Válasz Müszélia (2010-05-12 07:07:51) üzenetére:
Az átnézést komolyan gondolom. Hiba akkor nagyon kevés lesz benne, esetleg semmi. Egy jól beállított szövegszerkesztő mindenben segítség. Más a dolog, ha átfogalmazásról van szó. Akkor lehet, és kell is javítani. Azonban egyes szövegszerkesztők még azt is jelzik a használója felé, ha túl sok a szóismétlés a szövegben. Nem csak a helyesírási hibákat jelöli ki. Gondos munka, fél siker. A tartalom adja a másik felét.
Artur, ezt te sem mondod komolyan.
Válasz Müszélia (2010-05-10 10:22:51) üzenetére:
Át kell nézni feltöltés előtt és akkor nem kell javítani.
🙂
Válasz Müszélia (2010-05-10 10:22:51) üzenetére:
Biztosan azért, mert olyan kibírhatatlan az a néhány óra (maximum egy nap), amit a várólistán tölt a mű, ugye?
Egy kicsit gondolj bele a mi helyzetünkbe. Ha nem ez lenne a folyamat, gyakorlatilag bármilyen szöveget fel lehetne tenni a régi helyére. Így is állandóak a próbálkozások trágár vagy politikai tartalommal, a várólistamentes javítási lehetőség káoszhoz vezethetne.
kedves don paco, nem idegeskedem, de most már megértem, miért van az, hogy az emberek nem javítják ki a gépelési hibákat.
Válasz Müszélia (2010-05-09 16:33:43) üzenetére:
Neked meg nem kellene olyasmiért idegeskedni, ami nem is úgy van. Előbb kérdezz.
Ma kipróbáltam és sikerült, Köszönöm, Poppy.
Tulajdonképpen nem szeretem azt, ha valamihez nem értek. Idegesít.
Tehát még egyszer köszönet.
Ildikó
Válasz Müszélia (2010-05-09 16:33:43) üzenetére:
Nem tűntették el, a szabályok szerint a módosítás után újra várólistára került.
Egy cikkben egyetlen betűt javítottam, ezért még nem kellett volna az egészet eltüntetni.
Válasz Don Paco (2010-05-04 21:40:14) üzenetére:
Úgy kell neki, ha nem néz körül...
Válasz Finta Kata (2010-05-04 19:14:19) üzenetére:
Na tessék, micsoda gazfickó vagyok, így ráijeszteni egy hölgyre 🙂
Válasz Don Paco (2010-04-24 19:27:36) üzenetére:
...ha tudnád, milyen gondot okoztál nekem ezzel a válasszal...
De én vagyok a hibás, mert nem néztem meg a hivatkozást, hogy mire írtad. Mikor elolvastam, egész nap házkutatást, akarom mondani a versek közt kutattam, hogy én milyen politikai verset tettem volna föl, amit törölni kellett, mikor nincs is olyan. Találgattam... Már levelet is akartam írni ez ügyben, amikor fölfedeztem, hogy Toniról van szó...
Így jár, aki nem az elején, hanem a végén néz jól körül... s ez én vagyok!
Válasz Hópihe (2010-05-03 21:56:04) üzenetére:
Szegény Hópihe! - Tőled is kisajnáltak egy ünnepet? A legidősebb unokám járt úgy, hogy Lénárd napján született, így neki is csak egy ünnep jár egy évben - kettő helyett.
Ha Neked is együtt van, akkor ismételten Boldog Szüli-névnapot kívánok, sok ajándékkal és szeretettel.
Végre tudom azt is, ki a Boszi!
Válasz Kankalin (2010-05-03 19:47:06) üzenetére:
Tudod, Kankalin, az ember sosem tudhatja, mivel szerezhet örömöt másoknak. Ha valaki nagyon kiváncsi, hát csak olvasgassa mások szerelmes leveleit, de az illetőnek azt kívánom, hogy ne legyen része benne, csak irigykedjen!
Csak az ilyen befurakodók, az olvasáson kívül ne tegyenek kárt a háztájunkon, olvasni nálam is lehet...
Válasz Hópihe (2010-05-03 21:56:04) üzenetére:
Szívesen! Jó a humorod! :DDD A mai napon még nagyobb szükségem van rá, mint eddig bármikor, szülinévnapos!
A névnapod tudom tegnap volt, de a szülit választottam!
Köszi a varázsport! 😀 Hinthetsz most ide jó sokat!
Szeretettel: Kankalin