Kern András régebbi, humoros szónoklata jut eszembe erről, ami úgy kezdődik, hogy:
Kedves Pentések és Pentésnők! És kedves Matláfok! ... nem írom le végig, bár megtanultam annak idején.
:-)))
Jujj, ez súlyos! :DDD
Egy pillanatig én komolyan vettem...aztán leesett...és fájt...aúú..:D XD
Azannyakiskésit!!!
Ez nagyon tetszik, végig röhögtem, miközben olvastam.
Zemy, ez csudajó.
Ilyen téren mostanában én sem állok a helyzet magaslatán, sajna...:((
Nekem sincs időm alkotni mostanában, csak félbehagyott dolgaim vannak. Pedig lenne miről írni..
Bizony-bizony az oldal sokat fejlődött, jó lenne ha engem is átfejlesztene valaki, kicsit "belustultam" alkotás terén...s egy kis időt is adományozhatna valaki..:)
Rengeteget fejlődött az oldal vagy nem is fejlődött, hanem megszépült - sokkal rendezettebbnek, áttekinthetőnek tűnik. Több információ, mű és olvasás jön... és reméljük jön még több is 😀
Nagyon jo lett az oldal ,udv mindenkinek
Az RSS egy speciális kommunikációs csatorna, melynek köszönhetően tudni fogunk minden új hírről anélkül, hogy látogatni kellene a weblapot. Az RSS bebiztosítja, hogy az új információk egyenesen a számítógépbe kerüljenek. Az RSS csatornák ellenőrzésére szolgáló program az RSS olvasó (RSS reader).
Ez a program rendszeres időközönként (például óránként) leellenőrzi, hogy nincs-e valami újdonság a szerveren. Ha ott talál valami újat, azonnal figyelmeztet erre. Az új hírt ezután elolvashatjuk közvetlenül az RSS olvasóban, az internet böngészőt még ki sem kell nyitni hozzá.
Hozzáértők erről többet tudnak mondani, én gugliben találtamezt a szöveget.
Elnézést a tudatlanságomért, de valaki világosítson már fel, hogy mi az az "rrs" csatorna! Mire jó az?? Mi az?? Köszi 🙂
Ja, én is csak néztem, mennyien aktívkodnak 🙂
Reméljük, nem szalmalángnyi érzés lesz!
A hírlevél meghozta a forgalmat. 🙂 24 online tag van. 🙂
"Ellenben a fociban sajnos elég jók."
Ez hálistennek nem döntő tényező semmiben. 😀 Nálunk amúgy sem nehéz jobbnak lenni nemzetközi fociban 😛
Igen, szörnyű ilyet kimondanom, a román nyelv és az olasz között sok közös van.
Még a zászlójukat is a budapestiről másolták 🙂
Befejezem, mielőtt átcsapnánk politizálásba, annyit csak hozzá, hogy nem a szívem csücskei (persze ez elítélhető általánosítás).
Ellenben a fociban sajnos elég jók.