2026. május 30., szombat
Véletlenül
Általános csevegés

Általános csevegés

Oldal 227 / 593

(@falevel)
Tag Alkotó

Sziasztok!

Látom zajlik az élet rendesen...:)
Megérkeztem ismét! Elköltöztem végre, remélem jó ideig nem kell mennem semerre sem! A gyerekeknek tetszik az új ház... Meg az összes költözésben segédkező rokonságomnak:)!!!
Az előbb kórusban kiabáltak az utcán a szomszéd gyerekek: "Új szomszéééééééd!" A mamájuk mentegetőzött, nekem meg annyira tetszett, hogy csuhaj! Az én gyermetegjeim strandolnak az apukájukkal, így beígértem a nevükben, hogy holnap ők mennek bemutatkozni:)
Szóval a lényeg: Itt vagyok, működik a netem, pakolok ezerrel és... és... általánosan csevegve csak annyit még, hogy: CSUHAJ!!!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.08.03. 20:40
(@doreen)
Tag Szenior alkotó

Válasz Berill Shero (2009-07-31 21:39:47) üzenetére:

Nekem nagyon megdobbant a szívem, amikor eddig 3 alkalommal megláttam magam a toplista élén, de ha jól emlékszem, nem tartott tovább fél óránál:D ... bár annyira nem bánom, nem akarok versenyezni senkivel 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.08.02. 01:00
(@falevel)
Tag Alkotó

Sziasztok!

Eljött végre a nap, amire vártam!
Elköltözöm... Újra:)
Ezután egy jó ideig nem szeretnék szélfútta falevél lenni... Úgy fogok kapaszkodni az ajtófélfába, mint Józsi bácsi a "Kőbe zárt lélek" című Markos-Nádas remekműben a wc ajtóba!!!
Inkább falazzanak be... csak hagyjanak nyugodtan .....ni! :))))

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.08.01. 06:46
(@artur)
Tag Szenior alkotó

Válasz Berill Shero (2009-07-31 21:39:47) üzenetére:
Szerintem jól írsz. Vannak még itt sokan, akik tehetségesek, mégsem jelennek meg azon a listán.:-)
Lehetne a neve ezentúl Hopplista, vagy Kopplista. :-)))
Amikor még figyeltem rajta magam, megtörtént, hogy felkerült egy-egy írásom, sőt, percekig vezette is, de azután olyan gyorsan eltűnt, hogy csak na. Azóta nem is nézem meg. Most sem tudom, hogyan áll.
Ettől függetlenül nincs okom panaszra. Sokan olvasnak itt engem is. Ez nekem elég jel ahhoz, hogy ne hagyjam abba az írást.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.08.01. 01:09
(@berill-shero)
Tag Alkotó

én sosem kerülök toplistára. pedig tudom,h. nem írok rosszul 😀 és kész.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.07.31. 23:39
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Válasz Hanga (2009-07-31 20:31:20) üzenetére:

ezt elég lett volna a kritikai topikba

ott reagálok rá

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2009.07.31. 23:34
(@zagonyi-monika)
Tag Alkotó

Válasz Hanga (2009-07-31 20:31:20) üzenetére:

Ezzel a Toplistás dologgal abszolút egyetértek. "Beszélgettünk" már egy-egy alkotóval az írások alatt is erről. Én például egy írásomon kívül mind az összesre megkaptam az egyest. A kivétel a Harmatcseppek, amit már azután tettem fel, hogy többször is megemlítettem, hogy valaki rendszerint ledobál a listáról az egyeseivel.

Így aztán nem vagy magányos őrült... én elég hamar rájöttem arra, hogy nem akarok szavazni (egy regény volt, amit végig díjaztam ötössel, plusz 4 írás, ami kifejezetten magával ragadott, és itt le is álltam), ugyanis ennek így nem látom értelmét.

Engem is a hozzászólás érdekel, és - ahogy "beszéltük" már egy-egy alkotótárssal - az olvasottság.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.07.31. 22:45
(@hanga)
Tag Szenior alkotó

Senkit nem szeretnék megbántani, de sok gyengébb, vagy inkább finomabban fogalmazva átlagos versnél az egekbe magasztalják egymást a barátok. Tudom, mert nekem is vannak itt barátaim, de nem fogadnék el tőlük nyáladzó kritikát, csak azért, mert a barátaim. És én sem vagyok őszintétlen, akkor sem, ha a barátaimról van szó. Ez a téma már többször felvetődött, de szerintem előtérbe kellene helyezni a fejlődés iránti igényt és túltenni magunkat azon, ha rossz kritikát kapunk, mert nem egy helyen olvastam építő jellegű kritika után, hogy az alkotó magas ívből tojik a véleményre, ha az nem avatja őt percek alatt boldoggá. Pedig a rosszakaratból hurrogók hamar le vannak kapcsolva és ami marad negatív kritika, azt meg kellene fontolni. Akinek nagy az önbizalma, az is fogja fel ezt úgy, hogy ezáltal még jobbá válhat, hisz az már eleve jó, ha valaki alkotásra adja a fejét.
És akinek nem inge, ne vegye magára!
Nos, ez kikívánkozott 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.07.31. 22:36
(@hanga)
Tag Szenior alkotó

Tegnap a chat-en többen is kifejtettük ama véleményünket, hogy a jó kezdeményezésnek és ösztönzésnek indult toplista kicsit szubjektív-körbenyaldosós pontdobálás lett, hogy finom legyek 🙂
Bár nekem nincs okom panaszra, általában ott vagyok rajta, van, hogy több művel is, de a pontértékeknél látom, hogy vannak "csakazéstisleszavazom" 1-esek, s bár nem vagyok olyan ember, akiben túlteng az önbizalom, úgy gondolom, hogy a fentlévő verseim mindegyike legalább 3-ast érdemel. Tehát én úgy döntöttem, hogy magányos őrültként nem fogok mostmár szavazni, ezért én sem sértődöm meg, ha nálam nem nyom senki gombot. Sokkal nagyobb figyelmet tulajdonítok a hozzászólásoknak a vers alatt, illetve hogy hányan olvasták eddig, valamint a belső levelekben érkező észrevételeknek. FOLYT.KÖV.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.07.31. 22:31
(@diamond)
Tag Alkotó

Sziasztok!

Itt lehet nyerni ajándékokat, ingyenes regisztráció: http://www.xpango.com?ref=91857865

Gondoltam megosztom veletek. 🙂

Gunoda: láttalak múltkor, csak későn jöttem rá, hogy Te vagy. 🙂 a Váci utcába sétáltatok kedves pároddal. 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.07.31. 15:09
(@gunoda)
Tag Alkotó

Válasz Falevél (2009-07-30 15:05:56) üzenetére:

Mindjárt fel is nézek! :))

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.07.31. 00:43
(@falevel)
Tag Alkotó

Chat-re valaki?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.07.30. 17:05
(@doreen)
Tag Szenior alkotó

Válasz Hanga (2009-07-29 21:14:11) üzenetére:

Fél hód vagy telihód 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.07.30. 02:01
(@hanga)
Tag Szenior alkotó

Egy fél hód?? 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.07.29. 23:14
(@doreen)
Tag Szenior alkotó

Válasz Diamond (2009-07-29 11:06:03) üzenetére:

Hát most épp a kettő között van asszem...:)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.07.29. 13:30
Oldal 227 / 593