2024. december 27., péntek
Véletlenül
Általános csevegés

Általános csevegés

Oldal 318 / 593

(@artur)
Tag Szenior alkotó

Sok sikert, és mégtöbb vásárlót, érdeklődőt kívánok neked!
:-)))

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.12.04. 21:49
(@gunoda)
Tag Alkotó

Sziasztok!

Szeretettel meghívok mindenkit a Mabinogion (walesi regék) könyvbemutatójára. Dec 11.-én csütörtökön lesz a Fonóban (XI. Sztregova u. 3.) 18 órától.
Gyertek, jó buli lesz, felolvasással, zenével fűszerezve!

Üdv: Gunoda

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.12.04. 21:14
(@winter-heart)
Tag Alkotó

...

Légyszíves írja meg nekem mindenki privibe a telefonszámát - vagyis akié eddig is megvolt és aki úgy gondolja, hogy meg is érdemlem... 🙂 Mert az összes számom eltűnt...

Köszönöm. Kini

...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.12.04. 14:39
(@hanga)
Tag Szenior alkotó

gimesi, érzem a receptoraimmal, hogy jó leszel :-))
Zászsa, tegnap gondoltam rád , de ha megmondom, miről jutottál eszembe, nem lesz olyan szívhezszóló a dolog 🙂 Tegnap voltam egy gyermekorvosnő előadásán, aki hozott egy könyvet, valami olyasmi volt a címe, hogy Bőrbetegségek képes atlasza, hát nagyon elment az étvágyam a sok színes képtől (ótvar, skarlát, tályogok ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ) és hát rád gondoltam, hogy miket el nem kell viselned az egyetemen!!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.12.04. 11:05
(@zold-zsazsa)
Tag Alkotó

Annyira jól esik egy kicsit felvidámodni az itteni beszélgetéseken...! Nyavalyás élettan... és ez még az a tárgy, amit szeretek - mi lesz azzal, amit kevésbé??
Na húzok vissza még pár infor belegyömöszölni az agyamba, mielőtt lefordulok a székről, de ez az időpont most kitolódott egy kicsit, hála NEKTEK :):):)
pusszantás 🙂
8:00tól szurkoljatok 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.12.04. 02:34
(@zsike)
Tag Szenior alkotó

Jól éreztem, hogy sok-sok szépség lakik a lelkedben.
Oszd meg velünk továbbra is.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.12.03. 22:59
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Tudod te, hogy értettem, forgasd csak a saját szavaidat, ne az enyémeket 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.12.03. 22:58
(@falevel)
Tag Alkotó

Ez bizony nagy igazság azzal a bizonyos szerdával kapcsolatban!!!
Ne légy színész Gimesi:)...Akkor ne!!!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.12.03. 22:42
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Emlékszem ;]

De ha jót akarsz, azon a szerdán ne légy színész.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.12.03. 22:22
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Jó szerencsét! ;P

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.12.03. 15:38
(@hanga)
Tag Szenior alkotó

Hát szerintem akkor érdemes is érdemes lépni, ha nincs meg egyből az a mindent eldöntő "villámcsapás". Nem mindenki így esik szerelembe, van, akinek idő kell (vagy szívhez szóló írások, virág, szerenád,amivel totál hülyére futtatod magad stb.). Ha nem vagy szimpi, legalábbis szerelmileg nem, akkor az ki lesz mondva egyből. Ha meg bejössz neki, akkor okés. De odáig úgysem fajulhat a dolog, hogy mondjuk ellened fordítsa az őszinteségedet, hogy megalázva érezd magad, mert az már ellenszenv és azt már érezned kellene most is rajta. Nem dumálni, CSELEKEDNI!! 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.12.03. 14:43
(@artur)
Tag Szenior alkotó

Minden véleménynek az utolsó sorát olvasd össze, és megkapod a megoldást. Ez a csapat már csak ilyen, de őszinte, és nagyon segítőkész. Üdv a klubban kedves sasfióka.
🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.12.03. 14:03
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Szeretnéd, mi? 😀 Honnan gondolod, hogy így megkönnyítik a férfi dolgát? 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.12.03. 01:11
(@crystalheart)
Tag Alkotó

No, hát ezen túlmenően én nem tudok tanácsokat adni. Jómagam (vagy rosszmagam? :P) a passzivitást választottam, megvan rá az okom is, és nem rágódom azon, vajon jobb lett volna-e inkább lépni. Az élet így is, úgy is megy tovább. De senkinek sem ajánlom az én példámat, hacsak nem akar direkt sok kis könnyen jött, bús ihletet. 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.12.03. 00:30
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Egyetlen szél van ma, a pénz. Ezért kell, hogy előbb én támasszam, ergo sok lével bármit lehet. 🙂 Legroszabb esetben lelőnek, mint Kennedy-t. (Mégegy nyomós ok, hogy ne legyen családom...)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.12.02. 21:51
Oldal 318 / 593