Válasz jerrynostro (2010-06-02 15:01:33) üzenetére:
Ezzel egyetértek.De én azért még prónbálkozom.Kell lenie még olyan oldalnak ami legalább olyan népszerű mint ez.
Válasz Poppy (2010-06-02 15:19:08) üzenetére:
Ezzel én is így vagyok,csak az a kár,hogy egyszerre csak egy művet lehet feltőlteni.A legútóbb feltett versemet meg rakhattam fel mégegyszer ugyan is valami miatt nem jelent meg az adatlapomon.Ezen kívűl,nem találltam még másik olyan helyet amit szintén használhatnék.
Válasz Nikolett (2010-06-02 14:58:12) üzenetére:
Persze, ezt megértem, sokan csinálják így. Egy pár helyet már én is megnéztem, de ezt találtam a legjobbnak, mind a honlap szerkezete/áttekinthetősége, mind a közösség szempontjából. 🙂
Végignéztem egy pár ilyen oldalt én is, de szerintem a Napvilág messze legjobb és legigényesebb.
És most ne reklámot akarok csinálni nektek, de eddig tényleg nem találtam jobbat, annak meg nincs értelme, hogy csak 1-2 ember olvassa el a műved és napokat kelljen várni, míg végre felrakják őket.
Válasz Poppy (2010-06-02 14:23:32) üzenetére:
Szia.
Én mondjuk ezt nem konkurencia ként fogom fel,de igazad lehet.Csak azért kérdeztem,mert én egyszerre több vasat szertnék a tűzben tartani.Ahogy szerintem ezt más is teszi.Azért kössz a tippet.
Válasz Nikolett (2010-06-02 14:01:28) üzenetére:
Szerintem nem túl etikus dolgot kérsz (ajánljuk a konkurenciát? :)), és ha használnád a fantáziádat és a google-t, kb. 2 perc alatt találnál 15 másik oldalt, de azért van itt egy linkajánló nevű menüpont, nézz be oda, ott is találsz pár érdekes oldalt.
Sziasztok.
Tud valaki olyan oldalt ajánlani ahova még érdemes feltenni verseket?Üdv.Nikolett
Hiányoztok drágáim
legyen már Nyár
(Nagy mázli h van ez a topik úh beírhatom bár egyáltalán nem vág témába)
Hát igen... kicsit sok volt mostanság a száj-karate... 🙂
De azért vannak kivételek... Poppy, a te versednél elég jó kis vita bontakozott ki műfajról és ars poeticá-ról. 😀 Ilyenekből kell több!!!!
Brumm.
Válasz Poppy (2010-06-01 14:58:20) üzenetére:
Na, kissé kibővített tartalommal már a főoldalra is kikerült ez a kis megjegyzésem. 🙂
Ez egy közösség emberek, figyeljünk egymásra kicsit, ennyi az egész!
Avagy: "Tiszteljük barátaink agybaját." by Senki Alfonz :))
Kedves mindenki!
Figyeljünk már kicsit oda, hogy mit milyen topikba írunk!
Mostanában rendszeresen rossz helyen (közös versek, honlapunk, kulturális ajánló, mittudomén) indulnak meg oda nem illő beszélgetések. Ezzel "szétoffoljuk" az adott fórumtémát, és az ott lényeges infók elveszhetnek.
Keressük meg a mondandónknak megfelelő fórumot (kb. 1-2 perc átfutni a témalistát, még az újaknak is, hát még a régi ismerősöknek), a sehova igazán nem tartozó témáknak meg van ez az általános topik, itt minden egyebet meg lehet beszélni.
Válasz Kankalin (2010-06-01 10:32:11) üzenetére:
A kulturált vita (ami nem sárdobálás) épít! Mint a kritika. :))
Válasz Don Paco (2010-06-01 10:18:40) üzenetére:
Azt hittem le leszek tolva miatta. 🙂
Végre egy beszélgetés irodalmi portálra való témával. Ez jó.
Válasz Nem Tom (2010-06-01 09:50:04) üzenetére:
Szia Tamás! 🙂
Biztos igazad van, de a lelkek ápolásával hatalmasat lehet építeni. Még az irodalom terén is.