2026. május 30., szombat
Véletlenül
Általános csevegés

Általános csevegés

Oldal 164 / 593

(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

A délutáni bejegyzésem óta láttam a versénél, hogy már ellencsapást mérő kommandó is alakult, hát gratulálok, én szégyellem magam. Egyáltalán eszébe jutott valamelyikőtöknek, hogy felvegye vele a kapcsolatot és kedvesen észrevételt tegyen nála az itteni szokásokról, mielőtt lincselést hirdettetek?!

Mellékesen jegyzem meg, a hozzászólásait nem tartom rosszindulatúnak. Talán kicsit nagyképű a rutint a kort és a tehetséget összegezve, de nem rosszindulatú.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2010.01.13. 22:35
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Válasz antonius (2010-01-13 19:46:36) üzenetére:

Minden elismerésem a kutyás hobbihoz (munkához/életvitelhez).

Egy szóval nem említettem, hogy támogatom a beszólogatós értékelést és lapítanod kellene vagy fű alatt pusmognod. De ne feledd, akiről beszélsz, egy kamasz éveit taposó kis hölgy, te pedig egy nyugdíjas ember vagy. A fiatalok 99%-a átesik a "mindent jobban tudok" korszakon, ilyenkor nem az a megoldás, hogy hozzá csökkentjük a kommunikációnkat, aztán jól visszavágunk neki, ezzel nagy valószínűséggel az ellenkező hatást érjük el.

A Napvilág Íróklubon már nem egy hasonlóan nagy mellénnyel érkező fiatal (és idős) alkotó fordult meg, szerencsére többségük rövid időn belül átértékelte hozzáállását, csak néhány kivétel volt, ők el is tűntek rövid időn belül.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2010.01.13. 22:30
(@selanne)
Tag Szenior alkotó

Most olvastam a fórumban az előzményeket.Én is estem onnan fentről gipszben is a lábam:-)). Biztosan nem mérgedben írtad antonius amit írtál.Te itt nyilvánitottad ki, véleményedet, más máshol.Szerintem itt vége is a témának.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2010.01.13. 22:06
(@antonius)
Tag Alkotó

Válasz Don Paco (2010-01-13 17:33:03) üzenetére:
Kedves Don Paco!
Nyugdíjas vagyok. Szinte semmire sincs időm. Az ország egyik legigényesebb német juhászkutya tenyészetének tulajdonosaként, a kutyáimra áldoznám az összes szabadidőmet, ha volna. www.einsamerwolf.hu
Szerencsére nem vagyok lelassulva, így ez az „elefánt a porcelánboltban” téma kb. 9-10 percet vont el a kutyáimtól. (Most már valamivel többet.) Hogy nem ért ennyit sem, abban igazat adok Neked. Abban tévedsz, hogy „mérgedben”. Szinte végigröhögtem a jelenséget.
Azt viszont nem értem, hogy miért kellene a fű alatt pusmognom a témáról. Az én stílusom, (ha van egyáltalán) a szembe babám, ha szeretsz. Reméltem, hogy másnak is lesz véleménye (Kösz SaSára!) az ilyen egy verses, bocsánat, most már két verses költőkről, akik csípőből leszólják például wryan gyöngyszemeit. Ha jól értem ezzel a jelenséggel semmi baj. Csak az, hogy szólok róla. a.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2010.01.13. 21:46
(@sara)
Tag Alkotó

Igazad van Antonius. 😀
Bár az ilyen ügy legyen szerintem az, amit pont lesajnálunk. Ha ő neki ettől lesz teljes az élete, meg ne fosszuk ettől.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2010.01.13. 20:19
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Kedves antonius,

én nem tudom, mivel foglalkozol a mindennapokban, de irigylésre méltó mennyiségű időd van, hogy ennyit rá tudsz szánni mérgedben ilyen - szerintem - bagatell ügyekre. Főleg, hogy a pontozás szubjektív, akár ketteseket is osztogathat valaki, hogyha röviden megindokolja, miért tartja kevésbé jónak a művet.

Mindemellett kérlek, vitás ügyeket ne a fórumon - azaz nyilvánosan - tárgyalj ki, hanem belső levelezésben vagy egyéb módon.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2010.01.13. 19:33
(@antonius)
Tag Alkotó

Ja és már verset is tett föl egyet, mert, ha valaki nem tudná, már 14 éves kora óta ír és már 18 is elmúlt.
A bemutatkozásából részlet: „Azért regisztráltam az oldalra, mert szeretnék kritikákat kapni, hogy megtudjam, jó úton haladok-e már a "költő" fogalma felé. :)”
Kedves jó öreg Sachiko én csak a magam véleményét fogalmazhatom meg: A legjobb úton...

További jó utat: Igaz híved, antonius.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2010.01.13. 17:40
(@antonius)
Tag Alkotó

Sachiko alkotótársunk rendkívüli igényességét jelzi, hogy wryan munkáját, amit korábban mesako, Lyza, Nova, szerénységem, Rozália, gimesi, artur, zsike az elérhető legmagasabb pontszámmal értékelte, Ő egy hármassal jutalmazta.
Wryan kedves, ha pezsgőt bontasz, gondolj ránk is.

Az már szinte természetes, hogy a fejlődésének ebben az első nem egészen hét órás meredeken felfelő ívelő szakaszában az én toplista vezetésre méltatlan „Visszaintett még a lány” próbálkozásomat is (ami Selane, zsike, Finta Kata, Hamupipő, Kankalin, hova, barackvirág, Colhicum, dpanka, ruca, dinipapa és fátyolfelhő tettestársaim elhamarkodott, hozzá nem értő értékelése következtében került az élre) úgy csapta le onnan, mint a sicc.
Élményértékű értékelése a munkám alatt olvasható.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2010.01.13. 17:40
(@antonius)
Tag Alkotó

Örömteli eseményre szeretném felhívni a figyelmét kedves alkotótársaimnak. 2010-01-03-án egy rendkívüli tehetséggel megáldott egyéniség érkezett szerény közösségünkbe. A neve: Sachiko
Erről árulkodik többek között az is, hogy 2010-01-12-én 07 óra 48 perc 23 mp.-kor még a Lyza alkotótársunk haikui alatt a következő megjegyzést tette számszerű értékelés nélkül:
„Nem vagyok még annyira tájékozott ebben a műfajban, de mint haikuk, nem igazán nyerték el a tetszésemet. :S”
Szokatlan ütemű fejlődése már ugyanaznap 14 óra 46 perc 46 mp-kor nyilvánvalóvá vált, mikor is wryan alkotótársunk haikui alatt már teljes bizonyossággal ítélkezett:
„Ezek nem haikuk mert rímelnek és nagyon ritmusosak... Kár érte,” stb.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2010.01.13. 17:38
(@sara)
Tag Alkotó

Akkor ő velem egyidős. Én is tök boldog lennék, ha kiderülne, lesz kistesóm.
De én nekem jobb tervem van. Szurkolok hogy unokatesóm a barátnőjével gyorsan jöjjenek össze, legyen azonnal gyerekük 😀 és akkor mindennap láthatom a kicsit. :} Meg anyukám azt mondta, hogy valószínű nem lesz kistestvérem már...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2010.01.09. 00:12
(@hanga)
Tag Szenior alkotó

Válasz SaSára (2010-01-08 17:14:47) üzenetére:

Köszönöm 🙂
Ma jöttek haza a kórházból, és hát mondhatom, élőben egy mézeskalács-cukrosbukta-puszedli, icipici "gyomrozást" kapott is tőlem 🙂
A tesója (az én keresztlányom) 13 éves és legszívesebben máris hurcolná magával mindenfelé.
Megvan a család boldogsága :-))

VálaszIdéz
Közzétéve : 2010.01.08. 20:00
(@sara)
Tag Alkotó

És Gratulálok! 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2010.01.08. 19:14
(@sara)
Tag Alkotó

Válasz Hanga (2010-01-07 11:53:38) üzenetére:

:} de elfogadnám. Úgy elpátyolgatnék egy kistesót. 😀 Tudom, vannak rossz oldalai is, de az is olyan jó volt, mikor a nyáron unokatesóm fiánál voltunk, aki 4 éves. :))) Olyan édes volt:
- Sáááára, megyünk be a vízbe?
- Most nem szeretnék, még süttetem a hasam.
- De Sáááára, én mostszeretnék, gyeremár.
- Kevinke, most nemjó.

Aztán ott a parton megismert egy vele egykorú kislányt. Odajön hozzám, felébreszt:
- Sára, megyek be Katával a vízbe! (büszke arc)

😀 De csupor.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2010.01.08. 19:13
(@rozan-eszter)
Tag Szenior alkotó

Válasz Hanga (2010-01-07 11:53:38) üzenetére:

Gratulálok, Hanga!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2010.01.08. 12:17
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Eddig nagyjából két és félezer ember regisztrált hozzánk. A nagy számok törvénye alapján biztosan vannak még többen is sajnos, akik elhunytak azóta.

Szívem szerint tényleg megtartanám az alkotásaikat a honlapon.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2010.01.08. 12:15
Oldal 164 / 593