2026. május 26., kedd
Véletlenül
Általános csevegés

Általános csevegés

Oldal 314 / 593

(@crystalheart)
Tag Alkotó

gimesi: Nos, lehetne bővebben - metaforák helyett -, ha nem tolakodás ilyet kérni? 🙂 Hogy alakult? (Van egy sejtésem...)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.12.10. 22:44
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Kini: Szeret engem anyám, ez nem kérdés, csak épp annak módja vitatható. 😛 Érthető, ha azt nézzük, miken ment keresztül élete során. De azt hiszem, nekem nem kötelességem a magam vállára venni minden bajt. Rövidtávú célomnak viszont mindenképp megmarad a család anyagi helyzetének javítása. Pl. az egyetemet legfőképp most azért hagyom abba fél év után, mert ha nem megyek el rövidesen dolgozni, nagyon éhendöglenénk. 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.12.10. 22:43
(@winter-heart)
Tag Alkotó

Hát, szép... Engem mondjuk szeret a családom... 😀 (Remélem - de így is tűnik.) 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.12.10. 22:29
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Talán nem mind, de Lionel mindenesetre nagyon az 😀

No, egyébként nem fordulok most ettől magamba, már egészen megszoktam - múltkor egy olyan beszélgetést csíptem el anyám és húgom közt, amiben kitárgyalták, hogy nekem nincsenek is érzéseim, akárcsak az összes többi pasinak -, csak éppen jól demonstrálja a tényt, hogy nem csak kesergésből képzelem, mennyire lenézik itthon, amit csinálok.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.12.10. 22:24
(@winter-heart)
Tag Alkotó

Az öcsék olyan nyomoroncok.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.12.10. 22:19
(@john-von-sacchi)
Tag Alkotó

Richard,

az élet igenis szép 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.12.10. 22:12
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Anyám legfrissebb megnyilvánulása (Előre elnézést a trágár szavakért, de idézek)

Szituáció: ülök a gépnél és írkálok, öcsém ide akar ülni csetelni meg mittomén. Mondom neki, hogy határidőm van, hagyjon a gyíkba, majd ideengedem, ha készen vagyok. Öcsém kimegy, panaszkodik anyámnak...

Anyám: "Mi, most micsinál a Richard a gépnél?"
Öcsém: "Ír valamit valamilyen határidős cuclira..."
Anyám: "Mi a fasznak? Nem jár már sehova, milyen határidős munkája van ennek?"
Öcsém: "Ilyen írós dolog..."
Anyám: "Nem érdekelnek az írós szarságai! (Nekem üvölti: ) Richard, gyere el a géptől!"

Csak hogy hepi legyek 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.12.10. 22:08
(@winter-heart)
Tag Alkotó

XD

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.12.10. 21:55
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Van antológiánk? Nem is tudtam 😀

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2008.12.10. 19:46
(@hanga)
Tag Szenior alkotó

Tud valaki valamit az antológiáról? Mert úgy volt, hogy karácsonyig megérkezik, időben. És most én vagyok olyan remek passzban, hogy ha jövő héten nem jön meg, át sem veszem karácsony után. Kérem, valaki jelezzen nekem. Elég bajom van e nélkül is, és akkor új ajándékok után kell néznem.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.12.10. 10:47
(@winter-heart)
Tag Alkotó

Hú, ma nagyon hideg van... Imádom a téli reggeleket! Olyan... szép... és megható... (hogy halálra fagysz ha kimész... XD)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.12.10. 10:36
(@hanga)
Tag Szenior alkotó

gimesi, gondolok rád én is

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.12.10. 10:35
(@winter-heart)
Tag Alkotó

Én is, én is! XD XD

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.12.10. 10:34
(@john-von-sacchi)
Tag Alkotó

Hajrá Gimesi!!!! az erő veled van 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.12.10. 03:10
(@zold-zsazsa)
Tag Alkotó

Juhú végetért ez a naaagyon hosszú nap! Egész jó kedvem van 🙂
Energiákat nem tudok küldeni, mert az már nekem sincs, de egy kis pozitív hozzáállást esetleg :):):)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.12.09. 23:48
Oldal 314 / 593