Alber!
Nem tudom hányadik szülinapod volt tegnap,de lemaradtam a tortáról.Most csak úgy utólag , -Isten éltessen sokáig.!
Szeretettel :Vali
Huhh, erről a szülinapról is lecsúsztam, de azért boldogságos szülinapot így utólag is alberth 🙂
Az otthoni gépem 8 napon túl gyógyuló sebesülést szerzett, itt a munkahelyen meg év eleji hajtáspajtás van, nem sok időm van most Napvilágozni, de már hiányoztatok 🙂
Válasz Zöld Zsázsa (2010-02-03 21:51:16) üzenetére:
20 nappal előtte érvényes? :))
Válasz Zöld Zsázsa (2010-02-03 21:51:16) üzenetére:
És november 18-án valakinek?:D 😀 😀
Válasz SaSára (2010-02-03 21:00:48) üzenetére:
A nagy számok törvénye alapján... minél többen vagyunk, annál több szülinap lesz, és esetleg annál több egybeesés is...
Kinek van még október 25-én? 😛
Boldog Szülinapot!
🙂 huh, már lassan a "napvilág íróklub" mellé ki kell rakni egy kis tortát és lufit 😀 annyi szülinap van.
Valóban Albertnek holnap van a születésnapja! Isten sokáig éltessen, még sok szép verset mutassál be nekünk. De ne feledkezz meg rólunk sem, amikor felvágjátok a sokgyertyás törtát!
Alberth szülinapja alkalmából gratulálok, kívánva minden jót!!!!!!!!!
Mairetta!
Miért köszönsz el? Mennyi időre? Hiányozni fogsz! Remélem pozitiv energiákkal feltöltödve újból itt leszel! Mi várni fogunk! Tudod!
Hajrá Napvilág!
Egy időre elköszönök Tőletek.Mindenkinek kellemes időtöltést itt.Jó alkotást kívánok.:-))
Sziasztok!
Köszönöm, kedves Arany!
Anyukám által sütött gyümölcsös csokitortával, nagyon finom volt, gyorsan el is fogyott.
Válasz Rozália (2010-01-29 11:30:59) üzenetére:
Milyen ízűvel? :))
Válasz SaSára (2010-01-28 18:26:13) üzenetére:
Köszönöm, kedves Sára! Hogy mivel töltöttem? Tortaevéssel!
Kedves Hova, John, Hanga, Zsázsa, Arthemis!
Nektek is nagyon köszönöm!