2024. december 27., péntek
Véletlenül
Általános csevegés

Általános csevegés

Oldal 320 / 593

(@crystalheart)
Tag Alkotó

Rokon lélek, ha nem lépsz hamar, akkor menthetetlenül úgy jársz, mint én - mondjuk élni még élek, és meg sem bántam semmit. 😀 Egyáltalán nem ritka gondolatok. Összetett kérdés ez, és a választott úttól függetlenül csak határozott döntéssel lehetsz túl rajta végleg.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.12.02. 17:17
(@phoenix)
Tag Alkotó

Gimesi! állunk rendelkezésedre 🙂 csak bátran! 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.12.02. 15:09
(@winter-heart)
Tag Alkotó

Gimesi, itt bármit kérdezhetsz, én itt ismertem meg a világ legőszintébb és legrendesebb embereit...
😉

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.12.02. 02:57
(@poppy)
Tag Szenior alkotó

Gimesi, akár itt, akár priviben kérdezhetsz, bár nem biztos, hogy okosabbak vagyunk :), vagy csak egyes számban:én.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.12.02. 02:15
(@hanga)
Tag Szenior alkotó

CRYS, tégy boldoggá 🙂 nézz be a verspárbajba, légyszilégyszi !! :-))

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.12.01. 13:19
(@hanga)
Tag Szenior alkotó

Brúnó te olyan hülye vagy 🙂 (Határtalanul Ütődött Lyukat-a-hasamba-röhögős Eszméletlen) köszönöm, tartsd fenn azt a helyet,majd elsakkozgatunk 🙂
Myrthil, köszönöm, igyekszem fenn tartani a fejem, hogy meg ne fulladjak, remélem, kitartok.
Crys, ez állat jól néz ki, csak hozzá ne ragadjatok, ha már vörösen izzik, de jó meleget áraszthat, hmm.
Poppy, kedves szállásadó barátném, köszönöm, én is így gondoltam, de az a dolog,amit a legjobban utálok, az a várakozás. Kiborít.
Köszönöm még egyszer és már annyiszor, hogy ilyen jó fejek vagytok!!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.12.01. 13:08
(@poppy)
Tag Szenior alkotó

Kini! Szedd össze magad, és térj vissza közénk!

Crys, gratula az új szerzeményhez! Mondtam én, hogy jó dolog a vatera és társai!

Hanga, fel a fejjel (ez az öntés:))! Adj még neki időt. Nem végtelent, de valamennyit.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.12.01. 00:49
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Mondom, hogy utánanéztem, Google-el kb. 10 másodperc alatt derítettem fényt rá. A második ráadásul Szabó Lőrinc fordítás. 🙂 (Milyen jó is, ha van net a közelben.)

A versed majd... majd valamikor megjelenik, várhatóan egy napon belül. Amúgy lírában nem szokás a vesszőhibákat felhozni, nagy a szerző szabadsága. Meg amúgysem értek versekhez, mondtam. Megelégszem annyival, hogy jól tudom őket felmondani, meg nem tetszik az avantgard költészet, de kritikusukként nem érek semmit. 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.11.30. 22:25
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Gunoda: Én nagyimnak is volt, no de nem neobarokk kiadásban. 😀 A fotó még nem nálunk készült, csak tegnap rendeltük.

gimesi: (Nekem utána kellett néznem, honnan idéztél :B Hiába, minden az én agyam, csak lexikon nem.) Miről jutott eszedbe éppen? A sparheltről csak nem o_O 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.11.30. 22:06
(@gunoda)
Tag Alkotó

Gratula a sparhelthez! Szép és praktikus darab, volt a nagyimnak is.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.11.30. 21:48
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Huhh, bármilyen sparhelt volt is, nem lehetett túl puha 😀
Majd meg kell tanulnunk vigyázni nem összeégetni magunkat - a macska meg csak megtanul nem ráugrani...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.11.30. 19:45
(@artur)
Tag Szenior alkotó

Szüleim mesélték, ilyen bútordarabnak rongyoltam neki fullsebességgel egy éves koromban. Fejjel:-) Nos, ezek után nem szabad csodálkozni rajtam.
:-)))

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.11.30. 19:29
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Nem túl irodalmi... de tiszta hepi vagyok, mert művészinek művészi. Mákom volt Jön a magas gázár, meg miegyéb, gondoltuk, akkor vásárolunk egy sparheltet. Fűt is, süt is, főz is. Vaterán néztük meg a Teszveszen, mert üzletből felújítottat venni irreálisan drága lett volna a minőséghez képest. Olyan mákunk volt, hogy a Vaterára két nappal korábban föltettek egy egyedülálló darabot!

Évek óta lesem, milyen sparheltek vannak, de mindig csak ilyen sima zománzozott mami-style féléket láttam, felújítottat meg ritkán. Ez pedig egy teljesen felújított, barokk lábakon álló, teljes fém, rézfogantyús sparhelt. És csak kétszer volt drágább, mint egy átlag jó állapotban lévő. Nem godnolkodtunk sokat, hogy megvegyük...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.11.30. 18:15
(@myrthil-tiller)
Tag Alkotó

Drága Kinslayer és Hanga!
Ne adjátok fel, harcoljatok, még ha nagyon nehéznek, sőt, lehetetlenek tűnik is, mert aki egyszer már padlót fogott, az csak nagyon nehezen tud felkelni onnan! És ezt tapasztalatból írom!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.11.30. 17:37
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Zemy, speciel nem én: sosem indítottam hardcore karaktert ;]

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.11.30. 17:32
Oldal 320 / 593