2024. április 16., kedd
Véletlenül
Adatlap-kép

John von SacchiNem elérhető

  • Alkotó tag

Adatlap

Születésnap

1978-08-21

Rövid bemutatkozás

Üdvözlet Mindenkinek!
Nevem Incze Zsolt, 1978. augusztus havának 21. napján láttam Napvilágot Budapesten. Jelenleg Angliában élek és dolgozom egy tengerparti városkában. Nem mellesleg tanulom az angol nyelvet.

1999 óta kisebb-nagyobb megszakításokkal foglalkozom az írással. Kedvenceim és példaképeim többek között Lőrincz L. László, Vámos Miklós, Karinthy Frigyes, George Orwell. Első találkozásom az irodalommal az általános iskoláig nyúlik vissza, de művelni egy sztori hallatán kezdtem, mely megfogott és úgy éreztem, ki kell írnom magamból. Csak olyan könyveket olvasok, melyek hatással vannak rám, s ezek valamilyen módon meghatározzák írásmódom, stílusom.
Az írással kapcsolatban dédelgetek álmokat, természetesen szeretnék kiadni olvasmányos, jó könyveket, és szeretném, ha minél többen kedvelnének meg. Eddig indultam egy-két pályázaton, például a HP által meghirdetetten, de sajnos a formai követelményeknek nem feleltem meg, így díjazásban nem részesült.
Az írás számomra egyfelől szabadságérzést jelent, másfelől gondolatközlést a világ felé. Aki nem ismer, a művei által esélyt kaphat arra, hogy megismerjen, aki pedig ismer, az még többet kaphat belőlem, olyan dolgokat is, melyekről tán én sem tudok. S a legfontosabb: az írás segít nekem is kiismerni magam, hiszen alkotás közben önnönmagamról is fellebbentek néhány leplet.
Mottóm: „Vendég vagyok, átutazó, kopott ruhás csavargó, az öreg földet bejártam, de a dolgok értelmét nem találtam… Szeretném a Földet úgy bejárni, majd elhagyni, hogy valami marandót alkottam, de ha nem sikerül, akkor is megpróbálom boldogan tenni a rám szabott feladatokat.”

Felhasználói szerepkör

Alkotó tag