Jaj, de örülök, hogy többen is örültök nekem: Rozália, Hanga! Úgy-e, hogy vannak történések, aminek örülni is lehet! Én pl. most mindennek, mindenkinek örülök!
Meg kell hallgatni a sokat tapasztalt „időseket” is, gondolok SaSárára! (he-he), mivel további okos tanácsokat ad arra, hogyan kell jó kedélyre szert tenni!
DPaco nagyfőnöknek is kösz, hogy meglátott s örömmel üdvözölt.
Mi az a D (talán mosoly) ? Legyetek szívesek kiokítani a tudatlant!
Jesszus, mi megy itt... 🙂
Paco, a fordításon jó nagyot röhögtem... XD (Még mindig nem szoktam meg, hogy itt senki sem százas...)
Hanga, remélem én is, hogy semmi komoly, bár általában tényleg agyi meg lelki dolgok húzzák le az egészséget... Úgyhogy ebben egyetértek Arturral... 😉
Amúgy itt semmi extra, rájöttem hogy földangyal vagyok, legalábbis egy erősen rám illő jellemzés alapján, hát nem csodálatos?? 😀 XD
Válasz artur (2009-08-26 17:34:16) üzenetére:
Hááát, akkor több tippem is van 🙂 Brúnóka
Válasz Hanga (2009-08-26 16:37:10) üzenetére:
Le kellene szoknod a cigiről. :-))) Bocs. Tudom, hogy nem dohányzol. Nem lehet, hogy nincs elég tered? Nincs elég szabad mozgásod? Az ugyanis fullaszt. A bajok mögött, főleg, ha az orvosok tanácstalanok, sokszor egészen egyszerű dolgok állnak. A betegségek kilencven százaléka lelki eredetű. Lehet, hogy csak a környezetedben, a közeledben van valaki, aki "elszívja" a levegőt előled. Nézz körül, és ha megtaláltad, vegyél neki szülinapjára egy oxigénpalackot.
:-)))
Válasz Doreen (2009-08-26 16:49:33) üzenetére:
nem is vagyok, az ott egy mosoly a mondat végén
irgumburgumteringettétneki
Válasz Don Paco (2009-08-26 16:41:14) üzenetére:
Paco mér' vagy morci? 😀
Válasz SaSára (2009-08-26 16:19:44) üzenetére:
nagylány, ne adjál már magaslabdákat, mert lecsapom és jelen esetben rontaná a rólam kialakul úriemberi képet 🙂
Válasz Hanga (2009-08-26 16:37:10) üzenetére:
Hmm...hát nem ismerős a tünet, úgyhogy laikus szemmel is tanácstalan vagyok :S De azért remélem, semmi komoly.
Válasz SaSára (2009-08-26 16:19:44) üzenetére:
A zene jöhet, sőt, szól is (Kispál és Csík: Csillag vagy fecske 😀 )
a macsekokért nem vagyok odáig, kivéve az ismeretlenül is imádott Smüle-strici-dögöt 🙂
séta nálam = kerékpározás, az írás is megvolt mára, köszönöm Kicsiny doktornő a receptet :-)) bevált.
Válasz Doreen (2009-08-26 15:59:44) üzenetére:
Hát ez az amit senki sem tud 🙂
Néha nehezen kapok levegőt. És ez egyre gyakrabban fordul elő sajnos. Először azt hitték, asztmás vagyok,de az mára lejárt lemez lett, mert kiderült, hogy mégse. Csak még nem tudták kitalálni, mi legyen az új bajom 🙂
De nyugi, még ha sípolva és zihálva is, de létezem 🙂
Válasz Hanga (2009-08-26 15:13:51) üzenetére:
Mikor rossz kedve van az embernek, mintha egy gödörbe esne... ilyenkor felkell tenni egy jó zenét, nyomogatni a macskánkat, elmenni sétálni a barátokkal...
... Bár az se rossz 🙂 ha kiírjuk magunkból a fájdalmat.
Válasz Hanga (2009-08-26 15:13:51) üzenetére:
Hangácska, ha nem vagyok túl indiszkrét: mi baja a tüdődnek?
Jajjj, örüljetek már, na!!!! rólam is holnap döntik el a dokik, meddig bírja még a tüdőm, mégis muszáj örülni az életnek! Szerintem szuper az új szavazósdi, én már kaptam egy négycsillagot, de ha egyet kapok,azon sem búslakodom, hisz egy csillag is csillag 🙂 legalább olvastak.
Kata, jó, hogy visszatértél, vesd magad az alkotások közé 🙂
És aki sértődős, az szedjen vigyoribogyót!
Válasz Finta Kata (2009-08-26 11:02:22) üzenetére:
Én is örülök, hogy újra itt vagy, Kata!
Válasz Finta Kata (2009-08-26 11:02:22) üzenetére:
üdv újra a fedélzeten, Kata!
a való élet gondjai mellett valóban eltörpülnek azok a problémák, hogy ki kapott rosszabb pontszámot és kit olvastak kevesebben. Azt hiszem luxus ezeken túl sokat keseregni, mégis lehangolja a szerzőket és olyan, mintha Dunának tudnának menni tőlük. Ez butaság. Persze tudom, művészember érzékeny lény 🙂
ez most kijött belőlem, néhány fórumbejegyzésre és a hozzám intézett panaszos levlekre reagálva