gimesi: Nos, lehetne bővebben - metaforák helyett -, ha nem tolakodás ilyet kérni? 🙂 Hogy alakult? (Van egy sejtésem...)
Kini: Szeret engem anyám, ez nem kérdés, csak épp annak módja vitatható. 😛 Érthető, ha azt nézzük, miken ment keresztül élete során. De azt hiszem, nekem nem kötelességem a magam vállára venni minden bajt. Rövidtávú célomnak viszont mindenképp megmarad a család anyagi helyzetének javítása. Pl. az egyetemet legfőképp most azért hagyom abba fél év után, mert ha nem megyek el rövidesen dolgozni, nagyon éhendöglenénk. 😀
Hát, szép... Engem mondjuk szeret a családom... 😀 (Remélem - de így is tűnik.) 🙂
Talán nem mind, de Lionel mindenesetre nagyon az 😀
No, egyébként nem fordulok most ettől magamba, már egészen megszoktam - múltkor egy olyan beszélgetést csíptem el anyám és húgom közt, amiben kitárgyalták, hogy nekem nincsenek is érzéseim, akárcsak az összes többi pasinak -, csak éppen jól demonstrálja a tényt, hogy nem csak kesergésből képzelem, mennyire lenézik itthon, amit csinálok.
Az öcsék olyan nyomoroncok.
Richard,
az élet igenis szép 🙂
Anyám legfrissebb megnyilvánulása (Előre elnézést a trágár szavakért, de idézek)
Szituáció: ülök a gépnél és írkálok, öcsém ide akar ülni csetelni meg mittomén. Mondom neki, hogy határidőm van, hagyjon a gyíkba, majd ideengedem, ha készen vagyok. Öcsém kimegy, panaszkodik anyámnak...
Anyám: "Mi, most micsinál a Richard a gépnél?"
Öcsém: "Ír valamit valamilyen határidős cuclira..."
Anyám: "Mi a fasznak? Nem jár már sehova, milyen határidős munkája van ennek?"
Öcsém: "Ilyen írós dolog..."
Anyám: "Nem érdekelnek az írós szarságai! (Nekem üvölti: ) Richard, gyere el a géptől!"
Csak hogy hepi legyek 🙂
XD
Van antológiánk? Nem is tudtam 😀
Tud valaki valamit az antológiáról? Mert úgy volt, hogy karácsonyig megérkezik, időben. És most én vagyok olyan remek passzban, hogy ha jövő héten nem jön meg, át sem veszem karácsony után. Kérem, valaki jelezzen nekem. Elég bajom van e nélkül is, és akkor új ajándékok után kell néznem.
Hú, ma nagyon hideg van... Imádom a téli reggeleket! Olyan... szép... és megható... (hogy halálra fagysz ha kimész... XD)
gimesi, gondolok rád én is
Én is, én is! XD XD
Hajrá Gimesi!!!! az erő veled van 😀
Juhú végetért ez a naaagyon hosszú nap! Egész jó kedvem van 🙂
Energiákat nem tudok küldeni, mert az már nekem sincs, de egy kis pozitív hozzáállást esetleg :):):)