Töri emelt nem sokkal nehezebb, mint a közép, csak teljesen más a számonkért anyag és más arányban adódnak a szóbeli és írásbeli pontjai.
Én próbálok optimistán hozzáállni, Poppy, csak hát ezen (is) múlik a jövőm... Crys matekból örülök, ha középszinten átmegyek 3-assal 😀 Viszont töriből emeltre megyek, szép lesz... :S
Csak riogatnak a nehézséggel. Egyedül a matek emelt lehet valamicskét agypróbálóbb.
Ugyan már, Doreen! 🙂 Hát nem hallottad, hogy ezt eddig még mindenki túlélte? Ráadásul utólag mindenki azt mondja, hogy semmiség volt. Ez nem segít? 😉
🙁 Nem akarok érettségizni! Fiatal vagyok a halálomhoz!
Holnap számtech alapismeretek ZH. Én ma megbetegedtem. Még egy proogramozás beadandót is el kellene készítenem. Ááá.
Hát... Valami olyasmi lesz. Annyi különbséggel, hogy nekem kellene vállalkozni, és aztán munkahelyet biztosítani a szüleimnek :S
Hát alkalmazotti munkát tényleg nem egy egyszerű dolog úgy : Úgy kéne eleve terveztetni az életet, hogy ilyen korban az ember összeszedjen valami vállalkozásnyira valót, de hát ezt elszúrták jópár évtizede...
Ez szomorú kedves Myrthil. Mi Édesapámmal éltük át ugyanezt. Ápolgasd a lelküket, ne legyenek maguk alatt és a pozitív gondolkodás meghozza az eredményt, én hiszem és drukkolok nektek!
Kedves Myrthriller!
Vannak barátaid. Kommunikálj, beszélj. A lehetőségek olyankor szoktak megmutatkozni.
🙂
Csak annyi, hogy mindkét szülőm munkanélkülivé válik nem sokára :S
És ma negyven év felett nem lehet munkát találni.... 🙁
Mi történt, ha nem túl indiszkrét a kérdés?
bocs, kicsit magam alatt vagyok! Most semmire nem tudnék büszke lenni... 🙁
miért ne tudnánk másra is büszkék lenni, Myrthil?
Myrthil: Jobb volna a feltételes mód, azaz "ha másra már nem tudnánk..." 🙂
Gunoda: Öööö... :]