Válasz Diamond (2009-07-27 10:40:45) üzenetére:
Nem nehéz: a nickből és főként az e-mail címből. :))
Válasz Poppy (2009-07-27 10:12:47) üzenetére:
Szia Poppy! És hogy találtátok ki, hogy én vagyok? :))
Eszkimo: sajnálom... :(( azért bízom benne én is, hogy jobb lesz a helyzet és persze szorítunk Neked/Nektek.
Válasz eszkimo (2009-07-27 09:35:15) üzenetére:
Szia eszkimo! Sajnálattal hallom a rossz hírt, magam is hasonló cipőben járok, de azért drukkolok nektek is!
Válasz Diamond (2009-07-27 08:50:13) üzenetére:
Szia "gyemus"!
Épp tegnap örömködtünk neked Hangával a cseten. üdv újra köztünk!
GyK, üdv újra. Csodálkoztam is, mikor jóváhagytalak tegnap, de örülök
eszkimo, neked viszont nem örülök. Mármint annak, hogy nem vagy itt többet. Szedd össze magatokat és nyomás vissza
Sziasztok, egy kis helyzetjelentés:
eltüntem megint, bocs mindenkitől, de úgy néz ki, hogy mégsem költözöm külföldre. Ez egyrészt jóhír számomra, másrészt sajna rossz...,jó mert nem kerülök messze a családomtól,barátoktól, de rossz,mert munkanélküli lettem(lettünk a párommal egyetemben). Szóval fel van adva a lecke. A közeljövöben megint eltünésben leszek, s ez érvényes a közösségi irásra is, s lehet passzolni se lesz módom. Szóval ez van, nem tudom mikor kerülök újból internet közelbe s ha mégis,kérdés h.mennyi időre.
sajnálom, utobbi időben rossz idők járnak mifelénk.:(((
Üdv mindenkinek!
Sziasztok, üdv mindenkinek!
Sokat szépült az oldal, mióta legutóbb itt jártam.. akkor még "kereső" voltam és magyarul, ha ez mondd valakinek valamit. :)) Dehát ahogy mondani szokás, a vér nem válik vízzé, az író sem válik nem íróvá, mint ahogy a zenész sem süketté.
Kedves hova,
örülünk, hogy olvasol és visszalapozol
Már megint csetelek
Isten éltessen benneteket! Jó olvasni ezt a sok jókedvű embert,Igaz sokszor azt sem tudom----------hova----------tegyem amiről szól a beszéd ,de akkor "visszalapozok".Bizony ám!
Csitt-csett-csatt??
Na, még valaki, akinek szófosása van?
Válasz artur (2009-07-26 20:22:31) üzenetére:
Ájjunkmánmegkéremszépen! Zoltán nap már elmúlt rég!
Bezzeg a Hanga nap!
NEM célzásképpen, de egy hónap múlva lesz
Válasz Hanga (2009-07-26 20:19:25) üzenetére:
szocnévnaposok, szocnaplopók, mint én is például:-)))
Gratula a szocpedeseknek, szocmunkásoknak, szocmunkakerülőknek, szocszülinaposoknak! Remélem, senkit nem hagytam ki
Válasz Poppy (2009-07-26 17:23:10) üzenetére:
A munka bajjal jár, a bajt pedig kerülni kell. :)))