Válasz Don Paco (2009-01-23 12:01:26) üzenetére:
Na, ez kemény. De emberileg tökéletesen viselkedett szerintem. Hogy sport-etikailag ez nem fért bele, hááát, nem is edzőteremben kapták közre...
Egy férfi csak bátor lehet, amennyiben nem bátor, nem férfi 😀
Azon persze el lehet filózni, hogy mi is tartozik a bátorság és mi a botorság kategóriájába. Kiskamasz koromban elég komolyan űztem a cselgáncsot. Ott, a mester egyik legidősebb tanítványával fordult elő, hogy mikor a külvárosban este sétált hazafelé a barátnőjével, huligának állták őket körül. Amilyen urak voltak, adtak választási lehetőséget: vagy a lányt viszik magukkal vagy a srácot verik össze. A sporttárs hazaküldte a barátnőjét, majd kihasználva az egyetlen kínálkozó alkalmat elkapta a főhuligán karját és hátracsavarta. Szólt a többieknek, menjenek onnan és nem lesz baj, de csak röhögtek rajta, ő pedig mikor érezte, hogy nagyon szorul a hurok, eltörte a kicsavart kart. A fájdalmas visítozás közben meg tudott lépni, mivel a többiek teljesen leblokkoltak. Mégis egész edzés alatt büntetőfeladatokat kellett végeznie, mert a mester szerint nem tartotta be a cselgáncs alapelvét, hogy csak védekezésre szabad használni.
Szebb téma 🙂
Lesz-e ma chat? Illetve lesz-e ma valaki chat-en?
Édes istenem, hogy mik mennek itt...
- Ha valaki meg szeretne tudni valakiről valamit, akkor az illetőtől kérdezzen és vele beszélgessen egy jót!
- Egy férfi ember, pedig lehet bátor, de ne legyen merész. (Semmi sem kötelező!)
Jajj, engem már nem érdekel semmi, csak a saját nyugalmam drágáim. És igenis, egy férfi legyen bátor!!! 🙂
Egy nő meg ne legyen hárpia, és ne szóljon bele olyanba, ami nem az ő dolga!!
Válasz The Kinslayer (2009-01-22 20:28:04) üzenetére:
Biztos vagy te ebben, Kini? :DD
Válasz dorika (2009-01-22 08:50:10) üzenetére:
"Személyessen"? És "rólla"? Hm. 🙁
Mindenki skizofrén? Én legalább nem... Meg én sem...
Kedves dorika! Itt az is kérdés, hogy te ki vagy, illetve számomra az is fontos, hogy én ki is vagyok valójában?
:-)))
Hidd el, nem könnyű a válasz!
🙂
Válasz Hanga (2009-01-22 15:49:13) üzenetére:
Nekem csak ahhoz lenne megjegyzésem, hogy a múltkor azzal volt bajod, ha egy férfi gyáva. Nos, az sem biztos, hogy jó, ha bátor.
:-)))))
Kérem minden barátomat, ha nevezhetlek így benneteket drága Napvilágosok, hogy ne vegyetek tudomást erről a Dórikáról. Kitiltatni nem tudom innen, marad a közömbösség.
Majd megmagyarázom, van elég bajom nélküle is.
Most csak ennyi.Köszönöm.
Hanga
Válasz Crystalheart (2009-01-22 14:12:38) üzenetére:
No igen, én is eziránt érdeklődtem volna. Kicsit "lekáderezés", infószerzés szagot érzek. De lehet, hogy csak nagyon gyanakvó vagyok.
Miért kérded? 😀
Többen ismerjük. A felolvasó esten találkoztunk a Bálint-házban. Pár perc
ismeretség után senkiről nem lehet igazi véleményt alkotni.
Az biztos, hogy víg kedélyű, ugyanakkor nagyon kemény ember. Kívülről legalábbis
keménynek látszik.
/Amit Ő megélt... a helyében én összeomlottam volna./
Ha írásait olvasod, azok magukért beszélnek!!!!! Ahhoz nem kell személyes ismeretség.
Olvasd őt te is! Csodás perceket kapsz .
Ki az aki ismeri Hangát személyessen? Kiváncsi vagyok milyen véleményetek van rólla.