Válasz Gunoda (2008-12-23 21:27:13) üzenetére:
De pihent vagy! 🙂
Más: hogy hívják a narkós elefántot? Coco Jumbo XD
Bulldog karajcsont! Vaú! :DD
Megvan a vizsgám biokémiából! Ráadásul hármast kaptam, legutóbb tizedikben értem el ehhez fogható eredményt a kémia terén, amikor maxpontosra szóbeliztem középszintű érettségin 🙂 úgyhogy nekem már megvan az alaphangulat, kívánok nektek is legalább ekkora örömöket :):) ezekben a napokban és persze az egész új évben 😀
Békés szép karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok a Napvilág Íróklub minden alkotójának és olvasójának: Bödön
Válasz gimesi (2008-12-23 15:46:03) üzenetére:
Saját bevált recept: pláne, hogy nincs otthon senki , hangos zene, tánc és őrjöngés kifulladásig, meglátod, lenyugszol 🙂
Gimesi, próbálj megnyugodni. Amit ilyenkor én szoktam csinálni: meleg fürdő, illatgyertyákkal...vagy néhány mécses a szobába és aludj egy jót. Hidd el, jót tesz 🙂 Ne légy lehangolt karácsony előtt!
A jókívánságokkal mindig elmaradok....úgyhogy sereghajtóként kívánok én is Merry Xmas-t 🙂 vagy mi a fene...
én is csatlakoznék az előttem szólokhoz! 🙂
Boldog, békés karácsonyt kívánok mindenkinek! 🙂
Énisénisénis kívánok minden jót Karácsony alkalmából /nemcsak Karácsonyra/
Újévre majd óév végén kívánok sok mindent.
Addig is pusszantás.
Szervusztok!
Most találtam egy pályázatot, beadom, hátha érdekel valakit.
Link: http://www.pafi.hu/_pafi/palyazat.nsf/d0a4a0c1c34e28e1c1256b6c007059dd/a4863480457da8cbc12574fb002c0199?OpenDocument
Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
Karácsonyt mindenkinek:-)))
Békés, boldog, meghitt, örömteli, ajándékokban gazdag, meg ilyeneket.
:-)))
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!
Boldogságos szépséges lehetőleg icipicit-havas karácsonyt mindenkinek!
A szerkesztőknek kitartást és mérték nélküli türelmet hozzánk, hóbortos alkotókhoz!
Az alkotóknak szerelmet, étvágyat jó sültekhez és hegyaljai borokhoz!
Verset, prózát, novellát, regényt és persze meseszép könyveket!
S hogy amennyit akartok, a pénztárcából pontosan annyit költsetek!
Válasz Crystalheart (2008-12-22 15:29:51) üzenetére:
Naná, hogy rád fogunk szavazni, csak juttass sok pénzt a kultúrára kedves miniszterúrrr 🙂
Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves Napvilágos társamnak!!