Boszi drága, itt is köszönöm szépen. 🙂
Kata, nem tévedtél sokat, mert szülinévnapom van. 😀 Köszönöm neked is. 🙂
Válasz Finta Kata (2010-05-03 17:35:41) üzenetére:
Kata, nekem ennél cifrább volt! Valaki bejutott a levelezésembe. A jó oldalát nézem: elolvashatta a szerelmes leveleim. 🙂
Amúgy nem sok titok van ott. Ha meg jó napot szereztem valakinek, meglett az aznapi jó cselekedetem. 🙂
Válasz Finta Kata (2010-05-03 17:25:05) üzenetére:
Kata, ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóó! Magam is megfontolom! Szeretek repülni! 🙂
Válasz Finta Kata (2010-05-03 17:25:05) üzenetére:
Bocsánat, én is szülinapot akartam írni.
De most mindenkinek üzenem. Nem tudom, erre a helyre illik-e?
Tegnap egy veszélyes e-mailt kaptam. A tárgya kissé gyanús volt: (Néven szólítva: Kata! Szerencséd volt, nyertél az emaileddel! (Nem biztos, hogy jól idéztem.) Bár gyanúsnak éreztem, de kiváncsiságból tovább akartam olvasni, amikor a saját biztonsági rendszerünk figyelmeztetett, hogy azonnal töröljem, mert káros vírusokat tartalmazhat.
Ezért gyorsan szót fogatam, töröltem, még a kukából is, ezért a szöveget nem szó szerint kell értelmezni!
Vigyázzatok, ha ilyen levelet kaptok!
Válasz Kankalin (2010-05-03 14:26:02) üzenetére:
Hópihének én is kívánok sok boldog névnapot!
...És hagy fejejezzem be, ami tegnap az üzenőfalon megszakadt!
Kankalin „seprűnyélről” jutott most eszembe.
Egy idős hölgy (az ifjak vén banyának mondanák) seprőt akar vásárolni a boltban. Az eladó udvariasan mutogatja neki a készletet, de a nő idegesen visszadobálja, mindegyiken talál valami hibát: egyiknek a nyele hosszú, a másiknak túl rövid, aztán ritka, vagy vékony szálú… Az eladó már ideges. Kihozza a raktárból a teljes készletet, amiből aztán a nő végre kiválaszt egyet. A pénztárban kifizeti, és az eladó udvarias mosoly kíséretében megkérdezi tőle: Asszonyom, becsomagoljam, vagy rá akar ülni?
H Ó P I H E
H ajnaltájt álmatlan balkonomon ülve
Ó dát zengtem volna, de beröppent fejembe:
P ihécske mostantól egyet öregedett,
I gazán kijárta azt a seprűnyelet! 🙂
H a nem zavar a sánta rím mi eszembe jutott,
E ngedd, hogy kívánjak sok-sok szülinapot! 🙂
Millió szeretettel: Kankalin
Válasz Poppy (2010-05-01 21:52:13) üzenetére:
Egyetértek 🙂
Engem a fiam már megríkatott az ovis anyák napján, olyan szép verset mondott nekem, és olyan szépen, hogy egyszerűen bőgni kellett rajta, nagyon édes volt. Most meg itt pusmorogtak még este is, hogy holnap hogy és mit adjanak nekem a nővérével, hogy már alig várom a holnapot, olyan édesek 🙂
Én ma a két nagyimra gondoltam, raktam is fel egy verset az emlékükre, velük már sajnos csak így tudok beszélgetni.
Holnap anyák napja. Aki még teheti, köszöntse az anyukáját, nagymamáját!
Persze máskor is, de ha máskor nem, legalább holnap.
Válasz Finta Kata (2010-04-23 16:46:12) üzenetére:
A töröltetése előtt visszautasítottam egy politikai tartalmú alkotását, amit a választásokra tett fel, talán hirtelen sértődés volt a részéről. Ez csak tipp, mivel nem indokolta.
Válasz Hópihe (2010-04-22 23:54:03) üzenetére:
Szia, Hópihe!
Én is tegnap kerestem Tonit, s üres a helye. Azért elköszönhetett volna...
Megtennéd, ha kérlek, hogy küld el itt, belső postán nekem is az elérhetőségét.
De ha megtennéd, a belépést is közöld (elég ügyetlen vagyok bizonyos helyeken).
Válasz barackvirág (2010-04-22 21:23:40) üzenetére:
Szia Barackvirág!
Tóni néhány napja töröltette magát, de fent van egy másik oldalon. Ha szeretnéd olvasni a verseit írd meg, és küldök privben egy linket. 🙂
Válasz Koosán Ildikó (2010-04-22 21:52:22) üzenetére:
Ja, a hogyan-t kihagytam. A fehér "üzenet" mezőbe a box alatt beírod, amit akarsz, és nyomsz egy enter-t, akkor felkerül.
Válasz Koosán Ildikó (2010-04-22 21:52:22) üzenetére:
Az üzifalra gondolsz? 🙂 Oda az ír, aki akar, és akinek akar. 🙂 Igeiglenesen (?) van, az épp nem működő chat helyett.
Mondjuk, célszerű körülnézni, hogy ki van online, akihez szólhatsz. 🙂 De nem mindenki használja, akkor se, ha épp fent van az oldalon. 🙂
Én pl. nem használom sima köszöngetésre, csak akkor, ha valami égető mondanivalóm van. 🙂 De mások másképp használják.
Remélem, ez segített. 🙂
Helló sziasztok!
Valaki elárulná, hogy itt oldalt milyen üzeneteket lehet küldeni, és hogyan?
Kíváncsi lennék.
Előre is kösz.
Én úgy látom, hogy Toni nincs az oldalon... már napokkal ezelőtt is kerestem az adatlapját, de nincs sehol sem 🙁
Hová tűnt...?