Válasz Hanga (2008-03-15 19:31:56) hozzászólására:
Kitartást a kis lurkónak, Hanga! Gyün a tavasz... ki a napsütésbe. 🙂
Paco, új útjait látom a Napvilág meggazdagodásának... :D:D:D A cikkellenőrző kommandó bevételeit antológia kiadásra lehet fordítani...:D
Crys, jó kifogás!
Sziasztok! Olvaslak benneteket, csak most rövid ideig vagyok itthon, ezért nem tudok mindenkihez hozzászólni, hamarosan pótolom. Addig alkossatok sokat. Olyan jókat, mint eddig.
Üdv:-)))
Hanga - gyermekünk mosolya a legszebb ajándék. Örülök, hogy újra megtörtént.
Don Paco - nem is olyan rossz ötelet a "barbi babás" tipp. Érdemes lenne rá alalpozni:! :))))). A kérdés mennyire lenne reális hazánkban....
Crys - de tényleg....az év bármely napján írhatsz...., vagy az ihlet nevű isten elsétált?! remélem nem.
Mindenkinek szép vasárnapot!!!!!!!!!!!!!
Válasz Crystalheart (2008-03-15 19:08:07) hozzászólására:
Pont erre a napra? És ezért nem fogod publikálni? vétek... Egy Nemzet életében, mindennap a nemzet napja... és amúgyis az 1848-as szabadság harc, tovább tartott, mint egy nap 🙂
Válasz Hanga (2008-03-15 10:04:50) hozzászólására:
Hál istennek, még jó hoigy nem maradtál ott Húsvétig... És meg tudod oldani?
Válasz Don Paco (2008-03-15 22:41:22) hozzászólására:
:DEz a barbis hasonlat nekem nagyon tetszik:D Remek. Szóval, nem anyagi kártérítés, anyagilag rendezve, szigorúan nem anyagi alapon.
Válasz onsai (2008-03-15 11:29:21) hozzászólására:
A "nem anyagi kártérítés" is anyagi 🙂 Ez csak az elnevezése - buta módon...- az olyan követeléseknek, amikor a sértett fél nem a tényleges kárértékre pereli a kár okozóját. Például karambol esetén a biztosítási díjon felül lehet perlekedni a kiesett időveszteségért, lelki traumáért, stb. stb...
Ilyen az is, amikor barbi baba elcsúszik a pláza frissen felmosott padlókövén és a sokkos állapotért, amit az eset okozott, követel magának néhány milliót.
Válasz Zöld Zsázsa (2008-03-15 11:42:33) hozzászólására:
Köszi Zsázsa, ma, három hét után először kacagott 🙂 én meg majdnem sírtam, hogy végre-végre jókedve van !!!
Válasz onsai (2008-03-15 11:29:21) hozzászólására:
Az öt éves lányomat 🙂
Válasz zsike (2008-03-15 13:46:40) hozzászólására:
Ma zterveztem írni és puplikálni egy szabadságharcos novellát, de egész nep kint dolgozta,. Na mindegy, majd egy év múlva...
Március 15!
Ezen a szép napon kívánok mindannyiótoknak békét a szívekbe...
és az életünkbe.
Válasz Hanga (2008-03-15 10:04:50) hozzászólására:
Juppí 🙂 akkor mostmár biztos hamar meggyógyul, az sokat számít, hogy otthon lehet az embergyerek 🙂 no akkor hamarosti jobbulást 🙂
Válasz Don Paco (2008-03-14 19:49:20) hozzászólására:
Milyen az a nem anyagi kártérítés? 🙂 Jöhet szervezni vagy cikket írni? 😀
Hanga, kit ápolsz?
Válasz Zöld Zsázsa (2008-03-14 16:45:58) hozzászólására:
Köszi neked is!!!
A legszebb szülinapi ajándékot kaptam a dokitól: hazaengedtek minket a kórházból, mert a további ápolás már itthon is megoldható :-)))
Válasz Doreen (2008-03-14 14:16:27) hozzászólására:
Sajna, ma is lemaradtam a chatről... :((( Elcsábított a St. Patrick napi ír buli... De majd jövő pénteken!