a plágium, de az előbb akkorát röhögtem, hogy csak na 🙂
Találomra beírtam az egyik versem egy sorát a keresőbe és az első helyen kihozta, szó szerint, a "Termelési értékelések" címszó alatt, de az oldalt sajnos már nem lehet elérni.
Mi mindenre nem jó egy szülinapi köszöntő, elképzeltem, ahogy a gyárban, a termelésben lemaradt munkásoknak szavalják, jajj 🙂
Sajnos az adatgyűjtő programok egyre profibbak. Mindig mindenki figyelmét igyekszem rá felhívni, hogy email címet ne írjanak le publikus helyen, mert beindexelik hipp-hopp és már bent is van egy szép nagy adatbázisban, amit utána adnak-vesznek online. Hogyha mégis le kell írni, legalább a formátuma legyen megzavarva, például így: 12345[kukac]54321[pont]hu
Válasz Gunoda (2011-02-07 21:58:28) üzenetére:
Ezt az afrikás dolgot én nem ismerem, de más hasonló érthetetlen szöveget már kaptam. Én a biztonság kedvéért az e-mail címét is letiltottam :DDD
Válasz dpanka (2011-02-07 21:02:51) üzenetére:
Viktóriától ma én is kaptam levelet. Valószínűleg azt akarja elhitetni veled, hogy Afrikában él, és némi pénzre van szüksége, hogy átvehesse busás örökségét, amiből neked is juttatna, amennyiben most megdobod némi lóvéval. Aztán többet sosem hallasz róla... 😛
A levelét persze csípőből töröltem.
Én nem keresgéltem! Remélem, ha valaki lát hasonlót más néven, az majd riaszt!
A védekezés ellene egyszerű: nem teszed fel az írásaidat! 😀
Tehát nincs... De a szerzői jogokról tudjuk, amit tudunk, (ha nem, kérdezzetek, de szerintem mindenki tudja, amit én!) egy írásért akár milliós per is a nyakába varrható akárkinek, ha nem idézetként közli, és erre nem kér engedélyt!
Én azért szinte minden évben készítek Önkéntes Műnyilvántartási Címpéldányt a szabadalmi hivatalban! 5000 huf a díja, és sokkal nyugodtabb vagyok! 😀
Válasz dpanka (2011-02-07 21:02:51) üzenetére:
Semmit!
Több e-mail-cím alatt futnak hasonló, látszólag érthetetlen indokból elkövetett levélgarázdaságok! Kérlek, ne válaszolj rá! Netfüggő ismerőseim szerint egyetlen célja: az adatgyűjtés... vélhetően kémprogramot küld, ami gyűjti a belépési és egyéb információkat...
Aki engem először megtalált így, az az Ann Kulebau nevő "szellem a gépben". Előre megírt levelek küld egy autómatikus rendszer... Ha valami törtmagyarul van, egyszerűen töröld! Ne hidd egy szavát sem!
Ma ezt kaptam:
Helló
A nevem Viktória keres valaki, férfi vagy nő, aki kész bizonyítani, hogy nekem is mutassa meg, mi a szeretet és a bizalom is szól az élet, miután elolvasta a profilját ma (iroklub.napvilag.net)i pick több érdekes tudom, mi van, kérjük azt fogom szeretni, hogy válaszolj nekem vissza igaz az e-mail címet (victoriasarweh23@yahoo.it) vár, hogy hamarosan hallunk veled,
Köszönöm
a victoriasarweh23@att.net
Úgy látszik a napvilágot sokan olvassák???????????
Vajon mit akarhat? hasonló levelet már kaptam ám nyomoztam és.......