Bocsi 😀
Kedves Zsike,
aztat vegyes tüzelésűnek mondják:)))))))))))
KEDVES z
KEDVES z
2008. tavaszán lecseréltük a villanyboylert k...a drága gázboylerre, mondván, hogy
nagyon magas az áramszámla. Időközben gázáremelés... mostmár
úgy néz ki, gáz nélkül . Dühünkben elkezdtük kitermelni a 2 hektáros
gyümölcsösünket / igaz már két éve csak ipari almát termett/ és most
fával fűtünk. Még jó, hogy a kétféle tüzelésű -vagy hogy nevezik?- kazánt
nem itéltük halálra a nagy felújításban.
Crys! olyan szívesen küldenék meleget Neked, és mindenkinek, aki fázik!!!!
Igaz, éjszaka is ki kell menni a kazánházba rakni a kazánra, ha reggelre
nem akarunk mirelitként ébredni... de megéri.
én is laktam úgy,h. 14-15 fok volt, akármit csináltunk. hát az nem gyenge..... remélem nem fagytok meg.
Hehe, jött a gázszámla (pedig nincs is gáz... )
XD
Válasz Arnodre (2009-01-09 23:24:29) üzenetére:
Arnodre, a nappaliban 9 fok van, a folyosón 7, de it még mindig 12,5. 😀 Már egyik hűtőt sem járatjuk, csak a fagyasztókat. Ez is egy jó dolog benne: nem romlanak meg a kaják, nem fonnyad meg a zöldség, és ideális az alma- és krumplitároláshoz.
Gunoda: Ja, jó volna 🙂 Mondjuk ahhoz kellene tea is.
Semmi vész, alig két-három hónap múlva elkezd majd tavasz lenni. 🙂
ajjaj akkor azt hiszem én befogom a pofám, mert bár nálunk ugyan csak -5 van de a fűtés tökéletes. fogadjátok együttérzésem.:((((((((((((((((
Válasz Crystalheart (2009-01-09 23:21:55) üzenetére:
Igyatok sok teát! Én is avval tartom magamban a meleget, mert enyhén szólva nálunk sincs trópusi hőmérséklet... 🙁
Válasz Crystalheart (2009-01-09 23:21:55) üzenetére:
uhhh.... kellemesnek kellemes, de egy kicsit nem hűvös?
Válasz Doreen (2009-01-09 21:33:33) üzenetére:
Nekünk minden szobában van hőmérő. Azt figyeltem meg, hogy egy 20W-os halogén olvasólámpa 3,5 fokot dob a 9 m2-es szobánk hőmérsékletén! Így itt most egész jó, kellemes 13 fok van.
Válasz Doreen (2009-01-09 21:54:30) üzenetére:
A kinn alvást Smüle cica sem vállalná, viszont imád szórakoztatni, ami az erkélyajtó nyitogatását illeti. Tiszta dilis ma.
Válasz Gunoda (2009-01-09 21:46:22) üzenetére:
Nálunk a nagykutya is benn alszik, pedig leonbergi a drága, van elég szőre.... Fura egy macskátok van 🙂 egyik barátőméknél már fogyóeszköznek számít 😀
Nálunk is brutálhideg van! És az ez a k. macska öt percenként ki akar menni a teraszra... mazochista! :((
Válasz Crystalheart (2009-01-09 21:17:32) üzenetére:
A kályhánál kellemes idő volt...de épp az előbb mentem ki a fürdőbe...hát összekoccantak a fogaim..