2026. május 30., szombat
Véletlenül
Általános csevegés

Általános csevegés

Oldal 158 / 593

(@zsike)
Tag Szenior alkotó

Válasz Gunoda (2010-02-14 16:54:52) üzenetére:

Elképzelhető, hogy ismertem /ismerem/.
Nevét esetleg?? /Vagy itt a fórumban nem lehet?/

VálaszIdéz
Közzétéve : 2010.02.15. 20:37
(@finta-kata)
Tag Szenior alkotó

Válasz Finta Kata (2010-02-15 00:11:24) üzenetére:

Nos, föltetem. Kiváncsi vagyok, másoknak is ugyanúgy tetszik-e a téma, mint nekem.
Ha érdeklődnek iránta, akkor a másik kettőt is fölteszem!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2010.02.15. 17:45
(@finta-kata)
Tag Szenior alkotó

Válasz artur (2010-02-14 23:42:19) üzenetére:

Köszönöm, Artúr, valahogy így gondoltam én is.

Későre jár, minndenkinek jó éjt kívánok!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2010.02.15. 02:11
(@artur)
Tag Szenior alkotó

Válasz Finta Kata (2010-02-14 23:07:41) üzenetére:
Gondolom, az általad érdekesnek talált írás, amit kaptál, valakinek a szerzeménye, összeállítása, így valószínű, hogy nem tölthető fel az oldalra teljes terjedelmében. Én továbbra is azt javasolom, hogy írj hozzá egy ajánlót, amiben leírod, miért tartod hasznosnak. Mi fogott meg benne téged. A "megjegyzés" mezőbe pedig jelezheted, hogy akit érdekel, az megkaphatja tőled a teljes írást.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2010.02.15. 01:42
(@finta-kata)
Tag Szenior alkotó

Válasz artur (2010-02-14 22:49:24) üzenetére:
és egyben Neked is, Medve:
Ehhez én sokat nem, csak néhány ajánló mondatot írhatnék, mivel az úgy, ahogyan van/vannak, úgy kerek és egész. Igen, az Interneten kaptam, kedves rokonomtól (eddig nem tudtam, hogy érdekli az irodalom). Tehát nem lenne érdemes csak szemezgetni, idézni belőle, mert az egyben jó.
Aki szereti az irodalmat, biztosan nem bánja meg, ha elolvassa, sőt, ki is másolhatja.
Először a legutolsót tenném föl, mert talán az ragadott meg legjobban. Tehát úgy is mehet, a teljes?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2010.02.15. 01:07
(@medve)
Tag Szenior alkotó

Nem csak arturt-t... engem is 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2010.02.15. 00:58
(@artur)
Tag Szenior alkotó

Válasz Finta Kata (2010-02-14 22:30:34) üzenetére:
Kedves Kata!
Egyik lehetőség, hogy a "cikkek-ajánló" kategóriában írsz ezekről a könyvekről, vagy gyűjteményekről s idézhetsz is belőle, hiszen ezt mások is megteszik. Ha jól tudom, a cikkek alatt a "megjegyzés" rovatba nem tilos linket tenni az adott témáról, tehát így sok olvasóhoz is eljuthat.
Legalábbis a hozzászólásodból arra következtetek, hogy Interneten kaptad az anyagot, bár ezt nem írtad le egyértelműen.
A "cikkek-esszé" rovatban is írhatsz erről saját véleményt, és ott is nyugodtan idézhetsz a témából. A lényeg, hogy ami nem a saját írásod, az legyen idézőjelben. Ez így szerintem, szabályos és mehet az oldalra. Engem is kíváncsivá tettél.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2010.02.15. 00:49
(@finta-kata)
Tag Szenior alkotó

Artúr, azt hiszem legjobb Tőled megkérdezni: Kaptam nem is egy, hanem három, a magyar nyelvvel kapcsolatos fantasztikusan jó összeállítást (A magyar nyelv őseredete és
Mit mondtak külföldi (hírességek) a magyar nyelvről). Számomra egyben élmény is volt olvasni, és szeretném valahogyan közkincssé tenni, hiszen itt magyar írók körében létezünk, s mindezt mindenki részére ajánlanám.
A kérdés: Föl lehetne-e tenni egy-két mondattal pl. a cikkek közé (mivel nem saját alkotás), ahol mindenki elolvashatná, akit érdekel, vagy pedig itt, a FÓRUMNÁL vagy valahol szeretném privát megkérdezni, s akit érdekel és megadja az e-mailjét, szívesen elküldeném neki. Könnyű stílusban íródott, nem elvont formában, és nagyon értékes anyagról van szó!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2010.02.15. 00:30
(@gunoda)
Tag Alkotó

Válasz zsike (2010-02-14 10:38:39) üzenetére:

Dánszentmiklós? Ott lakott egy kedves barátném... 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2010.02.14. 18:54
(@zold-zsazsa)
Tag Alkotó

Anya szerint ilyen tél után szokot kifelejtődni a tavasz és az a nyár jönni, ami dögvész kánikula és forróság... 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2010.02.14. 15:18
(@zsike)
Tag Szenior alkotó

Itt nálunk Dánszentmiklóson / Budapest és Cegléd Közé beszorítva / gyönyörű
napsütésre ébredtünk. Tegnap úgy fújt a szél, hogy kedvem sem volt kilépni
az ajtón, ma viszont jó kinézni is... az ablakon.
Néztem a tv-ben, milyen óriási hóviharok voltak az országban több helyen.
a sok-sok karambol... Ilyenkor mindig úgy összeszorul a szívem és félek, hogy
idetalál hozzánk is a rossz idő.
Bízzunk, hogy hamarosan itt a tavasz!!!!! Ha sokan kívánjuk egyszerre,
előbb ideér. :-))))))))

VálaszIdéz
Közzétéve : 2010.02.14. 12:38
(@sara)
Tag Alkotó

:)) reméljük.
De ma süt a nap (legalábbis felénk). 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2010.02.13. 14:34
(@hanga)
Tag Szenior alkotó

Hú, de kihalt a fórum 🙂
Úgy látszik, rajtam kívül másoknak is szűkre szabott a szabadideje. Ez a február eleje egy rémálom (könyvelő-fejjel), kevés a szabadidőm, úgy napi 4-5 óra, amikor aludni szoktam 😀 Talán ha sikerülne leszokni az alvásról, még csetelgetni is tudnék esténként.
Itt nálunk egyébként nincs hó, legalábbis új, a régi meg olvadozik szépen. Nem irígylem a hóbuckákba bugyolált településen lakókat. Én már készülök a tavaszra, remélem, mire 35 éves leszek, már itt is lesz 😉

VálaszIdéz
Közzétéve : 2010.02.13. 10:48
(@finta-kata)
Tag Szenior alkotó

Én tegnap éjfél előtt már - Toni versénél - koccintottam
Albert
egészségére, igaz, nem pezsgővel, hanem jó erősre készített, forró vörösborral.
Most megismétlem: Sok boldog évet, miven földi jóval adjon a jó Isten!
Szeretettel: Kata

VálaszIdéz
Közzétéve : 2010.02.04. 20:26
(@rozan-eszter)
Tag Szenior alkotó

Kedves Albert!

Boldog születésnapot!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2010.02.04. 17:36
Oldal 158 / 593