Válasz Poppy (2010-03-15 12:50:43) üzenetére:
Nem leszek, és hidd el nagyon sajnálom(( Viszont amikor itthon leszek, és egy szervezés találkozó egybe esik az időbeosztásommal,ígérem ott leszek.Igazán jó volna látnom benneteket, megismerni pár alkotót, személyesen:?:-)
Válasz Selanne (2010-03-15 12:44:18) üzenetére:
Rendben! 🙂 Áprilisban, a Bálint házi felolvasóesten mondjuk? 🙂
Válasz Poppy (2010-03-15 12:40:28) üzenetére:
Ja, és ha egyszer talizunk, odalépek hozzád , és mondom szia hercegnő, és lenyomok két puszit:-)
Válasz Poppy (2010-03-15 12:40:28) üzenetére:
Sejtettem ám:-)) és hogy tudd örülök, hogy kicsit más vagy, hiszen ettől kerek a világ:-))
Válasz Selanne (2010-03-15 08:42:39) üzenetére:
🙂 Egyáltalán nem! Azért idézem, mert tetszik és mert igaz! 🙂
Boldog születésnapot, Hanga!
Bocsi, Hanga, az előbb egy "nem" lemaradt, de biztos érted!
Kedves Hanga!
Nagyon szép szülinapokat kívánok neked erőben, egészségben, örömökkben sok szeretettel!
Kankalin
(Bocsi, verset volt időm írni, mert csak most kerültem elő, annyira lementem a térképről!)
Poppy:-))
Nagyon mélyre tévedt a "nem vagy a romantika hercegnője" mondásom:-) Remélem nem bántottalak meg vele hiszen szeretetből írtam, mondtam.S látom itt az üzifalon felelevenítetted.:)
Hanga Boldogat Neked!!!!!!!!!!!!! milyen 18-nak lenni? szeretnék a bőrödben lenni, de feszülne rajtam..........:D BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NEKED 😀
Hanga drága, én is minden szépet és jót kívánok a szülinapodra!
Válasz zsike (2010-03-14 11:35:27) üzenetére:
Köszönöm, itt is 🙂
Hangának kívánok minden jót szülinapja alkalmából.
Éltesse az Istenke sokáig, legyen boldog!! /mert megérdemli!!!/
Válasz Don Paco (2010-03-09 21:28:00) üzenetére:
A mai filmeken felnövők el sem tudják képzelni, hogy az "őskorban" (gyerekkoromban) milyen csodálatos magyar filmek születtek. Csak véletlen, hogy a háborús viszontagságokat átélve, megmenekült egy kics füzetecske, amibn jegyeztem a megnézett filmeket (Marosvásárhely akkor is nagy város volt, három mozija és egy színháza volt, amely -ha nem játszottak színházat - szintén moziként működött.) Igaz, csak szülői és oszt.főnöki engedéllyel lehetett látogatni a diákoknak, de én időnként megszegtem az előírásokat, s minden filmet megnéztem a fiútestváreim társaságábam. Mai napig emlékszem a kitűnő előadásokra és a világhírű színészekre.