Előre is mkinek BÚÉK, nem tudom holnap lesz-e még időm felnézni. Holnap után tuti elutazom. 🙂
;] Most emellé képzeld oda, hogy közben idealista és megalomán is vagyok. Szerinte diktátornak kellene továbbtanulnom mégis... ;P
Nem is szavakról beszélt, de nem - én minden gondolatomat igyekszem racionálisan alátámasztani. 🙂
Válasz gimesi (2008-12-29 09:27:25) üzenetére:
Hát ez amit mondasz, a "van" szinonimája úgymond. 🙂
De az általad idézett definíció emígyen szóla: "Valami olyan, az értelmen felüli isteni okot, tényt, fontos dolgot jelöl..." Naszóval, a fontos dolog, tény, még helyénvaló nálam is, de az értelmen felüli, és pláne az isteni... már sokkal kevésbé. 😀
Válasz gimesi (2008-12-29 16:55:18) üzenetére:
A magamutogató, bántó személyiség sokszor érdekes és érző belsőt takar. Nekem is volt hasonló tapasztalatom. Az illető ma jó barátom, és sokan csodálkoznak, hogy bírom őt elviselni. Pedig nem nehéz, hogyha tényleg megismertem.
...Úgyhogy hajrá, Gimesi! :))
Válasz gimesi (2008-12-28 21:38:33) üzenetére:
Hm, azt hiszem, értem. És, ha jól gondolom, az én zahírom az írás. Személyhez nem merném kötni, hiszen az változó és mulandó.
Válasz gimesi (2008-12-29 09:27:25) üzenetére:
Végülis ez nem erős kijelentés, amit Róla mondtam... mert bizonyos értelemben tényleg sosem "szabadulok" Tőle. De ezt bonyolult lenne megmagyarázni 🙂
Egyébként tényleg jó könyv, csak nekem nincs soha időm olvasni.
Válasz gimesi (2008-12-28 21:38:33) üzenetére:
Nekem ilyenem nincs. Értelmen felüli, ejh... 😀
Coelho-tól van egy köyvem 🙂 Az alkimista! Akkor ezek szerint a pasim a zahírom... kösz a felhomályosítást! 🙂
Őőő, én is....
Én speciel lemaradtam ott, hogy mi az a Zahir....:S
Válasz gimesi (2008-12-28 20:32:03) üzenetére:
No látod, én már itt feladtam volna rövidtávon, becsülendő a kitartásod. 🙂
Válasz gimesi (2008-12-28 18:03:36) üzenetére:
Kérdés, jelen pillanatban van-e ilyen EGY ember?
(Ah, pedig megfogadtam magamban, hogy én aztán nem szólok bele... Még a végén én leszek a felelős egy csomó mélabús novelládért. :D)
Megnyugodtam... Liliomtiprást nem vállalok. :DD
Válasz gimesi (2008-12-28 18:23:05) üzenetére:
Rohadt ismerős történet! :(( A helyedben kicsit elhátrálnék attól a faltól. Akkor talán ő fog közeledni. A kapcsolatokban hasznos tud lenni néha a húzd meg-ereszd meg...
Drukkolok neked, ennél okosabbat nem tehetek!