Válasz gimesi (2008-12-28 18:23:05) üzenetére:
🙁 És biztos nincs semmi mód rá, hogy másképp legyen? Csak van valami megoldás.
Válasz gimesi (2008-12-28 18:03:36) üzenetére:
Próbálj meg tenni azért, te légy az az ember!
Válasz gimesi (2008-12-28 17:43:23) üzenetére:
Talán túl szentimentális vagyok, de mi lenne ha vennél neki valami apró ajándékot? Ha jóban vagytok, biztos örül neki:) erősítsd meg a köztetek lévő köteléket, ha az most még nem mutat túl a barátságon, akkor is 🙂
Körülbelül egy hónapja Pécsen (vagy tt) jártunk egy egészséges életmódot népszerűsítő konferencián. Egész nap előadások voltak, lehetett választani, hogy az érdeklődő melyikre ül be. Én egyedül a Bandóét tudtam meghallgatni, a többit rábíztam a nejemre.
Én régen a pirosért voltam oda meg a kékért...aztán összekevertem, és lila lett, de kivontam a pirosat, maradt a kék, hozzáadtam a zöldet... na ki volt a gyilkos? 😀
Mástészta:
ma a Duna TV-n volt egy műsor, Cimbora - valami, és Nagy Bandó András szerepelt benne, már majdnem elkapcsoltam az elején, mert bevallom, mint humoristát nem szeretem, de aztán rájöttem, hogy egy iskolában készült a felvétel, ahol a verseket népszerűsíti Bandink, és eszméletlen jó volt. Én eddig nem is tudtam róla, hogy gyerekverseket, felnőtteknek is- ír, de nagyon jó, tényleg. A gyerekeken látszott, hogy a hátuk közepére sem kívánják ezt az előadást, de az egy óra elteltével ott fetrengtek a röhögéstől és együtt verseltek Nagy Bandóval. Sajnos a könyvcímeket nem jegyeztem meg, de egy két versre ráismertem, az Alma együttes énekli, meg Halász Judit is, meg most lesz valami új lemeze azt hiszem a Kalákával. Engem meggyőzött.
Az én lányom tavaly megsértődött, amikor egy nagynénitől rózsaszín ruhás babát kapott, azóta mindenki tudja, hogy nálunk a ló a nyerő, vagy a kisautó, építőjáték és memóriakártya esetleg. 🙂
Ha visszagondolok rá, már kislányként sem bírtam a rózsaszínt, meg a bájos kis izéket... most meg totál rosszul vagyok tőlük.
Szóval van különbség ilyen téren a nőneműek között, úgyhogy nyugi, Gimesi! :DD
Sasfióka, ne politizálj:DDD Itt nem szabad:D
Nekünk két lányunk van. A nagyobbik kedvenc színe a piros, és a sárga. A kisebbiknek a kék és a zöld. Rózsaszín dolog még nyomokban sincs a lakásban. lehet, hogy ez nem
noooormáááális?
:DDD
Hejj ho let's go... Vége a karinak, megint minden ugyanaz... Az emberek idióták, türelmetlenek, a szeretetet meg majd jövőre ugyanitt megkapod... Tök gáz... Én maradok ugyanaz... vagyis jobb... - remélem... 🙂
cunci-mókuci? 😀 😀
Vagy cuki-mukit? :DD
Válasz Poppy (2008-12-27 09:45:48) üzenetére:
Igaz, tündi-bündit kellett volna mondanom. 😀 (Az a "hivatalos" magyar fordítás :P)
Válasz Crystalheart (2008-12-27 04:54:01) üzenetére:
Hogy ez a szó "édibédi" mennyire nem illik hozzád! :)))