Válasz Don Paco (2008-03-14 19:49:20) hozzászólására:
Igen Paco, de mire rábukkansz, hogy az a tied... nagyon nehéz megszűrni az internetet!
Vagy én ezt nem is értem... az internetet nem lehet. vagy mi??? :S
Válasz onsai (2008-03-14 19:21:11) hozzászólására:
én szokom. Hogyha észreveszem, a honlaptól függően írok vagy sem levelet a cikk levételéről. Néhány százezres nem anyagi kártérítés mindig jól jönne 🙂
Válasz Don Paco (2008-03-14 19:14:06) hozzászólására:
Igen, büntethető, csak nem szokták. És az a gond, hogy amelyik törvény mögött nincs erő, az nem gyökeresedik meg.
Válasz onsai (2008-03-14 17:04:43) hozzászólására:
ez nem így van. Az engedély nélküli átvétel büntethető. Ráadásul, ha nem link formájában teszi ki a forrás megnevezését, akkor még értelme sem sok van, mert nem ad plusz hivatkozást.
Nem egy nagy erőfeszítés küldeni levelet a kéréssel...
Válasz vacak (2008-03-14 06:45:34) hozzászólására:
Bass**s utálom ezt.... itt egy vicc...
Miért sötét Magyaarország felett az ég?
1. a törökök elvitték a holdat
2. az oroszok a csillagokat
3. a magyarok meg lopják a Napot... és nem csak azt :@
huh, Vacak, ez durva. Az illetőnek nem írtál, hogy mit képzel?
Paco, a cikkekkel szerintem más a helyzet, rengeteg netoldal átveszi a másiktől. Szerintem ez nem baj, ha ott a forrás, meg a szerző megjelölése.
Válasz zsike (2008-03-14 08:36:22) hozzászólására:
Csatlakozom, Hangának sok szépet és jót! Lányod hogy van? Üdv!! 🙂
Válasz Don Paco (2008-03-14 15:10:44) hozzászólására:
Izé...akkor majd nézz be 🙂
Doreen, nézd el nekem, de jól nézünk ki, ha benézek 🙂
Izé. szóval majd felugrom.
Vacak, csak ügyesen! Nekünk is folyamatosan lopkodják sajnos a cikkeinket, szerencsére legtöbbször a forrás kiírásával.
Jön valaki 7-től chat-re? 🙂
Válasz zsike (2008-03-14 08:36:22) hozzászólására:
Meghatottan köszönöm 🙂
Hangának...
Szülinapodon kívánok minden elképzelhető
jót. / ihlet-teli perceket, egészséget, jókedvet, stb.../
Tegnap este ismételten kinyílt a bicska a zsebemben, az addig ok, ha valaki kiteszi a verseimet. Ezzel alapvetően semmi bajom, DE hogy van a képén bőr ahhoz, hogy a nevem (forrás) megjölése nélkül, ráadásul az eredeti címet megváltoztatva sajátjaként jegyezze??? Írtam a "kedves úriember" tárhely szolgáltatójának, remélem törlik az egész lapot...
...szerintem is rengeteg jó kézirat elvész a süllyesztőben, és helyette azok kapnak több figyelmet akiknéél a pénz, a hatalom, a média, persze lehetnek kivételek.
Válasz onsai (2008-03-13 19:42:26) hozzászólására:
Magyarországon? 😀 A világhírhez mindenképp pénz kell.