Válasz Don Paco (2009-08-29 12:17:04) üzenetére:
Ez nagyon ismerős nekem is. Mármint a három nő.
:DDD
Válasz Doreen (2009-08-29 10:33:08) üzenetére:
három csajjal élek együtt, csodálod őszülésem?! 🙂
egyébként ezen a képen inkább a fehér fejbőröm világít, nem az ősz hajszálak
Válasz Hanga (2009-08-29 09:53:16) üzenetére:
Kissrác koromban allergiás voltam a nyárfavirágra, többféle virágporra, és a parlagfűre. Egészen huszonöt éves koromig. Minden évben, amikor eljött az idény, bedagadt szemek, sorozatos tüsszögési rohamok, ez volt a jellemző legalább egy hónapon keresztül. Aztán egyszer egy barátomhoz utaztam falura. Ez a barátom elkezdte a kecskéjét etetni parlagfűvel IS. Reggelente abból a tejből kaptam, amit ezek után hozott létre a kecske nevű biogépezet.
🙂
Ha hiszed, ha nem, azóta semmi bajom. Azt nem mondom, hogy nem irritálna, ha fetrengenék egyet a parlagfűdzsungelben, de az biztos, hogy nyugodtan közlekedhetek. Akkor nincs hatása rám. Ja, és a nyárfavirág hullásakor sincs semmi tüsszögés, sem szem bedagadás.
Neked is meg kellene találnod a természetes gyógymódot, persze, ehhez előbb tudni kellene, mi is a baj?
Válasz Finta Kata (2009-08-29 10:50:44) üzenetére:
Kedves Kata! A tanácsaid nagyon is megszívlelendőek, mert igazak, és érett tapasztalatra vall. Végzett orvosain krémje, ahogy teheti elhagyja az országot. Az átbukdácsolt felcserek meg maradnak itthon. Tisztelet a kivételnek. Nincs ez másképp a többi szakterületen sem. Mérnökök, mezőgazdasági szakemberek, feltalálók, tetőfedők, és zeneszerzők. Mind mennek, ha tehetik. :-)))
A gyógyszerekkel is igazad van. Ha felfedeznek valami új mikrovilágot az ember szervezetén belül, addig nem hozzák nyilvánosságra, míg meg nem állapítják, milyen átlagban fordul elő. Utána kitalálják a szerintük egészséges szintet, és természetesen gyógyszerrel is rendelkeznek, ami ezen a szinten tartja majd. Csak az a furcsa, hogy az általuk meghatározott szint kicsit mindig lejjebb kerül, mint az átlagos szint. Így nem csoda, ha egyre több a beteg ember a világon. (Például koleszterinszint).
🙂
Gyógyulást kívánok!
Én hallottam, hogy van egy világhírű sóbarlang Ukrajnában, ahova rengeteg allergiás megy. 🙂 Nincs messze a határtól.
Kedves Hanga!
Szerény ajánlatom: Minél kevesebbet jársz orvosokhoz, annál jobban érzed magad. A sok új hiba, amit feltárnak az emberben, idegesítőleg hat ránk, s az méreg nekünk!
Aztán óvakodj a sok gyógyszerektől, mivel a gyógyszergyárak képesek kiírni, hogy egy-egy-nek akár 10-féle mellékhatása is lehet. Aztán elég, ha kettőt szedsz, akkor "csak" 18-féle újabb betegségben szenvedsz majd. (Nálam sajnos, mindig beválik a gyógyszeeknél feltüntetett fenyegetés.)
Nos, ne vedd egészen komolyan a gyógykezeléssel kapcsolatos tanácsaimat, de annyi igaz, hogy mint mindent, ezt is csak módjával vedd igénybe. Nyugodtabb leszel. Ne ijedj meg az új felfedezésektől, mert az idegesség nyomja fel leginkább a vérnyomást.
Tréfát félre, mindenképppen gyógyulást-javulást kívánok Neked, és élj békességben
100 évig - mindnyájunk örömére!
Szeretettel: Kata
Válasz The Kinslayer (2009-08-29 09:38:30) üzenetére:
Megin' beszótá... XD nem nőtt két fejem, de ha nő, komolyan szólok nektek 😀 Anúgy csak annyi, hogy szőke helyett most vörös, barna és fekete vagyok:D
Artur, ez fájt.....:D XD egybként múltkor összeszámoltam, milyen genetikai hibáim vannak...volt vagy 6 féle 😀
Jah, Paco én felismertelek...de jól láttam, hogy őszülsz, vagy csak a fény olyan??? Ha rosszul láttam, bocsi, hogy öregítelek... :_)
Doreen, a duplaember 🙂
Már voltam immunológián, allergológián, kardiológián, fül-orr-gégeológián 🙂
Az az egy biztos, hogy allergiás vagyok veszettül mindenféle virágporra, ez lehet a köhögés alapja. A bal oldali szívbillentyűm meg vaskosabb, mint kellene, ez meg a vérnyomásért lehet felelős, bár ettől még elélhetek 80 évig is, azt mondta a kardiológus. Én meg felvilágosítottam, hogy minimum 100 évig szeretnék élni, úgyhogy valamit találjon ki 😀
Valószínűleg el kellene vonulnom valami sóbarlangba, hogy kitisztuljon az allergiás trutyitól a tüdőm. Most itt tartunk.
A 24órás vérnyomásmérő meg az agyamra megy, este nyolcig félóránként mér, este már csak óránként reggel nyolcig - mily megnyugtató, biztos szép éjszakám lesz 😀
Ja,a próbamérésen megzavarodott a kütyü, felpumpálta 180-ig az értéket, az ujjaim már kékültek, de halálkomolyan, aztán a mandzsetta szövete széthasadt, halálos volt, állítólag ilyen még nem történt, hiába, érezhettem most is, milyen különleges vagyok 😀
Válasz artur (2009-08-29 00:29:51) üzenetére:
XD
Már senkit nem ismerek fel, Doreen, Neked két fejed van? És több bordád? Szép... XD Benned több van, mint az ember gondolná...
Hanga, az a nem egyszerű, amiket leírtál, ejjha, de rendben lesz minden, amúgy görcsölni nem szabad...
Paco, én sem ismertelek fel!
Amúgy nekem csak a belemből szedtek ki szövetet még anno... Nem volt jó... XD XD
Válasz Doreen (2009-08-29 00:06:36) üzenetére:
Rosszul tudod. Nekünk van féllel kevesebb, nem nektek féllel több.
:-DDD
Válasz Hanga (2009-08-28 21:57:39) üzenetére:
Hanga, sztem nyomás a tüdőszűrőre, ha mondják, ha nem. Nekem ott derült ki például, hogy egy fél bordával több nőtt 😀 XD Tök menő...
Válasz artur (2009-08-28 22:36:48) üzenetére:
Aúú 😀 XD ...lehet h nekem is felkéne dobnod ide az új fejem? 😀 Meglátjuk...
Válasz Don Paco (2009-08-28 22:11:20) üzenetére:
Én megismertelek. :DDD Láttam, hogy új főnökünk van. :DDD
Kedves Hanga!
Nem igazán írtad meg, hogy eddig hol kisérletezett veled az orvostudomány. Reménykedem, hogy a háziorvosnál már tovább jutottál. Nekem is sokáig voltak ilyen problémáim, de a tüdőgondozóban / egy csomó ideig tartott mire magamtól rájöttem, hogy ezekhez a dolgokhoz ott értenek igazán,/ röntgenezés, légzésfunkció vizsgálat és némi hallgatózás után szuper gyorsan meggyógyítottak. Ha budapesti lennél, akkor ajánlanám az én tüdő doktornénimet, de biztosan ott nálatok is akad ebből a fajtából. Az nem elég, ha a háziorvos elküld egy röntgenre, mert ő úgy sem tudja azt kiértékelni és meggyógyítani téged. 🙁 Remélhetőleg egy beutalót még tud azért írni Neked. Judit
Nahát, most mindenkitől ezt kapom, hogy alig ismert meg az új képen, pedig csak plusz 5-6 kiló a különbség a régihez képest 🙂
Nem tetszik, amit leírtál 🙁 Én már szanaszét pánikolnám magam. Igaz, egy hasmenéstől vagy fejfájástól is rettenetesen meg tudok ijedni, szóval ez nem kiindulási alap 🙂
Azért egy röntgent és egy ultrahangot harcolj ki magadnak!